Bebek İkinci El Oyun halısı ve sallanan At var bu hafat BİM'de İlgilenenlere duyrulur!!!

gulewrim

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
83
2
44
Arkadaşlar burda bazen görüyorum 2.el oyun halısı ve 2. el sallanan at almak isteyen arkadaşların ilanları oluyor Bim'in kataloğunda gördüm Oyun halısı ve sallanan at satacaklar üstelik çok uygun fiyatlarda hemde sıfır 2.ele çok para vermeyin:KK34:

Arkadaşlar burda bazen görüyorum 2.el oyun halısı ve 2. el sallanan at almak isteyen arkadaşların ilanları oluyor Bim'in kataloğunda gördüm Oyun halısı ve sallanan at satacaklar üstelik çok uygun fiyatlarda hemde sıfır 2.ele çok para vermeyin:KK34:

meraba canım internetten baktım ama göremedim
önümüzdeki haftamı bime geliyo oyun halısı ve
sallanan at fiyatını biliyormusun canım ne kadardı?

Canım oyun halısı 50 tl idifisher pricemıydı markası tam hatırlamıyorum ben sana döncem burda tamam?

Canım düzeltmem lazım migros 8-21 kasım katoloğundaymış Sallanan at 129tl,Oyun halısı da 59.90tl imiş uygunmu oyun halısını kaçırma bence kartlarada biliyosun taksitle bir incele bak tatlım tamam?:KK34:

geçen hafta cuma bimde sallanan at vardı 29 tl ye bende aldım.... çok şaşırdım tekrarmı gelmiş diye meğer migros muş :)

Canım kusura bakmayın ya önce aklımda Bim diye kalmış evdeki kataloglara baktım bimde yok migrosun kataloğunda var!:KK3:

X