• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Oyun Halısı satıyorum 50tl

GNCgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
290
4
68
İstanbul
Arkadaşlar K`S Kids Müzikli Oyun Halısı satıyorum yaklaşık 2-3 ay önce aldım ama kızım oyun halısına bi türlü alışamadı.... ebebekten almıştım 50 tl ye satıyorum... İstanbulda oturuyorum tercihim elden teslim etmek ama kargo ilede karşıdan ödemeli olarak gönderebilirim. Üstündeki gibi üç oyuncaklı ama oyuncaklarından bi tanesi malesef başka bi çocuğun kurbanı oldu çok begendi ve aldı. iki oyuncagı ve aynası var tekmelemeleyince müzik çalıyor... (Kendi kutusunda teslim etcem )

$IMAG0879.jpg $IMAG0880.jpg $IMAG0881.jpg $IMAG0879.jpg $IMAG0880.jpg $IMAG0881.jpg

Son düzenleme:
slmm sizdeki ürün e bebekteki bu ürünün tıpatıp aynısımı acaba birde ist hangi ilçedesiniz?

Marka: K`S Kids KDS-KA10414GB

evet aynısı. yalnız ordaki fotoğrafa baktımda üzerinde çıngırak var o ürüne ait değil... eklediğim fotoğraflardaki gibi. bir tane oyuncağı eksikti onun yerine ben başka bi oyuncak taktım ( sarı olan ayıcığı) üsküdar ferah mahallesinde oturuyorum. çamlıca yakınlarında...

evet aynısı. yalnız ordaki fotoğrafa baktımda üzerinde çıngırak var o ürüne ait değil... eklediğim fotoğraflardaki gibi. bir tane oyuncağı eksikti onun yerine ben başka bi oyuncak taktım ( sarı olan ayıcığı) üsküdar ferah mahallesinde oturuyorum. çamlıca yakınlarında...

anladım ayak ksımında ışıklar falan var değilmi e- bebektekine baktım şimdi de ayak kısmı ışıklı falan sanırım
hafta sonu çamlıcadaydık keşke daha önce görseydim dediğim gibi aynı özelliklere sahipse hiç bir sorunu yoksa alamyı düşünürüm

Son düzenleme:
evet aynı şekilde ışıklar var oraya vurunca müzik çalmaya başlıyor... eşinizle görüşün uygun bulursanız tekrar görüşürüz. :)

hiç bi sorunu yok müziği çalıyor dediğim gibi üstündeki bi oyuncağı eksikti onun yerine başka bi oyuncak ekledim...

özel msj attım döünş yaparsanız sevinirim

Son düzenleme:
Back