• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oyun halısı kullanan var mı

yrgn

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2008
66
1
611
Ankara
oyun halısı denilen (şu üstünde oyuncaklar asılı falan olan) şeyden kullanan var mı. 3 aylık bebeğim. biraz oyalansın istiyorum ama bana çok pahalı geldi. daha çok oyuncak almadık. parasına değer mi. kullanalar var mı

Ben fisherprice kullanıyorum. Çok memnunum. Oyun parklı yatağınında halısı var ama onun yüzüne bakmıyor.Sevgiler..

Canım,bizde bir süre kullandık,şu an salonun halısıyla çok daha fazla ilgilensede..:) memnun kalmıştım.araştır uygun olanları da var..hatta yanlış hatırlamıyorsam burada bir arkadaş evde kendisi yapmıştı.nasıl yaptığınıda anlatmıştı..

benim kızım da 2 aylık almayı düiünüyorum hem oyalıyor hem de çeşitli algı ve duyularını geliştiriyor
elde yapılmicak bişey değil aslında ama baya uğraşmak lazım.pahalı da olsa alacağım ben,çünkü bizim yukarıdan salladığımız oyuncaklar çok ilgisini çekiyor.

ben tiny love tekmele ve oynayı kullandım 2-3 aylıkken yatıp oyuncaklarla oynadı 4-6 aylıkken yatıp tekemeleyince ses çikan yeri tekemeldi

sonra dönüp emekleme aşamasında üstteki oyuncakları çıkardık halıdaki ses çıkaran parçalarla oynadı şu aralar pek oynamıyor bence parasını haketti

oyun halısı denilen (şu üstünde oyuncaklar asılı falan olan) şeyden kullanan var mı. 3 aylık bebeğim. biraz oyalansın istiyorum ama bana çok pahalı geldi. daha çok oyuncak almadık. parasına değer mi. kullanalar var mı

be kullandım canım.valla büyük kurtarıcımdı benim.ben doğmadan almıştım.oğlum şu an 14 aylık arada oynar hala.bende çok pahalı bulmuştum.sonra netden kraftın bi modelini buldum 50ytl ye almıştım.diğer baktıklarım 90 dan falan başlıyodu

bunu bi arkadaşım yapmış canım..nasıl yapılığınıda yazabilirim istersen..elinden geliyosa yapabilirsin..çok para istiyolar böyle şeylere..

ayy bu harika bişey olmuş valla bayıldım,ne marifetliymiş arkadaşın.
çok zahmetlidir eminim,elimden gelmezki,hem dikiş makinası falan lazımdır.

ben evde kullanmadığımm bebek yorganı vardı
onu ikiye katladımmm sonra kumaş aldımmm
onu diktim el dikişi
2 uzun plastik sopa aldımmm birde süslemek için oyuncakkkk çok basit
16 YTL YE MÂL OLDU
Valla 120 ytl bana pahalı geldi
Ya bu ocaklardaki doğalgaz borusu varya siyahh ben onla yaptım iş yerinde vardııı şekle girecek plastik boru olsunda sanırım tesisatçılarda olur
benim aldığım oyuncakalr dokununca ışıkları yanıyo

canım arkadaşım yapılışını böyle anlatmış..inşallah işinize yarar..

oyuncaklar falan bulunur arkadaşım ama asıl iş yorganı öyle hazırlamak
ve boruları kumaş kaplamak, yine de harika olmuş ellerine sağlık.

ben 7 ytl ye toyiki den basit bir puset oyuncağı aldım .yatağına elinin yetebileceği kadar yakınına asıyorum. çok ilgisini çekiyor. uzanmaya bile başladı. belliki bunlar hoşlarına gidecek. şu tekmele oyna şeklindeki hoşuma gitti ama 100 ytl civarı. müzikli falanmış. birde 30 ytl ye mindersiz çocuğun üstüne koyabilecemiz oyuncaklı şeyler vardı. oda iş görürmü acaba. elde yapılanda çok şık. denerim belki.elimden gelmez ama

tiny love tekmele ve oynayı oğlum 4 aylıkken aldık ve hala sıkılmadan oynuyor benim kurtarıcım oldu diyebilirim. Her geçen ay oyun halısının farklı bir özelliğini keşfediyor minikim

bizimkisi sırtüstü bir durabilse ben de alcaktım tiny love gymini tekmele oyna
ama 2 sn sırtüstü duruyor hopppp bir o tarafa bir bu tarafa yuvarlanıyor sürekli
ben de ilgilenmez die o kadar para vermek istemedim

bizimkisi sırtüstü bir durabilse ben de alcaktım tiny love gymini tekmele oyna
ama 2 sn sırtüstü duruyor hopppp bir o tarafa bir bu tarafa yuvarlanıyor sürekli
ben de ilgilenmez die o kadar para vermek istemedim

dönmeden önce sırt üstü yatarken güzel tekmeliyorlar

tekmeleme kısmını çıkardık kızım şimdi gidip eliyle vurup müziği dinliyor

Tiny love tekmele oynayı aldık, 15 g5-20 gün oldu. Bu arada bebeğim 3,5 aylık, çok güzel vakit geçiriyor. Oyuncakalrına uzanıp çekiştiriyor, ayaklarını vurup sesler çıkarıyor. Ayrıca karyolasının üstünde de sallanan oyuncak var ve ana kucağında da. 45 dk. falan oyun halısında vakit geçiriyor, ondan sıkılıyor yatağına, ondan sıkılıyor ana kucağına koyuyorum, bi de balon şişirip veriyorum çok güze oynuyor, böyle 1,5 saati falan dolduruyoruz yoruluyoruz uykumuz geliyor :) kurtarıcımız oldular, yoksa sürekli kucakta evi gezip keşfetmek istiyordu, malum ağırlaştılar zor oluyordu. Oyalamak lazım bir şeylerle, tavsiye ederim.

tıny love tekmele oyna 140 cıvarı kraftın falan 50-60 a da var ama cok fonksıyonel degıl sankı..yanı oyuncakları falan az gorunuo netten..valla bnmde kollarım agrıo evde gezdrmekten ama cok pahalı gelıo yaa hadı oynamazsa dıyede korkuorum........

tiny love oyun halımız var aldığım zaman 3 aylık falandı içine koyduğumda ya kıyamet koparıyodu aluın beni diye yada etrafı seyerdiyodu pek ilgilenmiyodu yani sonra yavaş yavaş oyuncaklara el atmaya başladı derken hergeçen gün ilgisini daha bi çekti halada yere döşek atmışım üzerinede oyun halısını koymuşum debleniyo bazen oynuyo üzerine asılı oyuncakları periyotlarla değiştiriyorum hoşuna gidiyo iyiki almışım

Bende almayı düşünüyorum arkadaşlar yazılanları okudum galiba en çok beğenilen ve tavsiye edilen Tiny love tekmele oyna...Başkasına bakmayalım bari..Kullananlar daha iyi bilir sonuçta....Netten alsak bi sorun olurmu ki

Back