- Konu Sahibi melisguldemir
-
Eki Görüntüle 951821
Eki Görüntüle 951822
Eki Görüntüle 951823
Eki Görüntüle 951824
Eki Görüntüle 951825
çıngıraklı top ayak ucuna takılarak tekmeleme ile ses çıkarma sebep sonuç ilişkisini kazandırıyor
yüz kısmında olan ayna, oyun arkadaşı olduğunu düşündürerek konuşmaya ve tepki vermeye yönlendiriyor, etrafındaki nesneleri gösteriyor
üçüncü aparat müzikli balık da düğmesine bastığında müzik sesine odaklanıyor va heyecan uyandırıp tekrar etmesini sağlıyor. balığın kenarlarındaki kumaş içinde dokunduğunda gıcırdayan muşamba sesi var.
Ayrıca bebek emeklemeye başladığında emekleme tüneli haline çevrilebiliyor ve oyun çadırı olarak dikkat çekiyor.
fiyat nedir............
Arkadaslar ciddi almayi dusunen arkadas olursa ozelden goruselim fiyata 65 tl demistim ama maul fiyata vercem artik. Bekledigi yerde bir ise yaramiyor aldigimiz paranin hakkini goremedi zavallim oynamadi kizim. Safira ozelden görüşebiliriz ihtiyacin varsa buna.
Size özel mesaj gönderdim oyun halısı duruyorsa görüşelim ben almak istiyorum
Interneti artık çok fazla takip edemeyebilirim.
Satıştan kaldırmak üzereyim artık arkadaşlar sayfalarımı takıp edemediğim için
isteyen olursa alıntı yaparak mesaj atsın yada özel mesaj gönderin
merhaba oyun halınız hala satılık mı,*
Interneti artık çok fazla takip edemeyebilirim.
Satıştan kaldırmak üzereyim artık arkadaşlar sayfalarımı takıp edemediğim için
isteyen olursa alıntı yaparak mesaj atsın yada özel mesaj gönderin
Evet canim satlik. Ama umudu kesmistim artik. Satilmazsa satilmasin diyordum[/QUOTE
:) durumu nasıl peki?nerede oturuyorsunuz?ve son olarak fiyatı en son nedir?şu an doğum sonrası damar tıkanıklığı sebebiyle yogun bakımda yatıp tedavim devam ettiği için çalışamıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
Evet canim satlik. Ama umudu kesmistim artik. Satilmazsa satilmasin diyordum
merhaba.ilginize öncelikle çok teşekkür ederim. özelden yazamıyorum mail adresim avonistan@gmail.com örümcek resimlerinide gönderebilir misiniz?ordan daha detaylı konuşabiliriz.
ilginize çok teşekkürler birde ürünü nereden kargoya vereceksiniz hangi ildesinizrica ederim canım ne yaptım sanki. resimleri atarım kısmet olursa eve geçince.şu anda işteyim
iyi günler
ilginize çok teşekkürler birde ürünü nereden kargoya vereceksiniz hangi ildesiniz
ben istanbuldayım acaba kargo ne kadar tutarcanım ben adanadayım. Ilçesinde
sen nerdesin
ben istanbuldayım acaba kargo ne kadar tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?