How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek İkinci El oyun halısı-hoppala arayanlar

melisguldemir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2013
498
59
123
34
Adana
$asset (3).jpg

$asset (1).jpg

$asset (4).jpg

$asset.jpg

$asset (2).jpg

çıngıraklı top ayak ucuna takılarak tekmeleme ile ses çıkarma sebep sonuç ilişkisini kazandırıyor
yüz kısmında olan ayna, oyun arkadaşı olduğunu düşündürerek konuşmaya ve tepki vermeye yönlendiriyor, etrafındaki nesneleri gösteriyor
üçüncü aparat müzikli balık da düğmesine bastığında müzik sesine odaklanıyor va heyecan uyandırıp tekrar etmesini sağlıyor. balığın kenarlarındaki kumaş içinde dokunduğunda gıcırdayan muşamba sesi var.
Ayrıca bebek emeklemeye başladığında emekleme tüneli haline çevrilebiliyor ve oyun çadırı olarak dikkat çekiyor.

$20140115_191225.jpg

$20140115_191201.jpg

bacak kaslarını geliştirip aynı zamanda gaz problemini gidermesine yardımcı eğlenceli oyun
oğlumu 4. aydan itibaren az az bindirdim bayıldı
6. aya kadar sakıncalı dediklerine bakmayın. çocuğun kas gelişimi uygun olmadığında çocuk zaten sevmeyerek belli ediyor
yorulunca inmek istiyor

Eki Görüntüle 951821

Eki Görüntüle 951822

Eki Görüntüle 951823

Eki Görüntüle 951824

Eki Görüntüle 951825

çıngıraklı top ayak ucuna takılarak tekmeleme ile ses çıkarma sebep sonuç ilişkisini kazandırıyor
yüz kısmında olan ayna, oyun arkadaşı olduğunu düşündürerek konuşmaya ve tepki vermeye yönlendiriyor, etrafındaki nesneleri gösteriyor
üçüncü aparat müzikli balık da düğmesine bastığında müzik sesine odaklanıyor va heyecan uyandırıp tekrar etmesini sağlıyor. balığın kenarlarındaki kumaş içinde dokunduğunda gıcırdayan muşamba sesi var.
Ayrıca bebek emeklemeye başladığında emekleme tüneli haline çevrilebiliyor ve oyun çadırı olarak dikkat çekiyor.

fiyat nedir............

Arkadaslar ciddi almayi dusunen arkadas olursa ozelden goruselim fiyata 65 tl demistim ama maul fiyata vercem artik. Bekledigi yerde bir ise yaramiyor aldigimiz paranin hakkini goremedi zavallim oynamadi kizim. Safira ozelden görüşebiliriz ihtiyacin varsa buna.

Size özel mesaj gönderdim oyun halısı duruyorsa görüşelim ben almak istiyorum

kızlar benim sayfa başlığımın önündeki şimge gri olmuş. ilk etapta canlı bir renkti sonra sönük oluyor bazen değişiyor. neden ve neye göre değişiyor bu. sayfamın mesajsız kalmasından ya da ceza falanmı alıyorum ne oluyor

almayı düşünen ciddi alıcı olursa 65 ten 48 tl ye düşürdüm oyun halısını
düşünen varsa kaçırmayın kızlar
yenisini alacak olsanız hala 100 lira
hadi bakalım rastgele
alıcıya da satıcıya da

Eki Görüntüle 972623

Fisher Price Okyanus Harikaları Jimnastik Merkezi
Ürünü yumuşak bir oyun battaniyesi şeklinde kullanarak başlayın, bırakın harekete geçirici motifler, neşeli müzikler ve ilginç aktiviteler bebeğinizin vurma, yakalama ve çarpma dürtülerini harekete geçirsin.
Yüzüstü oyun zamanı geldiğinde, bir destek oluşturmak için bir ucundan yukarıya doğru katlayın, sonra bebeği uzanmaya ve çekmeye teşvik edecek aktivite oyuncaklarını takın.
Bebek hazır olduğunda, emekleyebileceği bir alan yaratmak için battaniyeyi ve kemerleri yeniden düzenleyin!
Battaniyeyi makinede yıkamak için kemerleri sökün veya taşıyabilmek için sadece katlayın.

Bebeğin Gelişimine Yönelik Faydaları:
3 aşama vurma, uzanma ve yüzüstü oyun & emeklemeyi teşvik eder ve bebeğin kol, bacak, mide ve boyun kaslarını güçlendirir.
Oyuncaklara vurdukça, yakaladıkça ve çarptıkça bebeğin motor becerilerini ve göz-el koordinasyonunu geliştirir.
Bebeğin hareketleri bir şeylerin oluşmasını sağlar, sebep ve sonuç ilişkisini öğretir.
Bebek gözlemlediği ve süprizleri tahmin ettiği için düşünme becerilerini geliştirir.
Renkli desenler görsel duyuları harekete geçirir
Canlı müzik dinleme becerilerini geliştirir.

Interneti artık çok fazla takip edemeyebilirim.
Satıştan kaldırmak üzereyim artık arkadaşlar sayfalarımı takıp edemediğim için
isteyen olursa alıntı yaparak mesaj atsın yada özel mesaj gönderin

Interneti artık çok fazla takip edemeyebilirim.
Satıştan kaldırmak üzereyim artık arkadaşlar sayfalarımı takıp edemediğim için
isteyen olursa alıntı yaparak mesaj atsın yada özel mesaj gönderin

Evet canim satlik. Ama umudu kesmistim artik. Satilmazsa satilmasin diyordum[/QUOTE

:) durumu nasıl peki?nerede oturuyorsunuz?ve son olarak fiyatı en son nedir?şu an doğum sonrası damar tıkanıklığı sebebiyle yogun bakımda yatıp tedavim devam ettiği için çalışamıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

ben istanbuldayım acaba kargo ne kadar tutar

oyun halısı çok tutmaz 2,5 kilodan sonra 6,5 lira üzerinden 1 er lira artıyor.6,5 yada 7,5 tutar sanırım
ama örümcek 10 lira civarı olabilir diye düşünüyorum
örümceği oralardan alman daha kârlı olabilir
ama resimlerini yinede yollarım sana

Back