Bebek İkinci El Oyun halısı arıyorum

ciko07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
5.901
817
Meraba oyun halısı ariyorum lütfen resim yükleyerek atarssnz sevinirim birde takasda yapabilirim bit pazatinda bayan kıyafet konumda var
Müzikli donenceli ariyorum uygun fiyat

Var 70 80 e bile var smdi ozelden atarm sana
canm yanlış anlaşılmasın da herkes aldığı fiyata göre makul bi fiyatta satış yapıyor. sen oyle deyince bende şaşırdım acaba indirim mi gördü diye bana attıgın sitelere girdim baktım ama onların hiçbiri tekmeleme modeli değil hatta tekmeleme modelini araştırınca o sitelerde yine en ucuz 170 liraya gördüm. yanlış analama model tercih meselesidir bu modeli özellikle isteyende oluyor diğer modelleride özellikle isteyende oluyor. neyse inş sende aradıgını bulursun

[Qeymenimmm, post: 39235317, member: 355856"]canm yanlış anlaşılmasın da herkes aldığı fiyata göre makul bi fiyatta satış yapıyor. sen oyle deyince bende şaşırdım acaba indirim mi gördü diye bana attıgın sitelere girdim baktım ama onların hiçbiri tekmeleme modeli değil hatta tekmeleme modelini araştırınca o sitelerde yine en ucuz 170 liraya gördüm. yanlış analama model tercih meselesidir bu modeli özellikle isteyende oluyor diğer modelleride özellikle isteyende oluyor. neyse inş sende aradıgını bulursun[/QUOTE]

Canim ben konuyu seninle tartismak icin acmadim ki bnu yapmicam da zaten.
Herkes istedigi fiyati bicip satiyor canim benm burda birsuru konum var ben yeri geldi 150 tl aldim ekol gomlegi etiketi uzerinde 20 tl sattim bu benim tercihim ki konu bu değil dikkatini cekerim ki ben konuyu tekmele hali diye degil oyun halisi diye actim ve tekmele ve oyun halisi arasindaki farkida bilmiyorm google arattigimda gnderdigim fiyatlar cikti ve ona gore fyat bekledim kendimce tekmeleme ariyorum yazmadim benm istedigm urun zaten 100 tl cvarinda bi urun ki ikinci elibi almaktansa sifir alirim diye dusundum ki aldim zaten .
Ayricaaa sen bana burda o fiyata varmi diye yazmissin usenmeyip kac site gezip tek tek sana link attim guzellikle sen gelip bana ozelden yazmak yerine buraya dönüp o foyata olmaz vs yazmissin .
Polemige grmek istemiyorum cnm ben bastada konunn adindada belirttigim gibi oyun halisi aradigimi yazdm ve tekmeleme yazmdm ki ben yaziyi arkdsa yazdm sana degl sn araya gripde gelip bana burda ozelden cvp vermek yerine herkesn görmesi icin burda yazma lütfen iyi geceler

Vanim

Resim ykleyip zahmete gren herkese teşekkür ederim oyun halisini aldım konu kapanabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…