Merhaba,özellikle tiny love ve fisher price başta olmak üzere oyun halısı arıyorum.İstanbul içi(özellikle anadolu yk.) elden teslim tercihimdir,daha önce forumda satışı olan güvenilir arkadaşlardan kargoyla da satın alabilirim.
Fotoğraf ve fiyat tekliflerini bekliyorum,isteyen özelden de yazabilir,mail adresi veririm ordan da görüşebiliriz.
Merhaba,özellikle tiny love ve fisher price başta olmak üzere oyun halısı arıyorum.İstanbul içi(özellikle anadolu yk.) elden teslim tercihimdir,daha önce forumda satışı olan güvenilir arkadaşlardan kargoyla da satın alabilirim.
Fotoğraf ve fiyat tekliflerini bekliyorum,isteyen özelden de yazabilir,mail adresi veririm ordan da görüşebiliriz.
Selam canim bu var bende kargo dahil yollayabilirim Eki Görüntüle 1107139 Eki Görüntüle 1107140 Eki Görüntüle 1107141 Eki Görüntüle 1107140
Eki Görüntüle 1107143
canım bende de bu var, kargoyla yollayabilirim
Fisherprice kullanilmamis oyun halim var kargo yapabilirim.
Özelliklerine bakabilmem için tam olarak model isimleri yazıp istediğiniz fiyatı da belirtir misiniz?
Canim ben model adi bilmiyorum hersey resimdeki gibi 100-120 arasi sifir fiyatlari uzerine tkilan uc oyuncagi var aynasi var hisirdayan bolumleri var toplayinca canta gibi oluyor fiyati 55 olur
bebeğin altına yatacağı köprü gibi bölüm var mı göremedim,oyuncaklar nereye asılıyor?çanta özelliği iyiymiş.
Eki Görüntüle 1107143
Oyuncaklar uzerindeki halkalara asiliyor resimde gizukuyo o ust cubuklari olan modelden degil bu hepsi gozuktugu gibi
Eki Görüntüle 1107757 Eki Görüntüle 1107745 herseyı tam zaten kutusunda duruyor.
Eylülcüm playgro mutlu çiftlik halımız, oyuncakları da tam, yıkanabiliyor, rengi hiç solmadı bebek deterjanıyla yıkandı! 70 lira düşünüyorum ama sen ne düşünüyosun?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım boyutlarını bilmiyorum, ama kenarları açılabildiği için ikisi de sığabilir sanırım, ayrıca zaten hareketlenince içinde durmayacaklar :))
tamam canım senden haber bekleyeyim
teşekkürler böyle bi model bakmıyorum,hayırlı satışlar dilerim.
model ismi veya özellik alabilir miyim??
Eki Görüntüle 1107143
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?