Bebek İkinci El Oyun halısı arıyorum

eylul.

Allah'ın izniyle herşey..
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2010
1.046
6
358
İstanbul
Merhaba,özellikle tiny love ve fisher price başta olmak üzere oyun halısı arıyorum.İstanbul içi(özellikle anadolu yk.) elden teslim tercihimdir,daha önce forumda satışı olan güvenilir arkadaşlardan kargoyla da satın alabilirim.

Fotoğraf ve fiyat tekliflerini bekliyorum,isteyen özelden de yazabilir,mail adresi veririm ordan da görüşebiliriz.

Selam canim bu var bende kargo dahil yollayabilirim

Fisherprice kullanilmamis oyun halim var kargo yapabilirim.

Eki Görüntüle 1107143
canım bende de bu var, kargoyla yollayabilirim

Fisherprice kullanilmamis oyun halim var kargo yapabilirim.

Özelliklerine bakabilmem için tam olarak model isimleri yazıp istediğiniz fiyatı da belirtir misiniz?

Özelliklerine bakabilmem için tam olarak model isimleri yazıp istediğiniz fiyatı da belirtir misiniz?

Canim ben model adi bilmiyorum hersey resimdeki gibi 100-120 arasi sifir fiyatlari uzerine tkilan uc oyuncagi var aynasi var hisirdayan bolumleri var toplayinca canta gibi oluyor fiyati 55 olur

Canim ben model adi bilmiyorum hersey resimdeki gibi 100-120 arasi sifir fiyatlari uzerine tkilan uc oyuncagi var aynasi var hisirdayan bolumleri var toplayinca canta gibi oluyor fiyati 55 olur

bebeğin altına yatacağı köprü gibi bölüm var mı göremedim,oyuncaklar nereye asılıyor?çanta özelliği iyiymiş.

bebeğin altına yatacağı köprü gibi bölüm var mı göremedim,oyuncaklar nereye asılıyor?çanta özelliği iyiymiş.

Oyuncaklar uzerindeki halkalara asiliyor resimde gizukuyo o ust cubuklari olan modelden degil bu hepsi gozuktugu gibi

Cnm 70 lira düşünüyorum ama sen ne düşünüyosun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eylülcüm playgro mutlu çiftlik halımız, oyuncakları da tam, yıkanabiliyor, rengi hiç solmadı bebek deterjanıyla yıkandı! 70 lira düşünüyorum ama sen ne düşünüyosun?

mrb halının boyutlarını biliyor musunuz?içine 2 bebek sığar mı,ikizlerim var da.
Sanırım bu modeli kullanan bi arkadaşım var,memnun mu değil mi öğrenip size dönerim,benim amacım ne kadar uygun fiyata bulursam 2 tane almak ya da büyük boyutlu bir halı bulursam 1 tane ile bir süre idare etmek.fiyatı da döndüğüm zaman konuşuruz,lütfen yarın akşama kadar benim için ayırır mısınız??

canım boyutlarını bilmiyorum, ama kenarları açılabildiği için ikisi de sığabilir sanırım, ayrıca zaten hareketlenince içinde durmayacaklar :))
tamam canım senden haber bekleyeyim

canım boyutlarını bilmiyorum, ama kenarları açılabildiği için ikisi de sığabilir sanırım, ayrıca zaten hareketlenince içinde durmayacaklar :))
tamam canım senden haber bekleyeyim

tamam arkadaşımdan öğrenirim o halde boyutlarını,haber veririm mutlaka teşekkür ederim.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=653809&page=2

Merhaba, şu an kapalı olan ilan sayfamda Bondigo marka çok kaliteli ve güzel bir oyun halımız var düşünürseniz, detaylarıyla resimleri mevcut. Yeni sahibine özel olsun diye Pırıl pırıl yıkadım ve ambalajında saklıyorum, kargodan alıp bebişinizle eğlenceli zaman geçirmeniz için hazır:) Anadolu yakadıbda elden alabilirsin cnm Ben çok araştırıp ebebekten aldım piyasadaki en rahat ve geniş boyuttaki oyun halısı bondigo kalitesinde mevcut.

Bondigo Ormandaki Oyun Bahçesi Oyun Halısı Bu oyun halısı ışıklı ve müziklidir.Yerinden çıkartılabilir oyuncakları bulunmaktadır.Oyun halısında ses çıkaran bir bulut, hışırdayan çiçek, güvenli kırılmaz bir ayna ve yuvarlanan çıngırak bulunmaktadır.Ses çıkaran eğlenceli fili de unutmayın.Yumuşak ve güvenlidir.Motor becerilerinin gelişimini destekleyici, duyuların gelişimin de yardımcıdır.Hitap Ettiği Yaş Aralığı:.Doğumdan itibaren.Ürünün Ölçüleri:.120 x 100 x 68cm.

Son düzenleme:
Canım 70 civarı düşünüyorum, halıyı kaldırmıştım kullanmadığımız için ama emin ol temsili resimden bi farkı yok, olsa zaten söylerdim, ama illa gerçek resim dersen yarına ancak koyabilirim, misafirim var çünkü bugün, bütün oyuncakları duruyor zaten, hepsi yerinden çıkarılabiiyor kumaş olan oyuncaklar makinada yıkanabiliyor ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…