Bebek İkinci El oyun halısı arıyorum...............

esmk

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
33
0
16
Ankara
oğlum için tıny love tekmele oyun halısı arıyorum ankara içi olursa elden teslim almak istiyorum

oğlum için tıny love tekmele oyun halısı arıyorum ankara içi olursa elden teslim almak istiyorum

Ankara da oturuyorum. Kızımın tiny love güneşli günler tekmele oyna oyun halısını artık kullanmıyoruz. 182 liraya almıştım. 90 liraya verebilirim. Oyuncaklarının hepsi tam, yırtığı, lekesi falan da yok. Düşünürseniz dolabın üstünde duruyor yarın indirip resimlerini koyabilirim.
http://www.e-bebek.com/oyun_halilar.../TLO-21071/urun_yorumlari?ref=akakce&v=1.56.9
Resimdekinin aynısı...

Son düzenleme:

bende oyun halısı almak istiyorum ne zaman almıştınız ve birazcık ... daha ( indirim yapabilirmisiniz ayak kısmında piyanosu var değilmi

bende oyun halısı almak istiyorum ne zaman almıştınız ve birazcık ... daha ( indirim yapabilirmisiniz ayak kısmında piyanosu var değilmi

Kızım doğmadan önce almıştım. Piyanosu, aynası falan var. Halıyla çok oynamadı, tutunup kalkmaya da çalışıyordu kaldırdım ama oyuncaklarıyla baya oynadı. Ben oyuncak halkalsrından zincir yapıp bebek arabasına bağlıyordum oyuncakları, böylece yere atamıyordu ama artık halkaları da isteği gibi ayırıyor. Ankara daysanız gelip bakabilirsiniz de. En fazla 10 lira daha inebilirim. Yarıdan da ucuza vermiş oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…