Bebek İkinci El Oyun halısı arıyorum

rainforest

Ema Parti Tasarım Facebook'ta
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2008
212
0
Kızlar bebişim için oyun halısı alacağım.kısa süreli kullanılıyor hatta bazı bebekler yüzüne bile bakmıyor o nedenle yeni almayı düşünüyorum.benim bebeğim pek sevmiyor oyuncakları.aradığım özellikler

*sesli-müzikli
*canlı renkli(kırmızı-sarı-mavi-yeşil-sarı ağırlıklı
*temiz ve tercihen kullanılmamış(ya da az kullanılmış)-kırık-sökük olmamalı
*fiyatı abartılı olmayan-sonuçta bebekler beğenmeyebiliyor

resmini ve fiyatını eklerseniz şartlar uyarsa size özelden mesaj atarım.

bende aıyorum a101 aktüel ürünlerinde gördüm ordan bak

worss a
canım daha çok tiny love düşünüyorum müzikli tekmele oyna gibi bir model

bende aıyorum a101 aktüel ürünlerinde gördüm ordan bak

o ürün biraz daha büyük çocuklar için sanki canım hala arayıştayım.buldum aslında ama kargoyu da ekleyince sıfır fiyatına gelecek nerdeyse.kargo 50 tl tutar dediler.

büyüklüğünün anlaşılabilmesi için oğlumla birlikte resimlerini koydum.. benim oğlum çook seviyodu.. tavsiye ederim.. sanırım 50 ye veririm.. sen düşün taşın, özelden msjlaşırız.. ok..

benimki ya da bir başkası.. mutlaka almanı tavsiye ederim, gelişimlerine çok faydası oluyor, çook..

Eklentiler

• $DSC03575.jpg
    101,7 KB · Görüntüleme: 74
  • $DSC03314.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 80
  • $DSC03316.jpg
    109,7 KB · Görüntüleme: 74
  • $DSC03321.jpg
    98,3 KB · Görüntüleme: 81

Oglun cok guzel ya masallah

canım oğluna maşallah.ama ben tiny love müzikli-sesli bir halı arıyorum.Makul fiyat veren arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim.

canım oğluna maşallah.ama ben tiny love müzikli-sesli bir halı arıyorum.Makul fiyat veren arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim.kargo bedeli de var sonuçta.

Bir sitede oyun halısı gördüm sizin için resmini koydum fisher price melodili,ışıklı,Zürafalı fiyatı 60 tl diyorlar düşünürseniz size özelden adını vereceğim.

resmi tekrar yayınlıyorum az önce çıkmadı

Eklentiler

• $dbe48c8db8d94e918c84b25bc1a36923_300.jpg
    17,1 KB · Görüntüleme: 55
Özelden msj.atma hakkım yokmuş benim yeni üye olduğum için sanırım msnden yazayım msn adresini ver canım.

kargo bedelini de göz önünde bulundurup 2. ele uygun alınabilir bir fiyat verirseniz daha iyi olur arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…