Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Oyun gurubu

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

_DURU_24

BÜYÜK VE KÜÇÜK AŞKNA AŞIK
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2006
1.660
18
158
42
İstanbul
kaydirigubbakcemile5SELAM ARKADASLAR 6-10-16-22-24-36 AYLIK BEBİŞLER İÇİN OYUN GRUBU BULDUM...BEN KIZIMI KAYIT ETTİRECEĞİM.KIZIM 20 AYLIK.BİR AMERİCAN ŞİRKETİNİN OKULU...AVCILAR-BAKIRKÖY ARASI İKAMET EDENLER İÇİN DAHA UYGUN OLUR SANIRIM...ÇÜNKÜ YER YEŞİLKÖYDE...
İSİM VEREMİYORUM YASAK SANIRIM....SU SEBEPTEN MESAJ YAZMA GEREGİ DUYDUM...KK FORUMDAKİ COGU ARKADAS BÖYLE BİR OYUN GRUBA ARIYORLARDI VE KALABALIK OLARAK KAYIT YAPTIRIRSAK FİYATI BİRAZ DAHA ASAGI CEKERİZ...BEN HAFTAYA CUMA GÜNÜ YANİ 8 EKİMDE ÜCRETSİZ OLARAK DERSE KATACAGIM KIZIMI EGER BEGENİRSEM MEMNUN KALIRSAM BASLAYACAGIZ....SUANDA KK DEN 4 KİŞİ GİDECEĞİZ....EGER İSTİYORSANIZ ÜCRETSİZ DENEME DERSİNE KATILMAYI YER AYIRTAYIM SİZEDE...HEP BİRLİKTE GİDERİZ.AMA ÖZELDEN PAZARTESİ GÜNÜNE KADAR MESAJ ATIN BANA.

bi arkadasımız özele mesaj atmıs ama klösörü bosaltırken silindi.kimdi acaba.

canım internatıonal hastanesisinin orada canım birde 3 yas gruplarıda var...gidersen birlikte gideriz denemek için ilk gün ücretsiz davet ediyorlar.haber verirsen cuma günü için senin içinde yer ayarlayayım okulla.

jhgt hosgeldiniz.istediğin bölüme giriyorsun sol üst köşede yeni konu yazar...oradaki baslıga ilgili sorunu yazıyorsun.altınada yorum v.s ne istersen yazıyorsun sonra en alt kısma in sonra cevaplaya tıkla bu kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…