İyide mod hile yapanı nasıl anlayacak?Uçuk puan alana sen hile yaptınmı diyecek?750.000 yapılan oyunda Kazen 760.000 yapıp hile yok dediğine göre ve yüksek puan alanların hile yaptığından emin olmadığına göre çözüm bu değil.
valla elif abla uzun zamandır oyunlarda oynamama rağmen benim aklımda oyunlarda hile yapıldığı yada nasıl yapıldığı hakkında hiç bir fikir oluşmamıştı aklımda kaldı ki eğer böyle bir öneri sunulduktan sonra yönetim bunun olabileceğine dair böyle bir anket açıp oylamaya sunduğuna göre demekki anlaşılabiliyormuş..:93:
Oncelikle sunu ifade edeyim anketi biz acmadik ! Bu bolum icin gorevlenecek mod neye gorer karar verecek hile konusunda cozebilmis degilim ....
iyi güzel hoş söylüyorsunuz da madem eğer oyunlarda hile yapıldığı yada haksız skor edildiini anlamak bukadar zor sa yada bunun belli kriterleri vs yoksa nasıl oldu da daha önceki skor elde edenlerin hile yapıldığına karar verildi yada kimler verdi.yalnış anlaşılmasın sadece gerçekten bilmediğim ve nasıl olduğunu nasıl bu kanıya varıldığını merak ettiğim için soruyorum...
Bu mesajınızı bende diğer arkadaşlar gibi anladım bu 1. konu
Hergün skorları sıfırlayalım dediğimde bana tamam diyen siz değil misiniz ? Evet pro üyeleri banlamıyoruz. Parayı veren düdüğü çalıyor...
Bu cevabı mı istiyorsunuz 3 senedir üye iseniz bir çok pro üyenin silindiğini bir çok pro üyenin banlandıgını, editorlerin bile ceza aldığını bilmeniz gerekirdi.( En tazesinden Azra Sıla 2 gün önce banlandı, hem pro hemde diziler bölümünde editör.) Kusura bakmayın ama bu mesajınızın tamamen kötü niyetle yazıldığını düşünüyorum.
Ortak çözüm aldık diye düşünüyorum ...
Şu anda curly de olduğumdan onun hesabından yazıyorum ben Kazen bu arada .....
[COLOR="red"]Oncelikle sunu ifade edeyim anketi biz acmadik ! Bu bolum icin gorevlenecek mod neye gorer karar verecek hile konusunda cozebilmis degilim ....
Arkadaşlar siteye ilk üye olduktan bir müddet sonra oyun bölümü moduydum. Sonrasında arcade oyunlarla ilgilendim. Hatalı oyunları, hangileri eklensin, hangileri kaldırılsın v.s. konularında görüşmeler yapıldı. Sırf bu bölüm için konu açtım. Şu oyunda şunu yaparsanız skorunuz yükselir. Benim gibi bir skoru yüksek arkadaşlarda cevapladılar konuyu.
Ayrıca tüm hileleri, kimlerin hile yaptığını, hangi oyunlarda hile olduğunu az çok biliyorum. Zamanında bir üyenin gazına gelip hilede yaptım. Ama bendeki kişilik daha fazla kendimi kandırmaya izin vermedi...
Akabinde hem oyunlardan çekildim hemde modluktan...
Bir oyunda hile yapıldığı nasıl anlaşılır?
1-Son skor 1000 ise listede 1001 bile varsa bu hiledir. Ha bir kere skor hatalı yazılmıştır ama devamlı oyun hatalı skor kaydetmez.
2-Diğer oyuncular 5000' i geçemezler ama 1.nin skoru 500000 v.s. dir.
Nasıl hile yapılır?
1-Bir oyunun skoruna ötekine kaydettirerek.
2-Program kullanarak.
Hile yapmadan nasıl yüksek skor alınır?
Oyunun açığını bulursanız yapabilirsiniz. Yada mantığını çözerseniz olur bu ancak. Ve bu şekilde sitede benim çözdüğüm sadece 3 oyun var.
Sonuç şudur;
Hile yapanı bilirsin ama yaptı diyemezsin.
Hile yapan kabul etmez.
Banlasanda süresi bitince geri döner.
IP den üyeliğinide silsen farklı IP ile tekrar üye olur.
Kısaca sonuç sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?