O gün bende skorların sıfırlanması olayına sıcak baktığımı söyledim çünkü Kazen bu işin hiç bir şekilde çözülemiyeceğini belirtti,ama senin dediğin gibi oyun bölümü için bir mod seçilirse o takip edebilirse iş çözülebilir sanki,ama hakikaten bu iş de çocuk oyuncağına döndü,bu hile yapan arkadaşlar yüzünden
hergun degil ki gun icinde surekli sifirlaniyor oyun skorlari artik oynamak istemiyorum bende neden boyle oldu ki..hile yapan arkadaslari da anlamiyorum oyun bu iyi olan kazanir egolarini tatmin etmek icin orayi mi bulmuslar
aynen dediğin gibi canım hayatta başarısız olup burda aklı sıra kendını ıspatlayacaklar işte... sanal sonucta sankı sonunda ödül var ama ben neden ban almadıklarını anladım onlar pro uye yanı paralı bu yuzden banlamıyorlar kaçırmamak için uyeyı sanırım bende oynamıyorum artık bune habıre sıfırlanacak anlamsız oldu....
aynen dediğin gibi canım hayatta başarısız olup burda aklı sıra kendını ıspatlayacaklar işte... sanal sonucta sankı sonunda ödül var ama ben neden ban almadıklarını anladım onlar pro uye yanı paralı bu yuzden banlamıyorlar kaçırmamak için uyeyı sanırım bende oynamıyorum artık bune habıre sıfırlanacak anlamsız oldu....
Talihsiz bir yorum olmuş.. Siteyi daha iyi tanısaydınız pro olup üyeliği site yöneticileri tarafından iptal edilen bir çok üye olduğunu görürdünüz.. Burada yazışmalarından gördüğüm kadar site yönetimindekilerle samimi olanların bile ban aldıklarını çok sıklıkla görürüm.
Oyun bölümüne gelince. Bir süre skorlar sürekli sıfırlanırsa belki bu hile yapan kişiler anlamsız ısrarlarından vazgeçerler diye düşünüyorum. Tabii kurunun yanında yaş da yanıyor olabilir ama anladığım kadarı ile bunun önüne geçmenin teknik olarak net bir çözümü yok..
Talihsiz bir yorum olmuş.. Siteyi daha iyi tanısaydınız pro olup üyeliği site yöneticileri tarafından iptal edilen bir çok üye olduğunu görürdünüz.. Burada yazışmalarından gördüğüm kadar site yönetimindekilerle samimi olanların bile ban aldıklarını çok sıklıkla görürüm.
Oyun bölümüne gelince. Bir süre skorlar sürekli sıfırlanırsa belki bu hile yapan kişiler anlamsız ısrarlarından vazgeçerler diye düşünüyorum. Tabii kurunun yanında yaş da yanıyor olabilir ama anladığım kadarı ile bunun önüne geçmenin teknik olarak net bir çözümü yok..
pro karta para ılk veya son verılsın sonucta mebla varmı var? suçlamadım dırek konusmadım ıyı okuyabılıyorsan tekrar yazayım pro uyelık paralı bu yuzdenmı banlamıyor? dıye sordum orda ıyı oku oyle yorum yap oke...
Bu mesajınızı bende diğer arkadaşlar gibi anladım bu 1. konu
Hergün skorları sıfırlayalım dediğimde bana tamam diyen siz değil misiniz ? Evet pro üyeleri banlamıyoruz. Parayı veren düdüğü çalıyor...
Bu cevabı mı istiyorsunuz 3 senedir üye iseniz bir çok pro üyenin silindiğini bir çok pro üyenin banlandıgını, editorlerin bile ceza aldığını bilmeniz gerekirdi.( En tazesinden Azra Sıla 2 gün önce banlandı, hem pro hemde diziler bölümünde editör.) Kusura bakmayın ama bu mesajınızın tamamen kötü niyetle yazıldığını düşünüyorum.
Ortak çözüm aldık diye düşünüyorum ...
Şu anda curly de olduğumdan onun hesabından yazıyorum ben Kazen bu arada .....
Anket sonuçlarını görüntüle: sizce oyun kulubunun çözümü ne olmalı
Katılımcı sayısı5. Siz bu Ankette oyunuzu kullanmışsınız
- kulube mod görevlendırılsın hile yapanları kontrol etsın hıle yapanlar ban alsın
5 100.00%- skorlar her gun temızlensın
0 0%bu şekilde oylanması süpper olmuşen azından ortak bi karar alınabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?