oyun bölümü bozulmus kazen lutfen bakarmısın?

sizce oyun kulubunun çözümü ne olmalı

• kulube mod görevlendırılsın hile yapanları kontrol etsın hıle yapanlar ban alsın

OY: 6 66,7%
  • skorlar her gun temızlensın

OY: 3 33,3%

• Ankete Katılan
    9

HAYALKIZ

ece cerenin annesi:)
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
767
127
628
39
merhaba kazen yetkılı olarak gorduğum için dırek sana yazıyorum,
oyun bolumunun sıfırlanması ıyı bır fıkır değil çunku; ınsanlar skorları bırbırını gecmek için azımle oynuyor fakat her gun sıfırlanırsa aman yarın nasılsa skor sıfırlanacak ne dıye skor yapmak için uğraşayım dıyecek ben oyle düşünüyorum yanı sureklı skorların sılınmesı durumunda ben oynamam çunku sıkılırım puanım harcanır sureklı,, bu konuda senı çok yorduk kazen bılıyorum hatta ılk konuyu da ben açmıştım hıleler konusunu... bızım ıstediğimiz hıle yapanların ban alması ceza almasıydı skorların sılınmesı değil bu skor sılınme meselesı bızıde yoracak senı de.. hergun skor sılmeklemı uğraşacaksınız? bırde oyun kulubu bozulmus oyuna tıklıyorum baska oyun açıyor eskı duzene gerı cevırırmısınız lutfen ? bırde hemen ıkı uç kısı skor sılınsın dıye soyluyor sızde kabul edıyorsunuz hemen o konu kapanıyor yazacaklarım oluyor bakıyorum hemen konu kapatılmıs sızın tarafınızdan skorlar ayda bır sılınsın bence yada hıle yapanları zaten anlıyoruz bız oyun oynayanlar olarak sıze bıldırırız bır ıkı ban alsınlar ınanın yapmazlar bır defa yada suda cozum olabılır oyun kulubune bır moderator gorevlendırılır hılesını takıp ederse modda anlayacaktır zaten lutfen konuya yorum yapılsın hemende kapatılmasın kazen sevgıler...

O gün bende skorların sıfırlanması olayına sıcak baktığımı söyledim çünkü Kazen bu işin hiç bir şekilde çözülemiyeceğini belirtti,ama senin dediğin gibi oyun bölümü için bir mod seçilirse o takip edebilirse iş çözülebilir sanki,ama hakikaten bu iş de çocuk oyuncağına döndü,bu hile yapan arkadaşlar yüzünden:41:

O gün bende skorların sıfırlanması olayına sıcak baktığımı söyledim çünkü Kazen bu işin hiç bir şekilde çözülemiyeceğini belirtti,ama senin dediğin gibi oyun bölümü için bir mod seçilirse o takip edebilirse iş çözülebilir sanki,ama hakikaten bu iş de çocuk oyuncağına döndü,bu hile yapan arkadaşlar yüzünden:41:

evet canım oyunda zaten amaç bırbırımıızı gecmeye çalışmak her gun sılınırse amac kalmayacakkı

hergun degil ki gun icinde surekli sifirlaniyor oyun skorlari artik oynamak istemiyorum bende neden boyle oldu ki..hile yapan arkadaslari da anlamiyorum oyun bu iyi olan kazanir egolarini tatmin etmek icin orayi mi bulmuslar

hergun degil ki gun icinde surekli sifirlaniyor oyun skorlari artik oynamak istemiyorum bende neden boyle oldu ki..hile yapan arkadaslari da anlamiyorum oyun bu iyi olan kazanir egolarini tatmin etmek icin orayi mi bulmuslar

aynen dediğin gibi canım hayatta başarısız olup burda aklı sıra kendını ıspatlayacaklar işte... sanal sonucta sankı sonunda ödül var ama ben neden ban almadıklarını anladım onlar pro uye yanı paralı bu yuzden banlamıyorlar kaçırmamak için uyeyı sanırım bende oynamıyorum artık bune habıre sıfırlanacak anlamsız oldu....

pro üyeliğin paralı olduğunu nereden çıkardınız anlamadım sadece bir kez kart parası veriliyor sonra bir daha para verilmiyo yönetimi bu şekilde karalamakta hoş değil bence tamam bu hile yapanların yaptığı hoş değil ama hatta hiç hoş değil ama yönetim ispatlayamadığı bir konuda banlayamıyor sanırım

pro karta para ılk veya son verılsın sonucta mebla varmı var? suçlamadım dırek konusmadım ıyı okuyabılıyorsan tekrar yazayım pro uyelık paralı bu yuzdenmı banlamıyor? dıye sordum orda ıyı oku oyle yorum yap oke...

daha önce pro olan kaç tane üyenin üyeliğinin silindiğine tanık oldum hiçbirimiz bu sitenin sahibi değiliz isterlerse banlarlar ama haklı olmaya bakılıyor demek istiyorum kanıt lazım demekki oradaki yazınızda paralı olduğu için kaçırmak istemiyorlar heralde demişsiniz ben okuyabiliyorum anlayabiliyorumda ama sanırım siz anlatamamışsınız ne demek istediğinizi

aynen dediğin gibi canım hayatta başarısız olup burda aklı sıra kendını ıspatlayacaklar işte... sanal sonucta sankı sonunda ödül var ama ben neden ban almadıklarını anladım onlar pro uye yanı paralı bu yuzden banlamıyorlar kaçırmamak için uyeyı sanırım bende oynamıyorum artık bune habıre sıfırlanacak anlamsız oldu....

Kazen daha önce açıklamıştı,banlamak çözüm değil diye,soruyoruz hile yapmıyoruz diyolar ya oyunları silicem ya da sıfırlanacak demişti,o yüzden sıfırlansın demiştik ama maşallah gün içerisinde hep sıfırlanıyo skorlar..:30: bu arada ben de bu konunun pro üyelikle alakası olduğunu düşünmüyorum arkadaşın dediği gibi bende daha önce banlanan ceza alan pro kart sahipleri olduğunu gördüm,neyse... bakalım bu işin sonu nereye varacak:17:

Talihsiz bir yorum olmuş.. Siteyi daha iyi tanısaydınız pro olup üyeliği site yöneticileri tarafından iptal edilen bir çok üye olduğunu görürdünüz.. Burada yazışmalarından gördüğüm kadar site yönetimindekilerle samimi olanların bile ban aldıklarını çok sıklıkla görürüm.

Oyun bölümüne gelince. Bir süre skorlar sürekli sıfırlanırsa belki bu hile yapan kişiler anlamsız ısrarlarından vazgeçerler diye düşünüyorum. Tabii kurunun yanında yaş da yanıyor olabilir ama anladığım kadarı ile bunun önüne geçmenin teknik olarak net bir çözümü yok..

anlamak ıstediğinizi anlayın oke 2007 den berı ben bu sıtede uuyeyım yeterınce sıteyı tanıyorumm 2007 den bu yan burda olmazdım sıteyı sevmesem yonetımı beğenmesem anlaşıldımı? suçlayıcı konuşmadım tahmınımı belırttım ısteyen ıstediğini anlasın umrumdada değil konumuz çözüm aramaksa çözum bulalım bu açıdan ben dırek zaten kazene yazdım yorumu kendısı yapsın bırakında o anlamıştır benı hoşçakalın

Talihsiz bir yorum olmuş.. Siteyi daha iyi tanısaydınız pro olup üyeliği site yöneticileri tarafından iptal edilen bir çok üye olduğunu görürdünüz.. Burada yazışmalarından gördüğüm kadar site yönetimindekilerle samimi olanların bile ban aldıklarını çok sıklıkla görürüm.

Oyun bölümüne gelince. Bir süre skorlar sürekli sıfırlanırsa belki bu hile yapan kişiler anlamsız ısrarlarından vazgeçerler diye düşünüyorum. Tabii kurunun yanında yaş da yanıyor olabilir ama anladığım kadarı ile bunun önüne geçmenin teknik olarak net bir çözümü yok..

canım skorlar bır sure sıfırlanırsa sureklı diğer uyelerde sıkılacaklar oynamaktan benım gibi. bır sure sonra sıfırlanmayınca da hemen akbaba gibi yıne başlıyorlar hılelerıne en ıyı çozum bence ban almaları daha sonra yapmazlar emınım bundan

kazen'in konuyla ilgili açıklamaları ve alınan ortak karar link burda http://www.kadinlarkulubu.com/kilitl...inda-2.htmlama (oyun kulübü hile yapan arkadaslar hakkında) önemli olan mesajları kopyala yapıştır yapıp buraya aktardım..
kazen mesajlarını aktardım... çünkü; konuyu başka net bir şekilde anlatamazdım.

05-12-2010 21:56 Konu Sahibi : HAYALKIZ #16
Kazen
Uzgunuz karakterlere(!) mudahale edemiyoruz....

sanirim hile yapanlara en iyi cevap bu olacaktir...

06-12-2010 14:04 Konu Sahibi : HAYALKIZ #30
Kazen
Kisiler hakkinda yorum yapmassaniz sevinirim, ricam bana hile yapilan oyunlarin isimlerini vermeniz cozumu begenecekmisiniz bakalim (o oyunlari ben silince), oyunlari biz yazmadik yapan firmanin teknik eksikligi bu eksikligi kullanip hile yapiyorlarsa yonetim ne yapsin ?

06-12-2010 14:20 Konu Sahibi : HAYALKIZ #40
Kazen
Hile yapmiyorum diyorlar ne yapacagiz ? bunun ispati alinan yuksek skorlar mi ?

Dilerseniz hergun sifirlayalim skorlari veya bu bolumu toptan kapatalim...

06-12-2010 15:18 Konu Sahibi : HAYALKIZ #63
Kazen
Hile yapmadim diyorlar ! yalanmi soyluyorsun diyelim .....

Hile yapiyorlarsa daha oncede ifade ettigim gibi karakterlerine mudahale etme sansimiz YOK!

Daha once sadece varsayimlariniz uzerine ceza verdik cezalarini cekip geri geldiler.

Ya oyun bolumunu kapatacagiz
Ya hergun skorlari sifirlayacagiz

Ip den banlama cozum degil, nasil ki sizler 2. 3. uyelik aliyorsaniz yani sekilde yeniden uyelik alip gelebilirler...

06-12-2010 15:45 Konu Sahibi : HAYALKIZ #71
Kazen
Lutfen X Y olayini birakalim bana cozum uretin teknik olarak bizim tek yapabilecegimiz hile yapildigini iddia ettiginzi oyunlari silmek veya skorlari hergun resetlemek.

http://www.kadinlarkulubu.com/kilitl...akkinda-8.html (oyun kulübü hile yapan arkadaslar hakkında)
bu sayfada ise son karar alınmış oyunlar silinmiyor,hergün resetleniyor.
---------------------------

06-12-2010 16:11 Konu Sahibi : HAYALKIZ #78
Kazen
anlastik degil mi ? hergun sifirlanacak ?

06-12-2010 16:23 Konu Sahibi : HAYALKIZ #82

Kazen
tamamdir tesekkurler...

yağmurluk arkadaşıma katılıyorum

yukarıdaki bu mesajlardan anlaşılacağı üzere kazen elinden geleni en iyi şekilde yapıp durumu en net şekilde açıklamıştır....ya oyun kulubü kapanacak oyunlar silinecek yada her gün resetlenecek...kimse oyun kulubünün kapatılmasını,oyunların silinmesini istemediği için her gün resetlemek en uygun çözüm olarak uygulamaya konuldu...ama ne yazık ki bu durumdan bile hoşnut değilsiniz...bunları yazdığım için birileri çıkacak bana kızacak... ben de oynuyorum oyun kulubünde ama skorlar beni ilgilendirmiyor,ben reel hayatta yaşadıklarımdan uzaklaşmak için kafamı dağıtıp, toparlamak için oyun oynuyorum...puanım azmış çokmuş x kişi beni geçmiş,ben y kişiyi geçmişim bunlar benim umrumda değil...kimseyle yarış içerisinde değilim moralim düzelsin diye sığındığım bir liman oyun kulubü..

kadınlar kulubü forum da olduğu gibi, oyun kulubününde bir moderatörün olması,bu bölümde çıkabilecek her hangi bir problemde moderatörün duruma müdahale etmesi,açılmayan oyunlar gibi,skoru yazmayan yada ters yazan oyunlar gibi v.s. sorunlarla ilgilenmesi, aşırı derecede uç noktada skor yapılan oyunlara direk müdahale yapıp skoru sıfırlaması ki bu günlük skor sıfırlamayı gerektiriyorsa ki öyle yapılması gerekiyorsa öyle yapılmalı,şu an yapılan o ve anlaşmaya varılan ve herkesin ortak noktada buluştuğu nokta o..eğer ki günlük skor sıfırlama yerine bunu hafta da 1 gün yapmak mümkünse hafta da bir olsun arkadaşlar böyle mutlu olacaklarsa... dedim ya benim için skorun hergün yada haftada 1 gün sıfırlanmasının bir önemi yok, yeterki oyun kulubü kapanmasın.

benim kazen'den ricam bir anlık öfkeyle sinirlenip birilerine,:18:oyun kulubünü kapatma ne olurrrrrrrrrrrr kazen ne olurrrrrrrrrrrrr birileri yüzünden kurunun yanında yaşta yanmasın..:58::59:

Bu mesajınızı bende diğer arkadaşlar gibi anladım bu 1. konu

pro karta para ılk veya son verılsın sonucta mebla varmı var? suçlamadım dırek konusmadım ıyı okuyabılıyorsan tekrar yazayım pro uyelık paralı bu yuzdenmı banlamıyor? dıye sordum orda ıyı oku oyle yorum yap oke...

Hergün skorları sıfırlayalım dediğimde bana tamam diyen siz değil misiniz ? Evet pro üyeleri banlamıyoruz. Parayı veren düdüğü çalıyor...

Bu cevabı mı istiyorsunuz 3 senedir üye iseniz bir çok pro üyenin silindiğini bir çok pro üyenin banlandıgını, editorlerin bile ceza aldığını bilmeniz gerekirdi.( En tazesinden Azra Sıla 2 gün önce banlandı, hem pro hemde diziler bölümünde editör.) Kusura bakmayın ama bu mesajınızın tamamen kötü niyetle yazıldığını düşünüyorum.

Ortak çözüm aldık diye düşünüyorum ...

Şu anda curly de olduğumdan onun hesabından yazıyorum ben Kazen bu arada .....

Bir konu daha var bejeweled Blitz oyununda 500.000 civarında skor yapıyorum ve 750.000 lerde birini gördüğümde hile ile yaptığını düşünüyordum geçen hafta 760.000 yaptım ben hile mi yaptım şimdi ?

Hile yapmıyorum diyorlar yapıyorlar ise defalarca tekrar ettiğim gibi karakterlere henüz müdahale edemiyoruz....

Kazen

konu her zaman ki gibi farklı başlayıp farklı farklı yerlere gitmiş görüyorum.o nedenle kk klüp kartı üyeleri banlanır dı banlanmazdı onlar paralıydı özeldi değildi muhabbetine hiç girmiyeceğim kk kartı ilk alanlardan bir üye olarak :51:iki gün önce gece oynarken fark ettim oyunlardaki değişikliği netle ilgili sürekli sorun yaşadığım iiçin sürekli gelemiyorum.konuyu kazene sorduğumda sizlerinde belirttiği gibi haksız oyunlar haksız skorlar yüzünden 2 saatte bir sıfırlandığını söyledi.sürekli oyunlara girdiğim ve severek oynadığımdan dolayı bu olay beni de üzdü fakat anlıyamadığım şey se burda kafa dağıtmak eğlenmek için oynanan oyunların bu kadar hırs yapmış olması:20: umarım en kısa zamanda eski haline döner bu şekilde sürekli korların yenilenmesi benimde oyun hevesimi kaçırdı açıkcası :25:

Bu mesajınızı bende diğer arkadaşlar gibi anladım bu 1. konu

Hergün skorları sıfırlayalım dediğimde bana tamam diyen siz değil misiniz ? Evet pro üyeleri banlamıyoruz. Parayı veren düdüğü çalıyor...

Bu cevabı mı istiyorsunuz 3 senedir üye iseniz bir çok pro üyenin silindiğini bir çok pro üyenin banlandıgını, editorlerin bile ceza aldığını bilmeniz gerekirdi.( En tazesinden Azra Sıla 2 gün önce banlandı, hem pro hemde diziler bölümünde editör.) Kusura bakmayın ama bu mesajınızın tamamen kötü niyetle yazıldığını düşünüyorum.

Ortak çözüm aldık diye düşünüyorum ...

Şu anda curly de olduğumdan onun hesabından yazıyorum ben Kazen bu arada .....
:77::77::77:
biri benimi andı:78::78::78:

Anket sonuçlarını görüntüle: sizce oyun kulubunun çözümü ne olmalı

Katılımcı sayısı5. Siz bu Ankette oyunuzu kullanmışsınız
  • kulube mod görevlendırılsın hile yapanları kontrol etsın hıle yapanlar ban alsın

5 100.00%

0 0%
bu şekilde oylanması süpper olmuş :46::46:en azından ortak bi karar alınabilir.

Anket sonuçlarını görüntüle: sizce oyun kulubunun çözümü ne olmalı

Katılımcı sayısı5. Siz bu Ankette oyunuzu kullanmışsınız

5 100.00%

0 0%
bu şekilde oylanması süpper olmuş :46::46:en azından ortak bi karar alınabilir.

İyide mod hile yapanı nasıl anlayacak?Uçuk puan alana sen hile yaptınmı diyecek?750.000 yapılan oyunda Kazen 760.000 yapıp hile yok dediğine göre ve yüksek puan alanların hile yaptığından emin olmadığına göre çözüm bu değil.

Back