• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oyumu Tayyip Erdogan`a Verecegim (Ehliyetsiz Sürücü)

Lambrusco

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2010
3.692
437
0
- Yurtdışı
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...boyle_savundu__Oyumu_Erdogan_a_verecegim.html

Ehliyetsiz sürücü kendini böyle savundu: Oyumu Erdoğan'a vereceğim
KONYA'da polisin 'dur' ihtarına uymayıp kaçan ehliyetsiz sürücü 24 yaşındaki İhsan Ç., kovalamaca sırasında kaza yapınca yakalandı. Kendisini görüntüleyen gazetecilere korkup kaçtığını söyleyen İhsan Ç., ''Tayyip Erdoğan'a oyumu vereceğim. Beni çekmeyin, ben terörist değilim'' dedi.

Olay, bugün saat 03.00 sıralarında merkez Karatay İlçesi Ulubatlı Hasan Mahallesi Karakayış Caddesi üzerinde meydana geldi. Kuaförlük yaptığı belirtilen İhsan Ç., işyerinden çıktıktan sonra ailesine ait 42 KU 453 plakalı otomobille gezintiye çıktı. İhsan Ç. bu sırada polis aracını görünce hızlandı. Durumdan şüphelenen polisin 'Dur' ihtarına uymayıp kaçan İhsan Ç., kısa bir süre sonra kavşakta önüne çıkan otomobile çarpmamak için direksiyon kırınrca, aracıyla bariyerlere çarpıp karşı şeride geçti. Kazada hafif yaralanan İhsan Ç., aracı terk edip kaçmaya başladı. İhsan Ç. kısa süren kovalamaca sonucu yakalandı.

PARA CEZASI VERİLDİ

Polis aracına bindirilen İhsan Ç., kendisini gazetecilerin görüntülediğini fark edince araçtan inip ''Beni çekmeyin ben terörist değilim'' dedi. Gazetecilerin 'polisten niye kaçtın?' sorusuna da, ''Polisten korktuğum için, heyecanlandığım için kaçtım'' diye cevap verdi. Yapılan alkol testinde 0.15 promil alkollü olduğu saptanan İhsan Ç., polis aracına tekrar bindi. Polis, araç içinde sigara içtiğini görünce elindeki sigarayı aldı. Kısa bir süre sonra araçtan yine inen İhsan Ç. gazetecilere, ''Tayyip Erdoğan'a oyumu vereceğim'' dedi.

İhsan Ç.'ye ehliyetsiz araç kullanmaktan bin 432 lira, araç sahibine de ehliyetsiz birine araç kullandırmaktan bin 462 lira para cezası uyguladı.

En normalinden bir vatandas dahi, bir hatanin icine sürüklendiginde "oyumu Tayyip Erdogan`a verecegim" seklinde bir savunma yöntemine gecerek aklanacagini zanneder olmus ise, varin ülkenin halini siz düsünün...

''Tayyip Erdoğan'a oyumu vereceğim. Beni çekmeyin, ben terörist değilim''
Oyunu Erdoğan'a vermeyen şahıslar terörist mi oluyormuş.. ? !
Adamın savunmasından resmen bunu anladım..

cemaat yurtlarında kalmak istemeyenleri de devlet yurduna yerleştiricez diyodu başbakan
bize haber verin yeter diyodu
onu hatırlattı bu bana :1:

Zaytung mu bu
Diye dusundum bir ara

Sonra kendime geldim
Toto kiliyim, anam babam sana feda, karimi basbakandan kiskanmam, kefen giyenleri ve daha niceleri geldi aklima
Derin bir nefes alip o yeee dedim

Eee safını seçen ceza yemiyor, hapisten çıkıyor... Ne yapsın böyle devlete böyle vatandaş...

Ben de bir suç işleyeyim de sorgulayanlara oyum Erdoğan'adır diyeyim:27:
aklanmak için gayet yeterli bir sebep nasıl olsa :6:

Erdoğana oy vermek istiyorum derken kasıtlı bir ima sezdim içinde ..
Tam da bir takım insanların duymak istediği şeyi oluşturmak için kasıtlı söylenmiş bir söz gibi geldi bana ..:ssz:

Adamı tanımam etmem ama haberin alt metninin dışında bir algı hatası oluşmuş .

KONYA'da polisin 'dur' ihtarına uymayıp kaçan ehliyetsiz sürücü 24 yaşındaki İhsan Ç., kovalamaca sırasında kaza yapınca yakalandı. Kendisini görüntüleyen gazetecilere korkup kaçtığını söyleyen İhsan Ç., ''Tayyip Erdoğan'a oyumu vereceğim. Beni çekmeyin, ben terörist değilim'' dedi.

Erdağana oyumu vereceğim , ben terörist değilim demek başka bir şeydir ve doğal olarak vermeyenler terörist mi algısı oluşturur ?

Ama ;

Gazeticelere çekmeyin beni , ben terörist değilim . Polisten korktuğum için kaçtım .

Polis aracına biner ... İçeride sigara yakar ... Tekrar çıkıp gazetecilere oyumu Erdoğana vereceğim der .

İki cümle birbirinin ardına gelmediği için kimse kimseye terörist dememiştir bu bir .

Adam neden oyunu kime kullanacağının basın açıklamasını yapmış ki :1: bu iki.

Oyunu kime vereceğini ceza yazan polise değil , ceza yazıldıktan sonra gazeticilere söylemiş bu da anlaşılan dışında bir haber demektir üç.

Haber - algı - izan .... çok önemli cidden .

Son düzenleme:
Adam Erdoğan görürde ödüllendirir belki diye Erdoğan'a vericem oyumu dedi sanırım ya da sarhoş haliyle ironi yaptı kimbilir. Ne de olsa Erdoğan'a oy vereceğini açıkça diyenler ihya oluyor memlekette. Acaba Erdoğan tarafından nereye atanır merak ettim bak şimdi :9:

Back