Gebeliğe Hazırlık Oyulasyon testim sizce pozitifmi luften soruma cvp verin :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yarimin Yariyim

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2018
97
27
8
28
Merhaba arkasalar ben bu ay ovulasyon testi aldim 12 gun yaptim bisi anlamadim sonra bir arkadas sen sivi alimina dikat etmemisin dedi bende biraktim. Ama iki gundur kasiklarim cok agiriyor karnim cok sicak ve atesim cikiyordu adet olacakmisim gibiydi daha adetime 11 gun var bugun bir saat su fln hic bisi icmedim ve yaptim sizce pozitifmi birde adetlerim pek duzenli degil acaba simdimi yumurtluyormuyum

Fotoğraf koysaydınız anlardım da fotoğrafsız anlamam. İki çizgide koyuysa yumurtlamadır biri silik biri koyuysa yumurtlama günü değil

2255521
Screenshot_2019-04-07-13-46-09.png

Peki o adet olacakmisim gibi agri bu yuzdenmi oluyor ben hic anlamam yumurtlamami bide ben bu ay 12 gun incir havuc kuru ictim onun etkisi olabilirmi
Evet yumurtlama gününde öyle ağrılar oluyor benimde oluyordu. Madem incir kürü filan yaptın iyi değerlendir bu ayı bence yalnız soğan kürü filan içmiyosun demi şuan. Adet günün geldiğinde yine ovulasyon testi yap eğer ikiside böyle koyu çıkarsa hamişsin demektir

Yok cnm ben adetliyken icmistim sonra incir havuc kuru yaptim. Suan hic bisu icmiyorum yani ilk defa boyle oldu insaAllah canm insaAllah hamile kalirim 3 yil oldu olsun artik

Back