oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

umutcum hemen çıktın görüşemedik canım ben fazla giremiyorum eşimde şimdi göreve gitti ailemin yanındayım girdiğimdede anca geçmişi okuyana kadar zaman geçiyo nasılsın hayatım iyimisin

hadıı allah kavustursun kıs ben o saatlerde hurrem ızlıodum lap tap bende bıle değildi nasıl oldukı:))
baz<en cıkıs yapmadan kapatıoruım hala onlıne gozukuo ozaman oyle oldu sanırım

canım ederiz dua tabi sanada inşallah tutar tabiki tumasada yılmak yok eninde sonunda kavuşucaz canavarlara

hadıı allah kavustursun kıs ben o saatlerde hurrem ızlıodum lap tap bende bıle değildi nasıl oldukı:))
baz<en cıkıs yapmadan kapatıoruım hala onlıne gozukuo ozaman oyle oldu sanırım
sağol hayatım amin
evet canım açık gözüküyodun ben geçmişi okuyodum seni gördüm ama yazdığım zamana çıkmıştın

hay allah neyse bı daha cıkıs yapmayı umutmiim:)
sen napıosun cnm nasılsın kızımız nasıl oldu tekmelıomu annecığını

yetercim nbr daha gelmemıssın bende esra8 i merak ettım
pozıtıf cıkmıs ıdrar testı yanıı eğer hgercekten hamıleyse
bu bır mucize onun 27 tne cıkmıstı esının spermlerı sanırım kan verımı sende tlfu vardı sanırım
konustuysan dıye merak ettım

canım napiyim yiğenlerime bakıyorum kardeşim ablamla apartmanın merdivenlerini yıkıyo :)))))))) bunlarda bi azgın bi azgın

ben cıkayım kusum
sandalye oturduğumu görmesin eşim lap top kendınde masaustune kaldım bende:)
ogle arasına gelır sımdı öptum cnm dualrını esırgeme umutsuzluk cökuo zaman yaklastıkca sanki:)

ben cıkayım kusum
sandalye oturduğumu görmesin eşim lap top kendınde masaustune kaldım bende:)
ogle arasına gelır sımdı öptum cnm dualrını esırgeme umutsuzluk cökuo zaman yaklastıkca sanki:)

canım çık sen olsun bak sakın öle saçma şeler düşünme tabikide gelecek benim veledim yerim ben onu yaramazmı yaramaz tontişmi tontiş bi fırlama geellecek inşallah

nurcan hadi Allah kavuştursun cnm eşin gitmiş...
umut 4 gün sonra güzel hbrlerini bekliyoruz büyük heyecanla kendine dikkat et cnm...
ayşede yok onada bol çalışmalar dileyelim...

yeterr sen nereerdesinnn.

Allah kavuştursun canım sanada değişiklik oldu işte ne güzel annenlere gitmen ayyy cicileri aldınız demek allahım bizede nasip etsin yaa okadar heves ediyorumki bendee
Yetercim bu ağladığın son dert olsun inşallah canım bundan sonra mutluluk gözyaşları olsun dualarım eşinle canım allah yardımcınız olsun inşallahh

salı gün akşam konuştuk kan ver dedim ama perşebeye kadar bekleyeceğim dedi bu günde aramadım tekrar canım ama bencede mucizeeeee
nurcan hadi Allah kavuştursun cnm eşin gitmiş...
umut 4 gün sonra güzel hbrlerini bekliyoruz büyük heyecanla kendine dikkat et cnm...
ayşede yok onada bol çalışmalar dileyelim...

yeterr sen nereerdesinnn.
canım kız kardeşimin evlik yıl dönümü bu gün
kuaföre falan gitti bende oğlana baktım kardeşim işlerini bitirene kadar

aminnnnn aminnnnnnnn yüregine sağlık

kızlaaaar ben geldiiiimm..
çok eğlenceli bir eğitimdeyim takım çalışması bütün gün oyun oynadık pek neşeliyim
bu arada ankara bi soğuk bi soğuuuuukkk
nabersiniz

çok eğlenceli bir eğitimdeyim takım çalışması bütün gün oyun oynadık pek neşeliyim
nabersiniz

yetercım naaptınızz kusumm amelıyata karar verdınızmı doktor konusunda
dualrımz hep senınle dun bol bol okudum yolladım canımm

nabersiniz
hoş geldin canım
yetercım naaptınızz kusumm amelıyata karar verdınızmı doktor konusunda
dualrımz hep senınle dun bol bol okudum yolladım canımm

canım porf faruk ildan yapacak yani işnde iyi dediler
zaten 2 tanede daha ver oprf burada
sağol canım alah razı olsun
sen nasılsın böcüğün nasıl köksalmaya başlamıştır annesine inşşş

nabersiniz

hoşgeldiiin kııısss bızım yerımızede eglen cnm
bende neden gırmıo bu kıs dıorum malum ben 7-24 bekleme maseimdeyim:)
sık sık bakıorum kımse yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…