- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.681
umutcum hemen çıktın görüşemedik canım ben fazla giremiyorum eşimde şimdi göreve gitti ailemin yanındayım girdiğimdede anca geçmişi okuyana kadar zaman geçiyo nasılsın hayatım iyimisin
canım ederiz dua tabi sanada inşallah tutar tabiki tumasada yılmak yok eninde sonunda kavuşucaz canavarlaraselam herkese sevgili hanımlar,
uyku tutmadı yarın yanı bugun gıdıyorum 2.ci gunum diye, bakalım ne dıycek , ınşallah başlayabiliriz ,
kızlar banada yarın dualarınızda yer açın, bende ınad ettım, negatıfde dese yıkılmıycam, gene deneycım hem bır ay daha cok yer ıcerım ottu macundu baldı neyse demi?:)))) ,
hepinize çok selammm,
ben ancak cumaya felan yazarım gıbı gelıyor, ayşee evet ınsan başkasında canavar kendınde maalesef dut oluyor sesı soluğu kesılıyor,
şimdilik hoşçakalın:)
slm herkese
kıslar ben dun gırmedım hiçç akşam ama ben burdamı gözukuodum
demekki cıkıs yapmadan kapatmısım eşimde fılm ızlıodu lap topda acıktı :))))
burda olsam konusurdum ama hurremı ızlıodum:)))
naberler sekerler bakalımm kaynatmaısınızz
sağol hayatım aminhadıı allah kavustursun kıs ben o saatlerde hurrem ızlıodum lap tap bende bıle değildi nasıl oldukı:))
baz<en cıkıs yapmadan kapatıoruım hala onlıne gozukuo ozaman oyle oldu sanırım
canım ederiz dua tabi sanada inşallah tutar tabiki tumasada yılmak yok eninde sonunda kavuşucaz canavarlara
sağol hayatım amin
evet canım açık gözüküyodun ben geçmişi okuyodum seni gördüm ama yazdığım zamana çıkmıştın
hay allah neyse bı daha cıkıs yapmayı umutmiim:)
sen napıosun cnm nasılsın kızımız nasıl oldu tekmelıomu annecığını
canım napiyim yiğenlerime bakıyorum kardeşim ablamla apartmanın merdivenlerini yıkıyo :)))))))) bunlarda bi azgın bi azgın
ben cıkayım kusum
sandalye oturduğumu görmesin eşim lap top kendınde masaustune kaldım bende:)
ogle arasına gelır sımdı öptum cnm dualrını esırgeme umutsuzluk cökuo zaman yaklastıkca sanki:)
nurcan hadi Allah kavuştursun cnm eşin gitmiş...
umut 4 gün sonra güzel hbrlerini bekliyoruz büyük heyecanla kendine dikkat et cnm...
ayşede yok onada bol çalışmalar dileyelim...
yeterr sen nereerdesinnn.
nurcan hadi Allah kavuştursun cnm eşin gitmiş...
umut 4 gün sonra güzel hbrlerini bekliyoruz büyük heyecanla kendine dikkat et cnm...
iyiyim bende cnm ne olsun bugün daha iyiyim kaç gündür ertelediğim bi iki iş vardı onları hallettim..ense kalınlığı hakkında kafan karışık onuda dr a gidince soracağım...sağol canım teşekkürler
sen nasılsın
ayy ınsallh cnm cok umutlu değilim ama bakalım
senın 5.gun embriyosumuydu cnm
iyiyim bende cnm ne olsun bugün daha iyiyim kaç gündür ertelediğim bi iki iş vardı onları hallettim..ense kalınlığı hakkında kafan karışık onuda dr a gidince soracağım...
yok cnm benim 3.gündü..
Allah kavuştursun canım sanada değişiklik oldu işte ne güzel annenlere gitmen ayyy cicileri aldınız demek allahım bizede nasip etsin yaa okadar heves ediyorumki bendeeevet hayatım şükür kızım şimdilik memnun ama sanırım babamız bu seferde olmıcak yanımızda eşime görev çıktı bende yarın ailemin yanına gidiyorum karşıya(((((( nekadar süreceği belli değil görevin ama eşim en az 1 ay diyo yani beni bikaç ay bekleme dio ((((( bizde napalım heran orlarda doğurmıyım diye kızıma bugün cicişler aldık yıkadık kuruttuk hepsini şimdide ütüleyip çantaları hazırladık mecbur erkenden :)))))))) hayırlısı dicem arık :))))))))))
sende haftaya görürsün kalp atışını kız
evet şükürki herbişeyi tamam teyzesi pek giremiyoruz misafirlerimiz var :))))))))) bak bugün fal baktırdım ablama hamile haberi alacan dedi olu olacak dedi sana yoralımda :))))))))))) hayırlısı ile olsun fala inanmam ama:b
mubarek gün inşallah sonuçtan hepimiz memnun kalacaz
Yetercim bu ağladığın son dert olsun inşallah canım bundan sonra mutluluk gözyaşları olsun dualarım eşinle canım allah yardımcınız olsun inşallahhbiliyormusun ayşem
benim hayatımda okadar çok olmsuzluk varki vardıki taaaa çocukluğumdan bu yana babam parkinson hastasıydı bağımlılık yapan ilaçlar kulanırdı (kulnmak zorundaydı)ve bu ilaçların babama verdiği zararlar vardı bizim gözümüzün önünde babamın yılarca (25 yıl )bu iletle savaşını izledik hiç baba desteği göremedik göremedik erkek gibi kızlar olduk kendi işini kendi gören her işe koşturan evlendim bebek olayımızda sonra eşimin iflasında şimidide eşinin has talığında... ben çok ağlarım yaşadıklarımdanmıdır yoksa zayıf bir kadınmıyım bilmiyorumama şunuda hep söylerim eğerki ağlayarak bir şey çözülseydi benim hayatımda hiç sorun olmazdı
ama rabbim yardımını merhametini eksik etmesin üzerimizden bu günmüzü aratmasın
son günlerde yine gözü sulu oldum ama başka türlüde rahatlayamıyrum boşalamıyorum içime atınca dahada kötü oluyorum bir ağlamak birde siz bana çok iyi geliyorsunuz
salı gün akşam konuştuk kan ver dedim ama perşebeye kadar bekleyeceğim dedi bu günde aramadım tekrar canım ama bencede mucizeeeeeyetercim nbr daha gelmemıssın bende esra8 i merak ettım
pozıtıf cıkmıs ıdrar testı yanıı eğer hgercekten hamıleyse
bu bır mucize onun 27 tne cıkmıstı esının spermlerı sanırım kan verımı sende tlfu vardı sanırım
konustuysan dıye merak ettım
canım kız kardeşimin evlik yıl dönümü bu günnurcan hadi Allah kavuştursun cnm eşin gitmiş...
Allah kavuştursun canım sanada değişiklik oldu işte ne güzel annenlere gitmen ayyy cicileri aldınız demek allahım bizede nasip etsin yaa okadar heves ediyorumki bendee
Yetercim bu ağladığın son dert olsun inşallah canım bundan sonra mutluluk gözyaşları olsun dualarım eşinle canım allah yardımcınız olsun inşallahh
salı gün akşam konuştuk kan ver dedim ama perşebeye kadar bekleyeceğim dedi bu günde aramadım tekrar canım ama bencede mucizeeeee
canım kız kardeşimin evlik yıl dönümü bu gün
kuaföre falan gitti bende oğlana baktım kardeşim işlerini bitirene kadar
aminnnnn aminnnnnnnn yüregine sağlık
hoş geldin canımkızlaaaar ben geldiiiimm..
çok eğlenceli bir eğitimdeyim takım çalışması bütün gün oyun oynadık pek neşeliyim
bu arada ankara bi soğuk bi soğuuuuukkk
nabersiniz
yetercım naaptınızz kusumm amelıyata karar verdınızmı doktor konusunda
dualrımz hep senınle dun bol bol okudum yolladım canımm
kızlaaaar ben geldiiiimm..
çok eğlenceli bir eğitimdeyim takım çalışması bütün gün oyun oynadık pek neşeliyim
bu arada ankara bi soğuk bi soğuuuuukkk
nabersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?