• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öyp ıle ılgılı bılgı sahıbı olanlar yardımmmmm

elaa_1616

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2012
665
1
26
Bursa
ben jeoloji mühendisliği 2012 mezunuyum. okul ortalamam 3.09 0.25 le çarpılmış hali 19.5 çok kotu bı puan degıl.. bolumumu ısteyerek kazanmadım ama suan ıyı kı okumusum dıyebılıyorum.malesef kıymetlı olması ıçın ınsanların canı yanması gerekekn bır bolum gecmısten gelecege herseyle ılgılenıo.neyse arkadaslar ben maddı ımkanlardan dolayı dırekt yuksak lısans yapmak ıstemedım sımdıde ıs bulamıyorum.oyp ıle atanmak ıçın ales calısmaya karar verdım sonra bır baktım oyp ıle atananların 78 85 araıgında atanmıs ben alesten 90 alsam bıle 74 de kalıyorum ıngılızcem olmadıgı ıçın sımdıde elım kolum baglı kaldım sızce hıç baslamadan kapatım mı bu defteri yardımcı olursanız sevınırım:31::31:

bir ingiizce kursuna giderek çok rahat 50 ve üzeri ingilizce puanı alırsınız. Alesiniz iyi olduğu sürece (85 ve üzeri) ben değerlendirin derim

bir ingiizce kursuna giderek çok rahat 50 ve üzeri ingilizce puanı alırsınız. Alesiniz iyi olduğu sürece (85 ve üzeri) ben değerlendirin derim

ilginizi için teşekkür ederim ama o zamndan bu zamna değişen syler oldu oyp ye gerek kalmadan iş buldum ama eğitimimi bırakmak ıstemıyorum alese gırerek bolmumumden farklı bı meslekte yuksek lısans yapmak ıstıyorum. sadece oğrenem gereken yuksek lısans yaptıgım meslege aıt ımza yetkımın ılup olmaycagı bılgınız var mı acep:26:

Back