• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oynayamiyorm yardim

bayankapriss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
255
53
28
Evet cogunuzun derdine gore solda sifir kalacak bir konu biliyorm. Ama dugunume iki ay kaldi ve ben oynamayi bilmiyorm hayatimda hic bir dugundede oynamadim. Cok kasiyorm kendimi vucudumu serbest birakamiyorm. Arkadaslarim ogretmeye calisti ama cok kasiliyorm. Aranizda benim gibi olup sonradan ogrenen var mi bu arada 26 yasindaym nolur yardim edin surekli sikinti icimde napmaliyim.

Bu şekilde devam edersen, sahnede çok komik gözükeceğinin farkındasın değil mi :) çok kasma. Baktın olmuyor, oynamazsın

Aynı ben.
Eşim oynamayı çok sever. Düğünde benden çok oynadı. Ben de oynamayı bilmiyorum. Bizimkiler öyle düğünlerde oynamaz pek o yüzden ben de öğrenemedim. Olsun, elin oynuyorsa bir iki sallan, alkış falan...
Oynamak zorunda da değilsin zaten hiç kasma :)

:))) gelinliğin altından ayakların görünmüyor zaten zıpla mıpla bişeyler yap , ellerini de hareket ettirebilirsin galiba. Bende bilmezdim valla böyle atlattım. Ama kınada naparsın bilemicem

Omuzlar çok önemli omuzlar bi öne bi arkaya bi öne bi arkaya. Eteğini tut sağ sol dön. Müziğe kendini kaptırmadan zor.. ben boyut değiştiriyorum sevdiğim şarkı çıkınca. Hee bide çok basit düz bir halay öğrensen topluca da oynamış olursun görünürsün.

Dünden beri ikinci konu ,dün rüyama girdi :KK53: Ben de oynamayı hiç bilmem bu yüzden düğün yapmayı düşünmüyorum. Üstelik gereksiz masraf.

Video falan yok mu bildiginiz :KK43:

Google'a yazarsanız çıkar videolar, siz biraz halay çekmeyi öğrenin, oynamayı öğrenemezsenizde omuzlarınızı öne arkaya sallayıp birkaç el hareketi yapın, zaten ayak ve kalça hareketleriniz gelinlikten görünmez.
Başkaları öğretirken utanıyorsanız açın oynak bir müzik müziğin ritmine uyum sağlamaya çalışın, dediğim gibi birkaç el kol omuz hareketi yeterli olur.

Google'a yazarsanız çıkar videolar, siz biraz halay çekmeyi öğrenin, oynamayı öğrenemezsenizde omuzlarınızı öne arkaya sallayıp birkaç el hareketi yapın, zaten ayak ve kalça hareketleriniz gelinlikten görünmez.
Başkaları öğretirken utanıyorsanız açın oynak bir müzik müziğin ritmine uyum sağlamaya çalışın, dediğim gibi birkaç el kol omuz hareketi yeterli olur.
Google a baktim ama bayanlar icin pek rastlamadm

Google a baktim ama bayanlar icin pek rastlamadm
Var aslında, bulursam size birkaç video atarım özelden, lakin oynamayı seven biri olarak şunu söyleyebilirim müziği hissetmediğiniz o müziğe uyum sağlamaktan zevk almadıkça oynamayı öğrenmeniz zor, siz bu ara bol bol oynayabileceğiniz gibi hareketli müzikler dinleyin, müziklere bedeninizin tepkisi ne oluyor ona bir bakın.

Hepinize tesekkur ederim.ancak kasilma olayini asamiyorm sosyal fobi
Şimdi tabi geç kalmışız biraz düğününe yetişmez ama bundan sonrası için oynamayı seven yanında çok iyi hissettiğin arkadş yada kuzenlerinle kınalara git. İlkinde sadece ayakta tempo tut alkışla. Sonra gitgide ellerini şıkırtad. Ve omuz ve ayak ve kalçaa ve tüm bedennn! Zamanla oluyor sonra önünü alamıyorsun kesin bilgi:halay:

Şimdi tabi geç kalmışız biraz düğününe yetişmez ama bundan sonrası için oynamayı seven yanında çok iyi hissettiğin arkadş yada kuzenlerinle kınalara git. İlkinde sadece ayakta tempo tut alkışla. Sonra gitgide ellerini şıkırtad. Ve omuz ve ayak ve kalçaa ve tüm bedennn! Zamanla oluyor sonra önünü alamıyorsun kesin bilgi:halay:
Dugunumde oynamadiktan sonra dahada ugrasmam :)

Back