• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oynatmaya az kaldı!!!!!

Biricik

üç böcek bir çiçek
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
1.170
6
681
Antalya
arkadaşlar oğlum beni delirtecekkafamçokkarıştı. çıldırmak üzereyim.sabah saat 6 da kalkıyor. bir saat kendi kendi oynuyor. daha sonra kıyametleri koparıyor. uykusu gelince çektirmediği kalmıyor.kendi kendine de uyumuyor. neler denedim neler. ayağımda salladım, müzik dinlettim,emzirdim ama uyumuyor anca arabada uyuyor . arabadan inince de tekrar uyanıyor. allahım ne yapacağımı şaşırdım. doktora kontrole götürdüğümde hiçbirşeyi yok diyor. bu arada bebeğim 6 aylık olmak üzere. gaz sancısı da yok.niye böyle yapıyor anlamıyorum. birde demir ilacını, vitaminini içeremiyorum. hemen geri çıkarıp kusuyor. siz nasıl içiriyorsunuz ilaçlarını? allahım bana yol gösterin arkadaşlar çıldırmak üzereyim. felaket derece de baş ağrısı çekiyorum. böyle giderse deliricem sanırım-tatlicadiarzu-

canim hic bisey fayda etmediyse sunu tavsiye ederim
aglayan cocuga cumaa saati kulagina ezan ve ali-imran suresinin 83. ayeti okunur
birde bol bol yasin okunurr
insallah faydasini gorursunn

Benim oğlumda kendi kendine uyumuyor.kucakta pişpişlayinca uyuyor.sonra yatağina yatiriyorum.bence alişkanlik.biz kucağa aliştirdik galiba diyorum.bi defa denedim.yatirdim yatağina ağladi ağladi yorgunluktan uyuyakaldi.ama kiyamadim, bidaha böyle yapamadim.

canım ben dr.a sormuştum şurup olayını benimki asla içmiyodu meyve suyuna katıyodum bide öle dene sor ama meyve suyuna katılabilirmi diye

arkadaşlar oğlum beni delirtecekkafamçokkarıştı. çıldırmak üzereyim.sabah saat 6 da kalkıyor. bir saat kendi kendi oynuyor. daha sonra kıyametleri koparıyor. uykusu gelince çektirmediği kalmıyor.kendi kendine de uyumuyor. neler denedim neler. ayağımda salladım, müzik dinlettim,emzirdim ama uyumuyor anca arabada uyuyor . arabadan inince de tekrar uyanıyor. allahım ne yapacağımı şaşırdım. doktora kontrole götürdüğümde hiçbirşeyi yok diyor. bu arada bebeğim 6 aylık olmak üzere. gaz sancısı da yok.niye böyle yapıyor anlamıyorum. birde demir ilacını, vitaminini içeremiyorum. hemen geri çıkarıp kusuyor. siz nasıl içiriyorsunuz ilaçlarını? allahım bana yol gösterin arkadaşlar çıldırmak üzereyim. felaket derece de baş ağrısı çekiyorum. böyle giderse deliricem sanırım-tatlicadiarzu-

ah güzel arkadaşım senin derdinin dermanı bende.benim kızda tıpkısının aynısıydı resmen kafayı yiyodum.benimde migrenim var.ağlamaktan bi hal oluyodum.dr götürüyoduk bişey yok diyodu.arabaya gelince uyuyodu araba durunca uyanıyordu gerçi şimdi hala aynıda olsun.ha bu arada kızım 6 aylık olcak.nasıl başlasam bi türlü bulamıyorum.en iyisi özelden msn adresimi gönderiyim ekle ordan görüşelim.bugün kulubün sitesi çok yavaş.onun için.yada sen gönder fark etmez

polyana adın üstünde bak ne darlanıyon bendede ikiz var hemde erkek 3 yaşındalar.....huuuoooppp.allah sağlık versin gerisi boş hep böyle kalmayacak ya elbet düzelecek.....her nimetin bir külfeti vardır.....polyannacılık yap iii tarafından bak....

ah güzel arkadaşım senin derdinin dermanı bende.benim kızda tıpkısının aynısıydı resmen kafayı yiyodum.benimde migrenim var.ağlamaktan bi hal oluyodum.dr götürüyoduk bişey yok diyodu.arabaya gelince uyuyodu araba durunca uyanıyordu gerçi şimdi hala aynıda olsun.ha bu arada kızım 6 aylık olcak.nasıl başlasam bi türlü bulamıyorum.en iyisi özelden msn adresimi gönderiyim ekle ordan görüşelim.bugün kulubün sitesi çok yavaş.onun için.yada sen gönder fark etmez

arkadaşım özel mesaj gönderdim oradan görüşebiliriz.

arkadaslar benimde oglum kucaga alismisti kayinvaldemlerle oturuyoruz ve evde kalabaligiz eh bide ilk torun olunca degmen benim oglanin keyfine ama aksam herkesin uykusu gelip yatiginda ben cekiyordum acisini bende atiyordum yatagina yorulana kadar aglar sonrada uyurdu kayinvaldemin ve görümcemin cok sen ne bicim annesin acimasiz annesin dediklerini bille yuttum ama sonunda rahat ettim insan tabiki kiyamiyor ama bu inanin sadece 2 gün sürüyor sonra hersey rayina giriyor emin ol

arkadasim bana da anlat ben de cildirmak uzereyim vallahi polyana benim bebegimi anlatmis dun doktora goturdum.bisey yok diyor.uykusuzluktan gozlrei gien cocuk uyumamak icin direniyor resmen mahvoldum.kaynamam beni suclayip duruyor.offfffffffff offfffffffff.geceleri bas bas bagiriyor uyku arasinda.bana da yaz ne olur

arkadaşlar çözümü özelde değil burda yazında bu tarz sorunları olan arkadaşların da bilgisi olsun. Benim yok çok şükür. Ama bu şekilde birçok anne var.

arkadaslar benimde oglum kucaga alismisti kayinvaldemlerle oturuyoruz ve evde kalabaligiz eh bide ilk torun olunca degmen benim oglanin keyfine ama aksam herkesin uykusu gelip yatiginda ben cekiyordum acisini bende atiyordum yatagina yorulana kadar aglar sonrada uyurdu kayinvaldemin ve görümcemin cok sen ne bicim annesin acimasiz annesin dediklerini bille yuttum ama sonunda rahat ettim insan tabiki kiyamiyor ama bu inanin sadece 2 gün sürüyor sonra hersey rayina giriyor emin ol

cnm benim annemde öle diyor karnı tok altı temizse hasta falan değilse at yatağına ağlasın uyur dio annem şuan bizde çağırdım çünkü kucağa çok alıştı bebeğim birkaç kere ağlattık ama 15 dk falan yatağında uyumadı ama kucağımda uyudu kaldı yoruldu çünkü sen kaç saat ağlattında uyudu acaba korkuyorum bişi olur diye çok ağlayınca beni aydınlatırmısın bende tek başımayım ailemden uzağım çok zor oluyoo cvp werirsen sevinirm cnm...

aynen canim, bende cok aglamasindan korkuyorum, kiyamiyorum kucagimda uyuya kaliyor.. kucaga alistirmak istemiyorum, ac oldugundan meme istiyor emdirdikten sonra uykuya daliyor yatagina koyunca da agliyor yatagini hic sevmiyor

walla canım nasıl alıştırıcaz bakalımm çok istiyorum yatağını bırakınca uyusa keşkee bakalım inş alışırr arkadaşta cvp yazarsa öğreniriz bizde..:))

ilaç mı içiriyosunuz bebeklere napıyorsunuz buradan paylaşmadığınıza göre !!!!!!! burdan anlatın herkes faydalansın kaydirigubbakcemile

benim bebeğim daha 1 aylık olmasına rağmen aynı malesef sabah 7 de kalkıyor birdaha uyumak nedir bilmiyor aynen bende herşeyi denedim son2 gündür ana kucağında uyuyor onuda sallamayı kesersen hemen uyanıyor.artık uyuyormu uyumuyormu anlamadım ama bu böyle devam ederse çok kötü

benim kızımda aynı bu aralar tatile gittik geldik huyu değişti gündüz fazla uyumuyo yatmak istemiyo sabah 5 buçukta uyanıyo saat 7 kadar kendi kendine oynuyo sonra sıkılıp beni uyandırıyor beraber güne başlarken haberlerini izliyoz uykulu uykulu tam benim uykum açılıyor hanfendi uyuyor oh canıma değsin dermişcesine , ilaçlarını meyvesiyle baraber veriyorum sabah şeftali rendeliyorum 1 -2 kaşık şeftali verdikten sonra diğer kaşıklarına kan damlasıyla d vitaminini damlatıyorum arada gidiyo yoksa tükürüyor yani anlıcağın bende aynı durumdayım bebişlerimiz şu anda çevreyi tanımaya çalıştığından herhalde böyle

aynı modelden bendede var artık kendı uyanınca kafama vuruyor bende uyanayım dıye 46kıloya dustum delırcektım artık
ayagımda sallıyom bır ıkı agladı falan derken sıcaklarda alıstı sallanarak uyumaya vallaah cnm o dert herbırımızde

Back