oynamayı bilmiorum napcam ben yaaaa oooffffff

eminem16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
44
0
86
Bursa
selam kızlar ben oyun havası hiiç bilmem 24 yaşındayım ve bugüne kadr hiiç oynamadım ve bende biraz kabalık var sanırım yani hiiiç kıvrak degilim yada bana öyle gelio ne bilim nişamlımda hiiiç bilmez o pek göze çarpmaz ama bütün gözler benm üzerimde olacak napıcam ben aranızda benim gibi olan varmıııı nasıl çözüm buldunuz sempatiksalakcinni bazen diorum aldırma boşver döktür gtsin diorum çoook oynamak istiorum:dance::teytey:

canım bende hiç beceremezdim
valla sallansanda kimse farketmiyo zaten gelinlik kabarık ya
bi şekilde idare edersin

Canım şöyle kendi kendine ayna karşısına geçip bir oyna derim.
Nasıl oynadığını görmüş olursun.
Bir de oyun havası aç.Sonrası gelir.
Ben biraz oynağım da.

Canım şöyle kendi kendine ayna karşısına geçip bir oyna derim.
Nasıl oynadığını görmüş olursun.
Bir de oyun havası aç.Sonrası gelir.
Ben biraz oynağım da.

yaptım onu ama kıvıramıorum yook ayyyy keşke bnde oynak olsam yaaa zamanın da hiç bi dügüne gtmezsen böyle olur keşke annemi dinleyip gtseydim:):)bilmiyorumkismileboshayallersmile:teytey:

yaptım onu ama kıvıramıorum yook ayyyy keşke bnde oynak olsam yaaa zamanın da hiç bi dügüne gtmezsen böyle olur keşke annemi dinleyip gtseydim:):)bilmiyorumkismileboshayallersmile:teytey:

Ben de tam tersine her düğüne gider,oynarım.:dance:
Mesele oyun oynamayı sevmek sanırım.:teytey:
Keşke gidip oynasaydınkaydirigubbakcemile3

bence önce bi diskoya git orda her tarz müzik çalarlar kendini at piste döktür ben düğünümde gelinliğimin kuyruğu ayağıma dolanıyodu elime topladım öyle çok oynadım ki günlerce kollarımı yukarı kaldıramadım bende çok oynağımdır

Canım gelinlik kabarık olunca pek göze çarğmaz zaten.Düğüne kadar arkadaşlarınla toplanıp bol bol oyna yada ailenle alışırsın :)

ayyyy hiç sorma ay dert bende işte 15 gün sonra napcam bilmem ama çalışmalara başladım arada oynuorum o kdar da odun degilmişm ben bunu fark ettim ama korkuorum ben yinede öyle ilaç falan olsa hemen alcam 10 tane falan içerim heralde iice dagııtırımhihoyyytkaydirigubbakcemile3:teytey:

aynı sorun bızdede var ne ben nede nişanlım oynamayı bılmıyoruz kendımı oynarken gorunce cok guldum ama haklılar gelınlıgın altından pek bellı olmuyo bırak damat dusunsun :teselli:

kaydirigubbakcemile3
çok merak ettim düğününüz nasıl geçti? oynayabildiniz mi?
Aynı dertten ben de muzdaribim, Şu ana kadar hep düğünlerden kaçtım, hiç oynamadım :s
He Rock and roll fln yapabiliyorum çok eğlenceli gelıyor da şu herkesin döktürüp, göbek attığı müziklerde oynamaya hiç ama hiç alışkın değilim. Kabuslarım oluyor düğüne 1 aydan az zaman kaldı CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…