- Konu Sahibi ashminukal
-
canım bende bişeyler eklemek istiyorum:lepi:
ben kültür merkezinde nikah düşünüyorum ardından onların anlaşmalı olduğu pastanelerden pasta yaptırılıyomuş içecek filan kokteyl tarzı oluyomuş :içelim:
zaten bahsettiğim kültür merkezi teras katında manzarası süper
nikah töreni olur ,ardından terasta takı töreni yapılıyomuş ve pasta kesimi tabii.
1 ya da 2 saat sürüyomuş şimdilik bu kadar öğrenebildim ama araştırıyorum daha sen de bu şekilde düşünebilirsin canım hihoyyytzemuszemus
Mrblar bende anadolu yakasında oturuyorum. Aynen bahsettiğiniz gibi yemekli bi nikah var kafamda şuan sürekli yer araştırıyorum. Dilek restaurantın adını çok duydum 100 150 kişilik bi organizasyon yapmak istiyoruz siz ne kadara anlaşmıştınız bilgi verebilirmisin rica etsem ?? :kedi:
canım bende bişeyler eklemek istiyorum:lepi:
ben kültür merkezinde nikah düşünüyorum ardından onların anlaşmalı olduğu pastanelerden pasta yaptırılıyomuş içecek filan kokteyl tarzı oluyomuş :içelim:
zaten bahsettiğim kültür merkezi teras katında manzarası süper
nikah töreni olur ,ardından terasta takı töreni yapılıyomuş ve pasta kesimi tabii.
1 ya da 2 saat sürüyomuş şimdilik bu kadar öğrenebildim ama araştırıyorum daha sen de bu şekilde düşünebilirsin canım hihoyyytzemuszemus
bnm nikah dairesinde olucak kokteylli nikah.
belediyenin yönlendirdiği bi organizasyon şirketi var anlaşmalı.
gidip onunla görüşüyosun, sana paketleri tanıtıyo.
süsleme, menü müzik her ne istersen.
nikah kıyılıyo belediye de.
daha sonra istersen yemekli istersen kokteylli tarzı ikramlar oluyo.
takı salonları var eğer kokteyl olacaksa oraya misafir sayısına göre kokteyl masalarını süsleyip yerleştiriyolar.
e malum yaşlılar fazla ayakta duramaz.
ona göre de sandalye yerleştiriyolar 20 kdr.
bi yandan ikramlar verilirken bir yandan da takı takılıyo.
sonra nikah şekerini alan gidiyo.
tabii isteğe göre canlı müzik ya da ses sistemi kuruyolar.
istersen dans oluyo takıdan önce kısacık.
istersen pasta bile kesebiliyosun.
foto ve videoda var anlaşmalı.
ben organizasyon şirketiyle konuştum çok hoşuma gitti hatta bayıldım.
bnmki böyle olucak işte =)) fikir olur belki ...
Kızlar benim de Haziranda nikahım var Bir otelle anlaştık havuzbaşında nikah yapacağız. oynamasız olacak .. gelen konuklara dondurma ikram edilecek ardından nikah pasta kesimi ve takı töreni sonrada dağılacak herks.. ben de müzik cdsi hazırlıyorum sadece enstrümantal müzikler mükemmel oldu... kimsenin başı ağrımayacak büyüleyici olacak Rabbim izin verirse.... şimdiden heyecanlıyım... da bir sorum var takı töreni nasıl başlıyoo ben utanırım yaa boynuma kurdela falan takmaya :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?