Oynamasız düğün/nikah organizasyonu en güzel nasıl yapılabilir?

canım bende bişeyler eklemek istiyorum:lepi:

ben kültür merkezinde nikah düşünüyorum ardından onların anlaşmalı olduğu pastanelerden pasta yaptırılıyomuş içecek filan kokteyl tarzı oluyomuş :içelim:

zaten bahsettiğim kültür merkezi teras katında manzarası süper
nikah töreni olur ,ardından terasta takı töreni yapılıyomuş ve pasta kesimi tabii.
1 ya da 2 saat sürüyomuş şimdilik bu kadar öğrenebildim ama araştırıyorum daha sen de bu şekilde düşünebilirsin canım hihoyyytzemuszemus

Pendikte mi yapıcaksın yoksa teras felan diyince o geldi aklıma yunus emre kültür merkezi kaydirigubbakcemile2

dılek resturant oldukca buyuk daha fazla mısafır agırlayabılırsınız de

bız orası ıle anlasırken bos salon ve garsonlar olarak anlastık
cunku bızım menumuz ve pastamızı tanıdıgımız baska bır yerde yaptırdık sunger pasta olmasın gercek olsun dıye
bu tarz mekanların menulerı bılırsınız cok bastan savma olur
ısı saglam tutalım dıye baska bır mekanda yaptırıp oraya getırttık
bos salon ve 8 adet garsonla bundan 4 yıl evvel 2,000 tl odeme yaptık
gelen menuyle beraber sırf dugun mekanına 5 bın harcamıs olduk

Aaaa çok hoş gerçekten de. hihoyyyt Hangi kültür merkezi ki burası??

bnm nikah dairesinde olucak kokteylli nikah.
belediyenin yönlendirdiği bi organizasyon şirketi var anlaşmalı.
gidip onunla görüşüyosun, sana paketleri tanıtıyo.
süsleme, menü müzik her ne istersen.
nikah kıyılıyo belediye de.
daha sonra istersen yemekli istersen kokteylli tarzı ikramlar oluyo.
takı salonları var eğer kokteyl olacaksa oraya misafir sayısına göre kokteyl masalarını süsleyip yerleştiriyolar.
e malum yaşlılar fazla ayakta duramaz.
ona göre de sandalye yerleştiriyolar 20 kdr.
bi yandan ikramlar verilirken bir yandan da takı takılıyo.
sonra nikah şekerini alan gidiyo.
tabii isteğe göre canlı müzik ya da ses sistemi kuruyolar.
istersen dans oluyo takıdan önce kısacık.
istersen pasta bile kesebiliyosun.
foto ve videoda var anlaşmalı.

ben organizasyon şirketiyle konuştum çok hoşuma gitti hatta bayıldım.

bnmki böyle olucak işte =)) fikir olur belki ...

ebrar organizasyon cok güzel aynen düşündüğüm gibi neresi acaba burası hangi nikah salonu sen ne zaman yapıyorsun nikahını cevap bekliyorum senden hmn araştırmaya başlıyacağım.

Çok hoşmuş böylesi.. Hangi nikah dairesinin hizmeti acaba bu?
alkisalkisalkis

dügünüme 1 bucuk sene olmasina ragmen simdiden kafa patlatiyorum.. burayi okuyunca aslinda bendemi böyle bi dügün yapsam diye düsünmeden edemedim...nisaniydi kinasiydi dügünüydü derken bi sürüde her iki tarafin masrafi olucak.. ama tabi ailesi benim isteklerime cevap verirmi bilemiyorum..benimkiyle bi konusmam lazim..bende düsünüyorum bazen nisan ve kina yapmasammi diye ? ama ailesi yapmadan olmaz dermi bilmiyorum iste bakalim...ama buradaki yorumlar hosuma gitti takip edicem..

yaw kızlar bana en iyi yardım edecek sızlersıınız. ben yemeksız düğün dusunıyrm fakat masada ılgı cekecek seyler ıstıyorum:13: mesela masalardakı tabaklarda renklı bademler ya da masalara serpiştırılmşs mınık nazar boncukları vb. sızlrde benımle fıkırlerınızı paylasırsanız coookkkk sevınırım

bnm temmuz 4 de oldu nikahım.
harikaydı herşey
bizde, misafrlerde çok memnun kaldık

istanbul-küçükçekmece nikah sarayında oldu nikahım

düşüncen cok güzel cnm bende senin gibi düşünym ama kokteyl tarzı nasıl olur misafirler nekadar oturur nasıl bi eylenilebilir bilmym acıkcası

İstediğiniz gibi bol eğlenceli kusursuz bir gün geçirmeniz dileğiyle ben de planımızı paylaşayım;
Nişanlımla ayrı şehirlerde olduğumuzdan nikahımızdan bir hafta önce bulunduğum şehirde salonda kına gecesi yapacağız. İkramımız bütün salona mumlar, buradan edindiğim fikirler neticesinde pet bardakta tüllü kuruyemişler ve kına olacak.
Onun yaşadığı yer ilçe olduğu için ve herkes katılmak isteyeceğinden nikah törenimizi düğün salonunda yaptıktan sonra yakın arkadaşlarımız, kuzenler,aileler ve ailelerin yakın arkadaşlarıyla 100 kişilik bir yemek organizasyonu yaptık.
Nikahtan sonra insanların yerleşmesini bekleyip biraz da şaşırtacak ilk danstan sonra pastamızı kesip müzisyen arkadaşımızın yardımıyla bazen çalgılı bazen sohbetli hoş bir yaz akşamı olacak gibi geliyor :)

oynamasız nikah kolay sonrasında yakınlarınla kutlamaya gidersin benim asıl düşündüğüm oynamasız isteme+nişan birarada nasıl olacak kurtları dökme merasimini kınaya saklamak istiyorum =)

Kızlar benim de Haziranda nikahım var Bir otelle anlaştık havuzbaşında nikah yapacağız. oynamasız olacak .. gelen konuklara dondurma ikram edilecek ardından nikah pasta kesimi ve takı töreni sonrada dağılacak herks.. ben de müzik cdsi hazırlıyorum sadece enstrümantal müzikler mükemmel oldu... kimsenin başı ağrımayacak büyüleyici olacak Rabbim izin verirse.... şimdiden heyecanlıyım... da bir sorum var takı töreni nasıl başlıyoo ben utanırım yaa boynuma kurdela falan takmaya :S

canım boynuna kurdale takmaya gerek yokki öle bir kenarda kurdale takıp dikilmeye gerek yok bence zaten takısını takmak isteyen nikah sonrası siz masanıza oturunca yanınıza tebrk etmeye gelince takar takısını bence üstüne taktırma hiç bir küçük sepet yada sandık tarzı bişey olur masanızda gelen oraya koyar takısını bence daha mantıklı

kuzenimin düğününde gelinin arkadaşı elinde keseyle gelin ve damadın arkasından masaları gezerken hadi bakalım pamuk eller cebe dercesine topladı takıları :) bu tarz bişey olabilir.

kızlar bizde çok düşündük kurdela taksakmı takmasakmı die, kese olucak ama, keseyi uzatınca içine ne attıklarını göremiyorsun,boş kutu bile atabiliyorlar, en azından kurdelana takınca diğer insanlarda görücek diye daha fazla takabiliyorlar utanıp:)
e evlilik hazırlıkları derken bi sürü masraf oluyor, düğünden gelen takılar destek oluyor.
Masa gezme olayı çok zahmetli, gelinlikle tek tek gezemem ben
En güzeli takı merasimi olması, takmak isteyen gelip takıyor, zaten kurdelada taktırsan bile, sonra odaya gecip kesene koyuyorsun öyle salona geçiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…