öyle mı gercekten?

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
koltuk altı tras olmamıs erkek gercekten cekici midir? yada bu durum gercekten erkeksı mı?

ben daha cok pıs buluyorum ama bugün ofıstekı kızların cogu bunu erkeksı buldugunu savundu..bende sızlerın yorumlarını almak ıstedım ..

belkıde ıs arkadaslarım gıbı düsünen bır sürü hemcınsım vardır..yada daha cok bana hak veren..

bence hiç hoş değil. olmamasını isterim ama olursa da kadında durduğu kadar gözüme batmaz...

Son düzenleme:
koltuk altı tras olmamıs erkek gercekten cekici midir? yada bu durum gercekten erkeksı mı?

ben daha cok pıs buluyorum ama bugün ofıstekı kızların cogu bunu erkeksı buldugunu savundu..bende sızlerın yorumlarını almak ıstedım ..

belkıde ıs arkadaslarım gıbı düsünen bır sürü hemcınsım vardır..yada daha cok bana hak veren..

Yurtdışında öyle bir bakış açısı hakim canım. Erkekler koltukaltı kılını alınca tuhaf karşılanıyormuş hatta. Benım sevdiğim yabancı cocuk ben istedim diye koltukaltını tıraş etmişti, nıye tıraş ettin diye sormuş gören arkadaşları, o da o yüzden kısaltıyor şimdilik sadece, inş. evlenebilirsek o zaman tıraş edecek:)

kadındaki gibi göze batmaz ama saç gibi uzatanlar oluyor ..tek kelime iğrenççççççç........

igrenççç hem bakteri yuvasi en ufak terlemede kokar o yuzden no ! erkeksi gorunmek istiyorsa erkek kirli sakal biraksin biraz kas falan yapsin bakimsizlik yapmasin lutfenn... zaten killi erkeklerden de hiç hoslanmam esimin gogusunde 5-10 tane var caninin yanmayacagini bilsem ada yapicam valla o derece :)
1 arkadasim var ama erkekte kili çok seviyor, seksi buluyor...

Bence de çok itici bir durum..
Bakım iyidir, bakımsızlığın çekiciliği olmaz. :39:

ben öyle bayan koluymuş gibi pürüzsüz olmasından hoşlanmıyorum. saç gibi uzun olmasın elbette :19: ama 1-2 cm iyidir.

Back