Öyle boşluktayım ki

Bu durumda eşinizi hâlâ nasıl seviyorsunuz çok şaşırdım. Ben olsam nefret ederdim kesinlikle. :KK62: Sadece dinleyerek bile fenalık bastı, yaşamaya asla katlanamazdım herhalde. Manyak annesinin sözünden çıkmayıp size eziyet eden biri sizi sevmiyordur, sizin sevginizi de hak etmiyordur.
Eziyet etmiyor ama çözümde bulmuyor
Şöyle ki mesela bir olay oldu anlatacam
Annen şöyle yaptı yada söyledi demeye gelmiyor adam susup sineye çekmemi bekliyor aileden muhabbet yok sorun çözme, iletişim kurma potansiyeli yok
Aslında sevgimi yoksa bağımlılık mı tam emin değilim artık çünküü sevgi bir noktada bitiyor ama bu adam bana gözleri gülerek baktığında herşeyi o an unutuyorum

B Beynel Allah yardımcın olsun
aılen durumunu bılıyormu ?
Yani Problem yaşadığımı biliyorlar ama hangi boyutta ne yaşadığımı bilmiyor
Artık hiçbirşeyin önemi yok bugün konuşup sonuca ya kendi bağlar yada ben
Ben bunları yaşamak zorunda değilim saatlerdir durup durup ağlıyorum salak gibi hiçbirşey yokken kuzenimle konuştum ne olacaksa olsun artık dayanamıyorum ben oda daha kötü olabilir bak dedi arkadaşlarından örmek verdi felan sabret diyor ama sabrım kalmadı

Eziyet etmiyor ama çözümde bulmuyor
Şöyle ki mesela bir olay oldu anlatacam
Annen şöyle yaptı yada söyledi demeye gelmiyor adam susup sineye çekmemi bekliyor aileden muhabbet yok sorun çözme, iletişim kurma potansiyeli yok
Aslında sevgimi yoksa bağımlılık mı tam emin değilim artık çünküü sevgi bir noktada bitiyor ama bu adam bana gözleri gülerek baktığında herşeyi o an unutuyorum

O zaman seviyorsunuz bence. Keşke bir şekilde sizi anlasa, savunsa.

Yani Problem yaşadığımı biliyorlar ama hangi boyutta ne yaşadığımı bilmiyor
Artık hiçbirşeyin önemi yok bugün konuşup sonuca ya kendi bağlar yada ben
Ben bunları yaşamak zorunda değilim saatlerdir durup durup ağlıyorum salak gibi hiçbirşey yokken kuzenimle konuştum ne olacaksa olsun artık dayanamıyorum ben oda daha kötü olabilir bak dedi arkadaşlarından örmek verdi felan sabret diyor ama sabrım kalmadı
hayata bır kere gelıyoruz , okudugum kadarıyla dısarıya cıkmana fılanda ızın vermıyor sureklı annesıyle takılmanı ıstıyor dıye anladım bu sekılde ne kdr dayanacaksınkı sanada yazık

O zaman seviyorsunuz bence. Keşke bir şekilde sizi anlasa, savunsa.
Ben hastahaneye kaldırıldığımda oturup bir köşeye içten içe ağlamış ve ailesinden kimse gitmemiş yanına çünkü g. Korkusu var kızlarına bir şey olursa mahkemeye verirler mi davacı olurlar mı bizi döverler mi vs
Teyzem gitmiş kardeşinin yanına gidin bakın abinize bir şey mi oldu diye
VE eşimin ben yatarken ki çırpınışları mutlu etme çabası ya bilmiyorum herşey o kadar üzerime geliyor ki artık hiçbirşeyi sağlıklı yapamıyorum sabah elimdeki çatalı ekmeği elimden düşürdüm öyle ki dalgaya vuruyor acınaklı ses tonuyla elime batıracaktın demi sırf onunla konuşayım diye gerekli gereksiz şakaları yani mutsuz olduğumda beni güldürme çabası ama genel düşününce bilmiyorum

Endüstriyel otomasyon mezunuyum eski adıyla kontrol ve otomasyon devlette atamam yok özel sektörde çalıştım 2 buçuk yıl evlenince çıkardılar
Geçen yıl ramazandan sonra eşim izin aldı köylerine gittik ben hiç istemedim çünkü biliyorum beni bekleyen şeyleri
Gitmeden başladı kv balayına gidiyorlar
Başkasının evine misafirliğe gidiyorum balayı diyor
Onlar olmadan adım evden adım attıramadım parayı kendi veriyor yemeği kendi alıyor ev sahibine ayıp olurmuş otelde kalsaydık daha mutlu olurdum
Bide ev sahibinin dediğine bak ilk defa evlerine gidiyorum
Beynel sen bizim uyanmamızı niye bekliyorsun erkenden uyanmışsın kahvaltıyı hazırlayıp bizide çağırsaydın ve bunu diyen teyzesi ve benim yaşımda kocaman sağlıklı bir kızı var misafir adabından yoksun kahvaltı hazırlarken herşeyi ben yapıyorum sadece kalkıp çay koyuyor dediği laf bu 7 gün kaldım 5 gün her sabah bunu dinledim
Ve ev sahibi olmadan evden adım atamadım adım balayına çıktı oldu
Canım o zaman git bir psikiyatra anlat derdini hem de seni rahatlatacak birkaç hafif antidepresan verir . Doktora ricada bulun bir sonraki kontrole eşini de çağırsın ve durum ciddi intihar eğilimi çok yüksek eşinizi alın bir müddet başbaşa kalacağınız bir yere götürün eşiniz (yani sen) benle detaylı konuşmuyor çok içine kapanık kalmış desin :KK66: sen de boş durma aöf'den işletme gibi bir bölüm oku zaten muaf olacağın dersler olur ve eşin evdeyken olduğundan da fazla içine kapanık bir hal al eşinin dikkatini çeksin. Ben gerçekten depresyona girdim ve bu hale gelmiştim hiçbir şey istemiyordum :KK43: sen de biraz rol yap canım ne olacak :KK66:

Canım o zaman git bir psikiyatra anlat derdini hem de seni rahatlatacak birkaç hafif antidepresan verir . Doktora ricada bulun bir sonraki kontrole eşini de çağırsın ve durum ciddi intihar eğilimi çok yüksek eşinizi alın bir müddet başbaşa kalacağınız bir yere götürün eşiniz (yani sen) benle detaylı konuşmuyor çok içine kapanık kalmış desin :KK66: sen de boş durma aöf'den işletme gibi bir bölüm oku zaten muaf olacağın dersler olur ve eşin evdeyken olduğundan da fazla içine kapanık bir hal al eşinin dikkatini çeksin. Ben gerçekten depresyona girdim ve bu hale gelmiştim hiçbir şey istemiyordum :KK43: sen de biraz rol yap canım ne olacak :KK66:
Öyle ki rol yapacak halim kalmadı dediğiniz gibi oldum hiç konuşma isteğim yok sabahtan beri yatıyorum güya mutfağı temizlicem gidiyorum iki siliyorum tezgahı gelip yatıyorum aşağı desen hiç inmedim yüzlerini bile görmedim pazardan getirdiklerini aldım sendeki salçayı ver yeni doldur dedi onu bıraktım yenisini almaya dahi üşeniyorum oda üst kattan merdiven dairesinden taze alacam
İnanki makarna istiyor canım salata ile karnımı doyurmaya bile takadim yok gözlerim ayrı yanıyor zaten
Böyle devam ederse ki önceden sebepsiz kahkahalarımdan dolayı şikayet ediyor şimdi götürür ruh sağlığına bırakır ordan da almaz daha bunlar tanınmış kişiler dwdirtmezler kendilerine gelinlerini delirtmişler diye

Öyle ki rol yapacak halim kalmadı dediğiniz gibi oldum hiç konuşma isteğim yok sabahtan beri yatıyorum güya mutfağı temizlicem gidiyorum iki siliyorum tezgahı gelip yatıyorum aşağı desen hiç inmedim yüzlerini bile görmedim pazardan getirdiklerini aldım sendeki salçayı ver yeni doldur dedi onu bıraktım yenisini almaya dahi üşeniyorum oda üst kattan merdiven dairesinden taze alacam
İnanki makarna istiyor canım salata ile karnımı doyurmaya bile takadim yok gözlerim ayrı yanıyor zaten
Böyle devam ederse ki önceden sebepsiz kahkahalarımdan dolayı şikayet ediyor şimdi götürür ruh sağlığına bırakır ordan da almaz daha bunlar tanınmış kişiler dwdirtmezler kendilerine gelinlerini delirtmişler diye
Dediğimi yap madem tanınmış aileler gelinlerinin intihar riskini hiç göze alamazlar !

Babam göndermek istemedi annemin haline abilerimin konuşmalarına dayanamadım hepsi benim yüzümden huzursuz oldu
Şimdi desem böyle çekip alırlar elinden
Eşimi seviyorum o yüzden susmaya çalışıyorum
Eşim kimsesiz annesi var ama yok çünkü anne anne değil cahil bir insanın nasıl bir eğitim vermesini beklersiniz
Bazen çok kızıyorum kırılıyorum hıçkırıklara boğuluyorum ama onun gözlerine baktığım zaman herşeyi anlıyorum öyle masum çaresiz tecrübesiz bakıyor ki
Bırakmak istemiyorum
diyebileceğim hiç bişey yok bu yazdıklarının üstüne.
sen bile isteye bu hayatı seçiyorsun tatlım.

Madem annen baban çok iyi neden üzülüyorsun.
Çoluk yok çocuk yok. Git onlara biraz yük ol:)
Yeterki üzülme
Hayatını yaşa.
Boşanİrken yüklü tazminat iste.
Sonuçta o kadar çok alamayacak bile olsan onlara öyle göster. İntikam için yaşa
İntikam, al sana bir amaç:KK66:

Cesaretinizi toplayıp o evden çıkıp gidemeyecekseniz alışmaya çalışın bence. Kendinizi böyle yiyip bitirmenin hiçbir faydası yok. Siz de farkındasınız.

Sizin gibi insanları gördükçe beyaz atıma atlayıp sizi canavarların elinden kurtarasım geliyor. :KK43: Yapabileceğiniz tek şey kendi ayaklarınız üstünde durmak. Çok şükür çocuğunuz yok. Ya olsaydı? Bir an önce kendinizi herkesten kurtarmaya bakın. Gene iyi idare etmişsiniz.

Dün eşimin izin günüydü ve içimden perşembe den cuma ya konuşulmamış ne varsa söylemek haykırmak hatta sinirimi çıkaracak o kadar çok şey yapmak istedim ki eşimde gerginliğimin farkında kahvaltıdan sonra kahve istedi
Kahve bitti ve başladı sen neden böylesin nasıl davranacağımı bilmiyorum artık sana bir gün iyi bir gün kötü
Siz getirdiniz beni bu hale hiç yaşadıklarıma bakıyor musun sen olsan katlanır mısın dedim
Konuyu değiştirdi
Ne var bunda bu kadar büyütecek diyor
Gelemem müsait değilim deseydin diyor

Benim kızdığım nokta yemeğe çağırması değil mahalleye duyurması alaycı gülüşlerle duysada gelmez ki deyip millete beni istediği gibi tanıtıp sonrada birşey oldumu senin gelinin diye milletin üzerine hucüm ediyor olması
Eee sende duştan bağırsaydın diyor
Annenle iletişim kuramıyoruz ki o kendi kafasındaki söylemek istediğini söylüyor beni dinlemiyor bile dedim
Yaptığı bir kaç davranışı örnek verdim annesinin haksız olduğunu kabullenmek
istedi ama annesi sonuçta geriye dönüp baktığımda kolay gelmemişler bugüne kimse rahatlıkla büyümüyor zenginin bile kendine göre sıkıntıları var ama bilemiyorum
Olayı anlatınca hak verdi daha fazla üstelemedi hatta davranışı bian da öyle değişti ki artık üzülmüyorum çünkü

Ben bu kadınla ile yaşadıklarımı oğluna yüzleştirirsem bana daha çok sarılacağına inanıyorum
Annesinin bencilliklerini kapatmak için
Bana beni sevdiği için mi yoksa başka nedenden dolayı mı iyi olur bilmiyorum ama sabrımın sonu bana mutluluk verecek sanıyorum

X