Öyle boşluktayım ki

Ne kendime ne hayata ne çevreme verebilecek hiçbirşeyim yok
o kadar boş çaresiz hissediyorum ki
Ne söyleyeceğimi ne yapacağımı nasıl davranacağımı hiç bir şey bilmiyorum
Böyle bir boşluğa salıp kendimi o boşlukta kaybolmak istiyorum
Hiç kimseyi hiçbirşey i düşünmeden
Çaresiz kimsesiz kalabalıklar içinde kendimi yalnız kalmış hissediyorum

yapmanız gerekn bol dua edin allahın izni ile o boşluğu rabbimdenn ısteyerek değerlendirin.tek gerçeğin aslında o olduğunu bilmenz bile sizi şuanki durumunuzdan daha iyi bir noktaya getirecektir.Rabbim yar ve yardımcınız olsun.....

Bir daha gidersem dönüşüm olmaz o yüzden dayanmaya çalışıyorum ama kimse bunu görmüyor
Teyzesinin bir gelini var zamanında çok çekmiş gıda mühendisi ailesi varlıklı çalışıyormuş çıkartmışlar işten. O sende beni görüyorum diyor. Akıl verir hayatını yaşa evinde uğraş bul aşağı sık inme düzenini kur diye çok konuştuk ilk başlarda ama oda sıkıldı artık ki kazadan sonra çok görüşmedik 7-8 aydır görüşemiyoruz çünkü görüşmemi istemiyor annesi

Peki durumunuzu eşinize her ayrıntısıyla, sakin bir şekilde uzun uzun anlattınız mı? Belki de o farkında değil üstünüzde ne derecede bir baskı oluşturduklarının. Onu çok sevdiğinizi ama bu baskıya dayanamadığınızı falan söyleyin. "Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır" taktiği işe yarar belki.

Doktor a gittim farkında değilsin belki ama ciddi depresyondasın sana bunları yaşananlarla aynıı ortamda bulunma dedi iki ilaç yazdı tekrar görüşelim dedi
İçirtmediler deli damgası yersin dediler

sen kimseyi dinleme, tedavini ol, o ilaçları iç.
gerekirse gizli iç ama iç.
ortaçağda mı yaşıyor bunlar! her ilaç kullanan "deli"miymiş... bu ne cahillik yarabbim!

tıp fakültesi öğrencilerinin bile önemli bir kısmının anridepresan kullandığını biliyorum. bütün doktorlar deli mi yani.

ayrıca, bazı sorunların çözümü kimyasaldır.
beyninde o kimyasal madde eksik olduğu için, onu yerine koymak şart. bu da ancak ilaçlarla mümkün.

yaşam şekli tavsiyelerim şunlar;
kendini sev. sadece kendi huzuruna odaklan. ipleri bu kadar verme eşine ve ailesine. bir işe gir. işe yaradığını hisset. ailenle istediğin sıklıkla görüş; eğer kocan buna bile engel olursa da her türlü kavgayı edecek gücü kendinde bul ya da boşan.

kendine dışarıdan baksan, ne tavsiye verirdin. bir düşün.

yapmanız gerekn bol dua edin allahın izni ile o boşluğu rabbimdenn ısteyerek değerlendirin.tek gerçeğin aslında o olduğunu bilmenz bile sizi şuanki durumunuzdan daha iyi bir noktaya getirecektir.Rabbim yar ve yardımcınız olsun.....
İçimde Allah korkusu olmasa şuan burda olup bu duruma göz yummazdım
Afedersiniz ben ihtiyacımı anca klozete giderebiliyorum ayaklarım çok çabuk uyuşuyor Platin takılı ayağımda
Abdest alıcam o bile söz oluyor işte şurda almaz abdesti belki havlu değişir lavabo yıkar bilmem ne onlar böyle yaptıkça iyice uzaklaştırıyor beni kendilerinden

Peki durumunuzu eşinize her ayrıntısıyla, sakin bir şekilde uzun uzun anlattınız mı? Belki de o farkında değil üstünüzde ne derecede bir baskı oluşturduklarının. Onu çok sevdiğinizi ama bu baskıya dayanamadığınızı falan söyleyin. "Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır" taktiği işe yarar belki.
Adama annen dedim mi küplere biniyor bu kadın akıl hastası oğlu toz kobdurmuyor
Evden ayrılmam diyor aşağı ineceksin çalıştırmam evden dışarı attığın her adımdan haberim olacak Eee daha ne kaldı ki bi öldürmüyor

sen kimseyi dinleme, tedavini ol, o ilaçları iç.
gerekirse gizli iç ama iç.
ortaçağda mı yaşıyor bunlar! her ilaç kullanan "deli"miymiş... bu ne cahillik yarabbim!

tıp fakültesi öğrencilerinin bile önemli bir kısmının anridepresan kullandığını biliyorum. bütün doktorlar deli mi yani.

ayrıca, bazı sorunların çözümü kimyasaldır.
beyninde o kimyasal madde eksik olduğu için, onu yerine koymak şart. bu da ancak ilaçlarla mümkün.

yaşam şekli tavsiyelerim şunlar;
kendini sev. sadece kendi huzuruna odaklan. ipleri bu kadar verme eşine ve ailesine. bir işe gir. işe yaradığını hisset. ailenle istediğin sıklıkla görüş; eğer kocan buna bile engel olursa da her türlü kavgayı edecek gücü kendinde bul ya da boşan.

kendine dışarıdan baksan, ne tavsiye verirdin. bir düşün.
Kaç kurtul bu hayattan sevgi karın doyurmuyor derdim

Öte yandan evime gidemem çünkü artık dul biri olacam ve ailem köyde oturuyor bir sürü dedikodu
Laf söz çekemiyorum öyle daha beter olurum
Ailem bırakmaz beni tekrar evlen dicek ayrı bir yerde işe girmeme müsade etmicek

Düşünüyorum herşeyi belki burdan daha huzurlu olacam belki yediğim lokma sayılmıcak attığım adım hesap sormıcak çünkü onlar benim ailem gittiğim geldiğim belli yalanı doğrusu belli bu ailede herkes birbirinin kalbi kırılmasın diye yalan söylüyor
Çalıştırmıyorsun kursa gideyim hem doktor yürüyüş verdi dedim geçen sene bilgisayar kursuna 1 ay sonra yok bu senede kadın doğum doktoru yürüyüş yap günlük bir saat dedi bide bu sene doktordan sonra bir ay diksiyona
Sürekli yürüyüş yapmam lazım kaslarımın gelişmesi için ama yok sebep derlermiş ki X in gelini tek başına kursa gidiyor yollarda yürüyor

Kaç kurtul bu hayattan sevgi karın doyurmuyor derdim

Öte yandan evime gidemem çünkü artık dul biri olacam ve ailem köyde oturuyor bir sürü dedikodu
Laf söz çekemiyorum öyle daha beter olurum
Ailem bırakmaz beni tekrar evlen dicek ayrı bir yerde işe girmeme müsade etmicek

Düşünüyorum herşeyi belki burdan daha huzurlu olacam belki yediğim lokma sayılmıcak attığım adım hesap sormıcak çünkü onlar benim ailem gittiğim geldiğim belli yalanı doğrusu belli bu ailede herkes birbirinin kalbi kırılmasın diye yalan söylüyor
Çalıştırmıyorsun kursa gideyim hem doktor yürüyüş verdi dedim geçen sene bilgisayar kursuna 1 ay sonra yok bu senede kadın doğum doktoru yürüyüş yap günlük bir saat dedi bide bu sene doktordan sonra bir ay diksiyona
Sürekli yürüyüş yapmam lazım kaslarımın gelişmesi için ama yok sebep derlermiş ki X in gelini tek başına kursa gidiyor yollarda yürüyor

kıyamam ben sana.
gerçekten çok üzüldüm.
seninle tanışıyor olmak ve seni yalnız bırakmamak isterdim.
senin böyle bir kadın arkadaşa ihtiyacın var. insan insanın ilacıdır.

Psikologa gitmem gerektiğini hangisine söyleyim
Bir kez devlete gittim kuzenim guatr hastası sürekli antidepresan alıyor onun yanında gitmişken gel sende görün dedi
Adam o zaman yazılan ilaçlara bile sen deli değilsin ihtiyacın yok diyor deşarj olup beynimi uyuşturmamı bile delilik olarak algılıyor

canım benim bak salı günü bende gtcem psikiyatriye banada ilaç vericek biliyorum ama delimiyim hayır ihtiyacım var buna düzelmeme lazım ayağa kalkmam ve beynımdekileri silmem lazım bu bir destek ama şuda var canım benim ilaçları bıraktgında sanmaki herşey unutulcak hayır beynındekılerı asla silemessin asla ilaçların tek iyiliği uyşturucak aman boşver dedirticek ve uyku yapıcak hepsi bu henüz beyindekileri islen bir ilaç çıkmadı

canım benim bak salı günü bende gtcem psikiyatriye banada ilaç vericek biliyorum ama delimiyim hayır ihtiyacım var buna düzelmeme lazım ayağa kalkmam ve beynımdekileri silmem lazım bu bir destek ama şuda var canım benim ilaçları bıraktgında sanmaki herşey unutulcak hayır beynındekılerı asla silemessin asla ilaçların tek iyiliği uyşturucak aman boşver dedirticek ve uyku yapıcak hepsi bu henüz beyindekileri islen bir ilaç çıkmadı
Aldığım ilaçlar bana hiçbir etki yapmadı aksine daha uykusuz kaldım daha silinmez oldu acılarım hep aklımda
Çünkü yaşadıklarım kolay kolay unutulacak şeyler değil hergün üzerimi değiştirirken ben o bıçak izlerini dikişleri görüyorum her gördüğümde yaşadıklarım aklıma geliyor
Bazen keşke kimsesiz bir çocuk olsaydım keşke bebeğim yok kalacak yerim yok karnımı doyuramıyorum sıkıntım olsaydı diyorum düşünüyorum böylede olabilirdim şimdi bunlar var ama aslında yok çünkü herşeye bir söz

kıyamam ben sana.
gerçekten çok üzüldüm.
seninle tanışıyor olmak ve seni yalnız bırakmamak isterdim.
senin böyle bir kadın arkadaşa ihtiyacın var. insan insanın ilacıdır.
Olan arkadaşlarım ile görştürmüyorlar bırak görüşmeyi elimde faturalı telefon var ve dakikalar boşa gidiyor konuşacak vaktim bile yok

Aldığım ilaçlar bana hiçbir etki yapmadı aksine daha uykusuz kaldım daha silinmez oldu acılarım hep aklımda
Çünkü yaşadıklarım kolay kolay unutulacak şeyler değil hergün üzerimi değiştirirken ben o bıçak izlerini dikişleri görüyorum her gördüğümde yaşadıklarım aklıma geliyor
Bazen keşke kimsesiz bir çocuk olsaydım keşke bebeğim yok kalacak yerim yok karnımı doyuramıyorum sıkıntım olsaydı diyorum düşünüyorum böylede olabilirdim şimdi bunlar var ama aslında yok çünkü herşeye bir söz

canım darp varsa polise git uzaklaştırma al bu hayat mı ya..

canım darp varsa polise git uzaklaştırma al bu hayat mı ya..
Darp yok kazada iki ayağıma omzuma Platin takıldı onların izleri
Annesi ile ne konuşmuşsa annesi iyi misin nasıl oldun diyor pazara gitmiş bir kilo domates bir kilo biber bir kolada salatalık getirmiş sanki yemek yapıyorum yukarıda yada kahvaltı
Ben artık yaşamıcam ölü taklidi yapacam ruhsuz duygusuz kalpsiz bıktım kendi boşasın beni gitsin kendi açsın dava
Mahkemeye de veririm babasını alırım kaza paramı yaşarım 3 - 5 sene ondan sonra da bakarım artık başımın çaresine

hayat kolay değil hepsi birer imtihan sabırdan başka çare yok. bir uzmana gidin mutlaka. inşallah her şey düzelir Allahın izni ile her kışın sonu bahardır.

hayat kolay değil hepsi birer imtihan sabırdan başka çare yok. bir uzmana gidin mutlaka. inşallah her şey düzelir Allahın izni ile her kışın sonu bahardır.
Evet ama bunlar cahil eşime laf anlatamıyorum daha birey olmanın evin reisi olmanın ne demek olduğunu ev geçindirmenin ne olduğunu bilmiyor ben karar verdim ya beni ayırır yada boşar ortası yok bunun çünkü katlanamıyorum artık annesinin beynel demesine

Sizin profilinizde bekar diyor
Siz niye psikoloğa gidiyorsunuz ki
Sizin derdiniz ne bide Memur musunuz

Ben evliyim demedim ki ben sözümü attım ama evlenmeden sıkıntılar yaşadım mesela yarın 1. yılımızdı pazar nişanımız cardı falan atlatamıyorum depreseyondayım memur falanda değilim

Ben evliyim demedim ki ben sözümü attım ama evlenmeden sıkıntılar yaşadım mesela yarın 1. yılımızdı pazar nişanımız cardı falan atlatamıyorum depreseyondayım memur falanda değilim
İnan sevgi gelip geçici keşke bende nişanlıyken nişanı atacam dediğim de karşımda olmaz atamazsın diyen biri olmasaydı

Adama annen dedim mi küplere biniyor bu kadın akıl hastası oğlu toz kobdurmuyor
Evden ayrılmam diyor aşağı ineceksin çalıştırmam evden dışarı attığın her adımdan haberim olacak Eee daha ne kaldı ki bi öldürmüyor

Bu durumda eşinizi hâlâ nasıl seviyorsunuz çok şaşırdım. Ben olsam nefret ederdim kesinlikle. :KK62: Sadece dinleyerek bile fenalık bastı, yaşamaya asla katlanamazdım herhalde. Manyak annesinin sözünden çıkmayıp size eziyet eden biri sizi sevmiyordur, sizin sevginizi de hak etmiyordur.

X