depresyon belırtısı bu ...Yaşamak için bir sebebim yok
çevrende hiç mi insan yok?Ne kendime ne hayata ne çevreme verebilecek hiçbirşeyim yok
o kadar boş çaresiz hissediyorum ki
Ne söyleyeceğimi ne yapacağımı nasıl davranacağımı hiç bir şey bilmiyorum
Böyle bir boşluğa salıp kendimi o boşlukta kaybolmak istiyorum
Hiç kimseyi hiçbirşey i düşünmeden
Çaresiz kimsesiz kalabalıklar içinde kendimi yalnız kalmış hissediyorum
Doktor a gittim farkında değilsin belki ama ciddi depresyondasın sana bunları yaşananlarla aynıı ortamda bulunma dedi iki ilaç yazdı tekrar görüşelim dedisanırım depresyondasın.
destek almanı öneririm.
Yok aksine çok iyi davranıldı babamdan hiç ummadığım bir tavırla karşıladı göndermek istemedi bile ama benim orda kaldığım hergün ailemin yıkılışını izledim benim mutsuzluğum onların mutsızluğuydu annem kalp hastası şekeri var kaldığım hergün gelip baş ucumda benimle sabahladı derdime ortak olmaya çalıştı abilerim huzursuz oldu konuşmak istedi biz gelemeyiz böyle bencilliğe insan nasıl olurda aynı şehirdeki ailesine yılda bir gider alırken her hafta olmadı iki hafta ya bir getiririz müsait olsa hergün gelsin denildi ama yokNiye eşine dönmek zorunda kaldın
Baba evin çok mu kötüydü
Ben iki yılın 700 günü o zaman hep imtihan oluyorum ve bu ailede yaşadığım sürece de imtihan olucamBen de dipteyim ama imtihan deyip susuyorum.
Sabır dileyip dua ediyorum.
Başka çaremiz yok maalesef arkadaşım.
Allahım yardımcımız olsun hepimizin inşallah...
Hayat zor,çok zor...
Çevremde insan çok kum gibi ama anlayan anlamak isteyen kimse yokçevrende hiç mi insan yok?
bir kişi bile olsa onun için anlamın var
bu kadar yok etme kendini..
Kime anlatacam bunu cahil kv mi yoksa onun ekürüsü kp yoksa cahil olgun karışı eşime misanırım depresyondasın.
destek almanı öneririm.
Beynel eşinle konuşup biraz kafa dinlemek istediğini söyle yaşadığın şehirden biraz uzaklaşın varsa imkanınız başbaşa tatile çıkın ve psikolojik destek almayı da ihmal etmeNe kendime ne hayata ne çevreme verebilecek hiçbirşeyim yok
o kadar boş çaresiz hissediyorum ki
Ne söyleyeceğimi ne yapacağımı nasıl davranacağımı hiç bir şey bilmiyorum
Böyle bir boşluğa salıp kendimi o boşlukta kaybolmak istiyorum
Hiç kimseyi hiçbirşey i düşünmeden
Çaresiz kimsesiz kalabalıklar içinde kendimi yalnız kalmış hissediyorum
ama doğru...Çevremde insan çok kum gibi ama anlayan anlamak isteyen kimse yok
Hep susturuluyorum zamanında herkes çekti buda senin imtihanın
Hep ezberlenik cümleler
Su yasadiginiz hayata donme sebebini yazdiklarinizda halen gormus degilim.Yok aksine çok iyi davranıldı babamdan hiç ummadığım bir tavırla karşıladı göndermek istemedi bile ama benim orda kaldığım hergün ailemin yıkılışını izledim benim mutsuzluğum onların mutsızluğuydu annem kalp hastası şekeri var kaldığım hergün gelip baş ucumda benimle sabahladı derdime ortak olmaya çalıştı abilerim huzursuz oldu konuşmak istedi biz gelemeyiz böyle bencilliğe insan nasıl olurda aynı şehirdeki ailesine yılda bir gider alırken her hafta olmadı iki hafta ya bir getiririz müsait olsa hergün gelsin denildi ama yok
Eşim ne annemi ne babamı aramış değil daha yatarken aradı oda eve birşey Lazım mı alayım mı
Annem şimdi gelirken yanıma kendi ekmeğini benim dahil yiyeceğimi kendi getirir
Çünkü başına kalkıldı yediği bir taze ekmek bile
Benim ailem kadar olsa keşke aileme mükemmel demiyorum belki yengelerimde benim anne babam dan şikayetçidir ama
Bizde hem suç işleyelim hemde üzerine gidip sindirtelim yoktur