oyle birsey olmaliki uzaklasmalilar ne yapmaliyim

bigunmutlaka

;)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.494
2.753
35
Oncelikle 2015 evliligimin altin yili en guzel en huzurlu donemim esimle...sorunlar maddiyat bunalimli gunler hepsini asip mutluluga ulastigimiz zamanlar yasiyoruz sorunum nefret ettigim hatta dahada otesi tiksindigim esimin aile fertleri annesi abisi ve kiz kardesi..
Zamaninda cok yuzgoz olduk tartistik kavgalar ettik isi arsizliga vurduk saydirdik fakat ben yapim geregi tavrimi koyamadim yada laf sokamadim e onlarda asiri yuzsuz yani tukursen yarabbi sukur diyecek cinsten ...isin ozu su en huzurlu donemimizde hergun cikip gelmelerinden yada daha kotusu esimi bi bahane bulup surekli cagirmalarindan sikayetciyim
Bide amaclari maddi olarak somurmek..bu zamana kadar cocuklarima bir tek coraplari nasip olmamistir simdi elimiz duzeldi diye somurme cabalarindalar ya ostiyorum ki oyle bi olay olsun ki elini etegini ceksinler yada mesafe koysunlar ne yapsam ne etsem bilemedim
Mesela bi pazar yatiyorz 3 kere ariyolar hadi gelin diye sanki mecburuz biz diyoruz misafirimiz gelcek kadin diyoki aaa iyi pasta borek vardir bizde gelek nolcak lafa bak bakis acisina bak..asiri yuzsuzler hic alinma gucenme yok oglumun duzeni bozulur el kizi mecbur mu yok suluk gibiler delircemmmm bi akil verin kurban oluyum

ilginçlermiş gerçekten..
ne derseniz deyin anlamazlar bence.. hayal ettiğiniz gibi bi sizden el etek çekme durumu olmaz onlarda yani..
dediğiniz gibi yarabbi şükür modundalar..

bayağı yüzsüzlermiş
laf çarpabilirsiniz.. ne yüzsüz insanlar var tarzı
pazar günleri telefonları kapatın veya sessize alın
valla tersleyin çaresi yok...

Eşine rahatsız olduğun şeyleri anlat samimice yoksa ne yapabilirsin ki eşinin ailesinin huyunu değiştiremezsin. Bu olay eşinde biter.

Yuzsuzlukte baya ilerilermis . Allah sabir versin.. esiniz bu durumlarina ne diyor ?

bence de pazar telefon kapatın ama çatkapı gelirlerse bilemem
ne kadar yüzsüzlermiş Allah bu tip insanlardan korusun biraz mesafe koyun ya da tersleyin başka yolu yok gibi

Şaka yollu söyleyin hadlerini bildirin.. Madem eşinizle aranız oldukça iyi eşiniz söylesin ailesine.. Her zaman söyleyeceğim tek şey mesafe mesafe mesafe insanlar kendi ailesi ve eşinin ailesiyle gerekli mesafeyi her zaman korumalı.. Söyleyemedim yüzüm yok dedikçe karşındaki senin hayatını eline geçiriyo...

ben bir iki kere öyle muhabbetin arasında falan şeyaptım belki sende de etkili olur. böyle inatla üstüne basa basa "eşim de ben de çalışıyoruz ben c.tesi evdeyim onda da temizlik yapıyorum eşimle bi pazarımız var onda da yatıyoruz evde dinleniyoruz" dedim en sonunda anladılar. eşiminkiler de her hafta sonu siz gelin ay yoksa biz gelelim muhabbeti yapıyolardı ama tabi sizinkiler kadar değillerdi..
Allah yardımcın olsun bacım..

Inanin kafayi yicem esimde tavrini koyuyo hic orali olan yok yolda ariyolar cay koy biz geliyoz diye kendi evimde bile rahat yok ayrica evimde bi copleri 3 kurusluk biseyleri yok eger ben gitmez mesafe kiyarsam esimi bi bahaneyle cagriyolar oda bisey diyemiyo sana ihtiyacimiz var su bu...deyince

uzaklaştırmanız zor olur yani annesi kardeşi bağı koparmak gunah zaten..
ama maddi sömürüye izin vermemenin en güzel yolu benim buldugum yol kredi cekip borca girmek esya almak eskiyen seylerimi hemen yenilemek gibi araba değiştirmek ev değiştirmek gibi borca gir senin olsun artarsa alırlar artanı banka alsın..

bu tür insanlarla kendileri gibi olursan mücadele edebilirsiniz .
Ne kadar nazik olursan o kadar yapışırlar .
Mecburen kötü olmak zorundasınız .
Pasta börek var gelelim ne demek yahu.
Görmemiş insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…