Öyle bir yerdeyim ki..

Niye atayım?
Hayal dünyasında mı yaşıyorsun?

Hayatınıza alacağınız adamı siz seçemiyorsanız neyi seçiyorsunuz allah aşkına? Kim seçti sizin yerinize bu adamı?

Şu an yaşadığınız şeyleri kendim secmedim demekte kolaya kaçmakta değildir de nedir?
Bir yıl diyorsunuz üstelik, bir yıldır beraber yemeğe çıkamadığınız, sevgilim diye yanınizda durmayan insanla evcilik oynar gibi sevgilicilik oynamak tamamen sizin tercihiniz. Ailesinin tavırlarina girmiyorum bile.

Belki ben de dışardan okusam bu yazıyı böyle bi yorum yapabilirdim.

O yüzden beylik laflar etmemek gerekiyormuş. Büyük konuştuğumuz yerden sınanıyoruz belki de..

Bilmiyorum belki ben de konuştum zamanında..

Allah affetsin.Daha çözümcül yaklaşmak en iyisi ..

Yine ne desek havada kalacak bir konu daha.

Size iyi çözümcül yaklaşımlar.

Olmaması daha iyi. Bırak peşine koşsun. Hiç birşey olmamış gibi davran.Gerçekten değerlisin. Umarım beklediğin yerden haber gelir.

Durum bu mu?
Sadece koltuk mu yani?
Adam bir fincan kahve ısmarlamamış şimdiye kadar hiç mi değersizlik hissetmediniz?

Hissettim hem de çok...Ne diyebilirim...
Gerçekten kendinize yazık etmişsiniz ve bence devam ediyorsunuz.

Ayrılır mısınız (!) devam mı edersiniz (!) bilemem ama aynı ortamda bunca zaman devam karşılıklı olmak komik değil saçma değil adamın pasifliği değil de sizin kabulleniş şekliniz.

Bu da geçecek..

Hayat oyle zor ki.ne dertler var. Saglik olsun gercekten. Onemli olan o. Belli yasta bu mevzulari insan kafaya cok takiyor ben de zamaninda olecekmis gibi uzulurdum.o ara cok dine yonelmistim iyi olmustu. Ya latif oneririm mesela. Cesitli esmalar var. Kismet icin. Acidan kurtulmak icin yeni kapilar icin vs. Kismet olunca mutlaka bi kapi aciliyor. Oluruna birakip uzulmemek lazim.

Verilmiş sadakam varmış deyip şükredin.
Öyle arkadaşım..
Bu da dert mi diyorsun değil mi.. Rabbim hayırlısını nasip etsin arkadaşım..

Bnm geçmişten bugüne yaşadığım o kadar şey var ki.. 36 yıla neler sığdırdım.
Çok bir şey istemedim . Mutlu olmak istedim ama hep sınandım. Bunda da bir hayır var. Günahlarıma kefaret belki de.

Çocukları çok seviyorum . Bebek kokusuna hasretim.
Rabbim büyük.. inşallah herkes için hayırlısı olur ama yaşadığım o anı ömrüm boyunca unutmayacağım.
Kalbim çok kırıldı ve bu sesi yalnız Allah duyar.Ben onları ona bıraktım.

Biliyorum her şeyin en güzelini o bilir.

Bütün konularınız bu basiretsiz adamla ilgili. Şu yazdıklarınıza bakın. Resmen dram kafası. Bırakın bu arabesk lafları Allah aşkına. Başkalarının neden böyle olduğunu sorgulamak yerine dönün birazda kendinizi sorgulayın. Başınızdan evlilik geçmiş ,tecrübe sahibisiniz yaşınızda küçük değil. Olayı dramatize etmek yerine mantığınızı kullanın artık.

Gerçekten aç susuz kalmayacaksanız hemen istifanızı verin. Zemin kayganmışta, kamyon arkası sözlerle laf mı sokuyor mal adam. Üzüldüm sizin adınıza. Yanınızdaki de süs bitkisi herhalde. Engelleyin her heryerden derim.

Bu adamla değil derdi o zaman, evlenme, aile olma özlemi var, o yüzden bu kadar tutunmuş, hayal kırıklığı bundan. Çok üzücü. Öyle büyük aşk, seçemedim, kader durumu falan da yok. Az ilgi alaka göstersin, sevsin, sahip çıksın bir başkası, bu adamın adını unutur.

O kadar güzel söylemişsiniz ki siz çok değerlisiniz bunu unutmayın ve ona göre hareket edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…