Öyle bir yerdeyim ki..

Yapmanız gerekenin farkındasın bu çok çok iyi kesinlikle iş yerinden ayrılın inşallah yeni iş yerinden haber gelir Boşa tek başına kürek çekmek derim bu oğlanla yola çıkmak yol yakınken sil gitsin allahtan yolun başında görmüşsün .gerçekten de sünepe en nefret ettiğim erkek tipi bırak gitsin dediğin gibi sen değerlisin ve sana değer veren biriyle olman gerek

Bu iş olmayacak biliyorsunuz değil mi. Sevgiliniz kaç yaşına gelmiş ama hala 15 yaşında çocuk gibi. Sizi sevse, değer verse babasına o lafları söyletir miydi. Eğer bor kaç ay dayanabilecek ekonomik gücünüz varsa hemen ayrılın o işten.

Ay ne kadar terbiyesiz bir adam bu patron denen adam

O yeni yerden haber gelene kadar sevgiline
“ O sözün üzerine beni savunamadın artık senle aramda iş dışında bir şey yok. “ de ve yeni iş bul. Bulduğun anda da çık.

Doğru olanı yapmışsınız ve umarım bu kararınızın arkasında durursunuz.ailenin istemediği ilişkilerin sonu gelmiyor genelde.heleki ailesinin ağzına bakan erkekle hiç olmazmış zaten.üzülmenize bile değmez.

sevgilinizle yaslariniz kac ?
keskes ailesini durumu anlatmadan once siz yeni bir is bulsaydiniz oyle aileye bahsetseydi iliskinizden .
is yeri nasil bir yer bilmiyorum ama asla ayni odada olmayin yakin mesafede durup yan yana gelmeyin .
sevgilinizde asiri pasif .
nasil bir isyerinde calisiyosunuz onuda merak ettim , ofis , atölye , fabrika ?

Evlenmeden önce bunları yaşadığıniz için şükredin ve hemen ayrılın bence. Şimdiden böyleyse sonrasını hiç düşünemiyorum. Sevgiliyken ailesinin yaptıklarina ses cikarmayan, hiçbir varlık gösteremeyen ilerde de ezilmenize mani olamaz.
Fırsatınız varsa bir de iş değiştirin. Artık orda çalışmanız dogru değil.

istifayi basip ayrılmalısın. ben olsam sokaklarda market arabasıyla gezer parmakları kesik yün eldivenlerimle varilde yaktığım ateş başında ısınmaya çalışır, sokak köpekleriyle mukavva üzerinde sarmaş dolaş yatar belki bulursam bir buzdolabı kutusuna yerleşirdim de o iş yerinin kapısından bir daha asla içeri girmezdim.

Sürekli dini kelimeler kullaniyorsun. Birazda bahane gibi. O gücü kendinde bulmalisin. Biraz özgüven diliyorum. 16 yaşindaki çocuk bile senin sevgilinin yaptiğini yapmaz. Yaşlarda daha 20 yaşindadir en fazla.

Yani babasinin "burda düşebilirsin" dediği bir adama, güya kinayeli. Ve o adamin bişey dememesi. Güya yetişkin. Ahahaha yani gerçekten nasil hoşlaniyorsun bu kişiden anlam veremiyorum.

Ailesiyle sorun yaşadığınızda muhtemelen ailesinin tarafında olacak hep

Allah size gittiğiniz yolun yol olmadığını göstermiş. Kesinlikle şansınızı zorlamayın

Sevgiliyken katlanılan şeyler evlenince katlanılmıyor. Evlilik çok farklı bi kulvar

Cevaba bile gerek yok, iş bulun ve ayrılın. Varlık gösteremeyen bir sevgiliniz var, hasbelkader evlenirseniz o ailesi sizi çiğ çiğ yer, o adam da erkekliğinden hiç utanmaz öyle izler karşıdan.
Hasbelkader evlendirmez o aile, mümkün degil, adamin tepkilere bak, patronsan bile haddini bil, boyle konuşmak nedir, saygisiz

Siz şaka mısınız cidden?
Yaşınız da küçük değil, daha önce evlilik yapmışsınız, daha aklı başında davranmanız gerekirken, saçma sapan bir durumda bırakıyorsunuz kendinizi.
1 yıldır güya açılmıssiniz birbirinize beraber yemek bile yememişsinizz doğru düzgün hiçbir paylaşım yok aranızda.
Aile sizi istemiyor, bu saygısızca tavırlara rağmen orada çalışmaya devam ediyorsunuz.

İnşallah, maşallahla da olmaz bu iş, hakete gecip ayrılın o işyerinden. Kimsenin size böyle davranmasına müsade etmeyin.

Bir anlık öfkeyle karar veremem sonrasını düşünmem lazım. Yeni bir işe girmeden ayrılmam doğru olmaz çünkü ben ev geçindiriyorum. Sorumluluğu ben de olan annem var babam vefat etti.

Durumum iyi ama öyle bir dönemdeyiz ki yeterli değil.. O yüzden sabredeceğim.

Kişi yazdı ama cevap vermiyorum şarjı gittiğini söylemiş ama bu benim yaşadığım o anı silmiyor. Bir kere bu yaşandı ve çok ağırdı.

Uzak duracağım mümkün olduğunca aynı ortamda olmamaya dikkat edeceğim o çok sevgili koltuklarına oturmayacağım onlar varken.

Bitti .. geçmiş olsun.Benim başım dik.

Herkes kendi kalitesini belli eder. Ettiler de..

İçim ve vicdanım rahat.

Konu sahibi 36 yaşında evlenmiş boşanmış bir kadın. Adam hakkında bir bilgimiz yok. Yaşadıkları şey ilişki bile değil saçma sapan bişey. Aile değil yani asıl problem.

Konu sahibi 36 yaşında evlenmiş boşanmış bir kadın. Adam hakkında bir bilgimiz yok. Yaşadıkları şey ilişki bile değil saçma sapan bişey. Aile değil yani asıl problem.
Evlenip boşanmak çok normal bir durum..
Neden bunu özellikle belirtme gereği hissettiniz?

Eksiklik mi bu?

Evlenip boşanmak çok normal bir durum..
Neden bunu özellikle belirtme gereği hissettiniz?

Eksiklik mi bu?
Eksiklik mi demişim? Ne alaka acaba?

Evlenip boşanmış insanların hayat ve kadın erkek ilişkiler hakkında bir duruşu, tecrübesi olmasını bekleriz normal şartlarda. Belli yaşanmışlıkları olan bir insanın elini dahi tutmadığı bir adamı sevgilisi sanmasını normal karışlamıyoruz doğal olarak.

Maalesef .. her şey dört dörtlük ve insanlar buna göre yaşamıyor. Her gün o kadar farklı şeyler oluyor ki.. Normal giden bir durumun buraya konu olması güçtü zaten.. Her şey normal de biz anormal durmuşuz.

Özellikle yaştan girip evlenip boşanmış diye kabaca geçiştirmeniz dikkatimi çekti.Belirtmek istedim.

Keşke herkes her şeyin normalini yaşasa. Biz seçmedik canım.. üzgünüm ..

Pasif olacak tabi para ve gucu babadan geliyo. Calismis mi baska yerde? Seven erkek yoldan geri donmez. Benimde esimin ailesi kurt olmadigim icin istemedi ama esim benle evlendi. Anlatabiliyor muyum? Cokca zaman kaybetmeden benimde ailem seni istemiyo de yol ver gitsin.

O zaman bir tutarsizlik var. Yani olamaz. Konu sahibi yaşini ve medeni durumunu atiyor gibime geliyor.

Yoksa 36 yaşindaki kadin böyle bir adami beğenmesi bile. Yani nayir olamaz. 20 yaşindaki bile o adam ile dalga geçer. Hele el tutmadan ilişki yaşadiğink sanmak..

Konuşmuyorum. İşveren çalışan ilişkisi sadece.
Uzak duruyorum. Çok kararlıyım.Son damlaydı.

Seven insan bırakmazdı. Ben zaten yapamazdım. Hayırlısı buymuş diyorum. İnşallah kafam karışıp tekrar geri adım atmam.

Bunun için kendimle mücadele edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…