Nereden başlayacağımı bilmiyorum..
Çalıştığım işyerinde neredeyse 1 seneye yakın birbirine açıldığım, sevgimizi dile getirdiğim biri var..
İşyeri sahibinin oğlu.. Ailesinin onayı olmadan bir yere götürmek istemedi onlara bu durumu dile getirmiş ve onların bu durumu kabullenmelerini bekliyor.
Kaç sefer ayrılsak da aynı işyerinde birbirini sürekli gördüğümüz için vazgeçemedik. Ama ben yoruldum..
2 saat önce yaşadığım bir olay tüm enerjimi aldı. Güvenlik görevlisi ve ben gece mesaisindeyiz. Birlikte olduğum kişi babasının gelmesini bekliyordu birlikte eve geçmek için be biz sadece iki ayrı koltukta oturuyorduk ta ki babası gelene kadar..
Babası bi hışımla içeri girdi ve ben seni neden hep burada görüyorum dedi hiddetlenerek.. bir kez daha tekrarladı ve “ Zemin kaygan her an yere düşüp bir yerini inciltebilirsin” şeklinde ağır bir cümle kullandı ve ben kalakaldım .
O an hiç bir şey diyemedim . Oturmam dedim sadece şok yaşadım. Annesi de beni görünce yüzünü düşürür öyle hışımla geçerdi yanımdan..
Birlikte olduğum kişinin sesi bile çıkmadı gittiler ardından msj atmış “Aşkım ben yatıyorum yarın konuşuruz iyi geceler öpücük göndermiş.”
Bu kadar basit yani.. bir sürü şey yazdım sonra yazdıklarımı sildim artık yazılarına cevap vermeyeceğim çünkü.
Ben değerliyim ve her şeyde bir hayır var . Bu adamın söyledikleri tokat gibiydi . Umarım başvuru yaptığım yerden haber gelir ve ben bu işten ayrılırım.
Her gün görmek ve bu durumu her defasında yaşamak işkence oldu.Cevap neden veremedim diye içim içimi yiyor. Kaç yaşında adam ne diyebilirsin ki..
Rabbimden dileğim Allah ım öyle birini denk getirsin ki beni ansınlar . Allah büyük ..
Yorumlarınız yüreğime su serpiyor size ihtiyacım var ben çok üzgünüm.. Gece mesaisindeyim .. Canım çok sıkkın..
Neler geçmedi bu da geçecek..