öyle bir geçer zamanki dizisinin osmanı "Emir Berke Zincidi"

benim oğlum olsun mu bu küçük şekeropuyorumnanaktan

Bayılıyorum osmana.Çok şeker.Bu yaşta bu yetenek süper valla.Allah anne babasına bağışlasın.

bir sitede osmanın çocuk esirgeme kurumundan olduğu yazıyor.

Cok seviyorum bu cocugu hele o olaylardan etkilenisi büyük insan gibi etrafta neler olup bittigini incelemesi yok mu? Canım benim ya cok tatlı bence de oyuncu olmak icin dogmus.opuyorumnanaktan

biz ailece bayılıyoruz osmana onun için seyrediyoruz daa zaten her bölümdede bizi ağlatıyo kuzum çok tatlı

Osman ın için 5 yaşıma geri dönebilirim ama beni alması şartıyla :)) :)))))))))

bu çocuk benim oğluma benziyor. bide aynı yaşta. izlerken onu izlemiş gibi oluyorum iki kat daha etkileniyorum. neyse bu dizi inanılmaz çocuk muhteşem bi oyuncu. nası ağlıyo gerçek gibi içlene içlene

yaaa bu çocuk çooook tatlı dizinin konusu çok güzel ama osman bi başka yaaa onun içinde kaçırmıyorum diziyi ağlama sahnelerini çok güzel yapıyor insanı gerçekten ağlatıyor
ama osman ağlamasın artık yaaa kıyamıyorum o ağlarken
birde arkadaşlar osmanın yani emir berkenin reklamlarda oynadığını söylüyorsunuz ben osmanı sevdiğim için çok araştırdım ama bir türlü bulamdım bana yardımcı olursanız sevinrim :))))

milupa aptamil reklamında oynamış canım.banada kuzenim söyledi.çok az görünüyor.

hani bir kırıklığımı var? diye soruyor kadın.sonrada bebeği gelip kardeşi öpüyor. o öpen çocuk osman..

hımm bende o reklamını yeni gördüm canım sağol başka varmı ki acaba yaaa
çokk tatlı bir şey bu çocukk yaaboshayallersmile

trt çocukda reklamları var diye duymuştum.ama hiç rastlamadım.

kızım izliyor trt çocuğu ama.aslında osman çok sevildi.reklamlarının nette olması lazım.

bu kalp seni unutrmu dizisini izlemiştim.ama osmanı hatırlayamıyorum.

bu cocuk aglama sahnelerinde faln cok basarili
ama en sevmedigi sahnelerin bu bagirma sahneleri oldugunu soylemisti

çok sevimli yaaa. o ağlarken gözleri kızarıyoya bide bitiyorum orda ciğerlerim parçalanıyo. oyunculuğu muhteşem keratanın.

25 reklam filminde oynamış.....

Bu kalp seni unutur mu dizisinde de Sinan ile Cemile nin sonradan doğan ve Cemile nin eski kocasının hiç sevmediği sürekli dışladığı oğlunu oynuyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…