öyle bir geçer zamanki dizisinin osmanı "Emir Berke Zincidi"

merve90

aşkımsınn senn:))
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
116
Yer
İstanbul
Kanal D'nin yeni dizisi "Öyle Bir Zaman Geçer Ki"de evin küçük çocuğu 'Osman'ı oynayan beş yaşındaki 'Emir Berke Zincidi', dizide oldukça önemli bir role sahip. Öyle ki uzun bir zaman aralığına yayılacak olan dizi, Osman'ın gözünden anlatılacak.

Bu küçük yetenek, tam 200 çocuk arasından seçilmiş. Daha önce pek çok reklam filminde oynayan Emir, 5.5 yaşında. İlk kez bir dizi de yer alan minik oyuncu, sette 2 oyuncu koçu ve bir pedagog ile birlikte çalışıyor.

yavrumm ya yirim bu çocuğu yirim yirimmm...o değil de bu bölümde geberesiciler niye ağlattılar osmanımı?

yavrumm ya yirim bu çocuğu yirim yirimmm...o değil de bu bölümde geberesiciler niye ağlattılar osmanımı?

dimi yaa yavrum gerçek gibi ağlıyo dizi için ağlattılarmı acaba diye düşünüyorum kafamçokkarıştı

Bitiyorum bitiyorum bu çocuğa,yerim ben onu
Hele çöp gibi bacakları ve şortu yok mu yaaa
Allahım bu kadar tatlı bi oğlum olsaboshayallersmile

geberiyorum bu çocuğa ya:1hug:
resmen oyuncu doğmuş çocukallah nazarlardan saklasın

yolu açık ufaklığın ortalıkda oyuncuyum diye gezen birçoğunu cebinden çıkarır

yetişkinleri cebinden çıkarır harika bişi bu çocuk.

çok şeker yaaaa yiyesim geldi opuyorumnanaktanher çocuk tatlı olmuyor yaaa bu bi başka :asigim:çocuk sevmeyen biri bile bu çocuğa hayran kalır

Bayılıyorum benn emir berke'ye =))

Böyle tatlı,yetenekli bir çocuğa sahip olmayı çok isterimm açıkcasıı

çok tatlı bi çocuk yaa maşallah nazar değmesin

Bayılıyorum, bitiyorum bu çocuğa :asigim:
Çok tatlı maşaallah
Çok da güzel rol yapıyor...
Dizilerde oynayan bir sürü insana taş çıkartıyor performansıyla resmen opuyorumnanaktan

cok tatli ya yuzune bakmaya doyamiyo insan masallah..
hangi reklam filmlerinde oynamiski ben hic gormedim

maaşallah allah anasına babasına bağışlasın çok tatlı bi çocuk,yeğenime benzetiyorum ayrıca ondan da daha bi seviyorum..

osman trt çocuta yayınlanan reklamlarda oynuyor....

İlk defa bir dizide oynadı diyorlar ama OSMAN Bu Kalp Seni Unutur Mu dizisinde ALİ rolünde oynamıştı. İzleyenler hatırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…