Saç Rengi ve Saç Boyama (öyle bir geçer zamanki) aylinin saç rengini yakaladım :))))

hanxixmsultan

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2008
161
16
318
Ankara
arkadaşlar resim koyacaktım ama makinede çok farklı çıkıyor rengi.

denemek isteyen varsa aylinin saç rengine çok yakın bir renk tutturdum.

saçımda kumral renkli boya vardı ve dipleri 2 cm siyah olan kendi saçım vardı. vital tüp boyanın 9.5 sarı ve 8.4 kahve köpüğü renklerini karıştırıp 2 ölçü de %9 luk oksidan kattım yaklaşık 1 saat beklettim veee çok güzel bir sonuç elde ettim ayrıca dipler ve uçlar aynı renk oldu.

vitalden çok memnun kaldım denemek isteyen arkadaşlara tavsiye ederim tek eksi yanı biraz sert oldu saçım gibi geldi ama rengi çok güzel oldu.

resim koysanda görsek biflashlı birde gün ısıgında hadi sana zahmet :81:

resim koymaya çalışacağım, vital boya bizim burda markette var ama siz bulamazsanız kozmetikçilerde mutlaka vardır çok da ucuz ama kalitelidir shwarzkophun boyasıdır.

Ben dün dizinin setinde Aylin'in kuaförüne sordum saç rengini. Matrix 7BC kullanıyoruz dedi. İnternetten baktım fotoğraf göremedim ama adam öyle diyorsa doğrudur sanırım.

Ben dün dizinin setinde Aylin'in kuaförüne sordum saç rengini. Matrix 7BC kullanıyoruz dedi. İnternetten baktım fotoğraf göremedim ama adam öyle diyorsa doğrudur sanırım.

var Matrix soColor 7BC yaz arama motoruna çıkıyor hadi kolay gelsin

7BC nin aylinin saçıyla hiç ilgisi yok kızlar. koyu çıkıyor. ben de internetten buldum aldım. boyaadık ama koyu çıktı hem de açık renk bir saça uyguladığımız halde... kuaför 7bc nin içine açık tonlarda birkaç boya daha karıştırmamız gerektiğini söyledi.
ama kahverengi tonları sevenler için çok tatlı bir renk :)

evet canım biraz koyu oluyor onunkinden, ben bu sefer bu karışıma yarım tüp tarçın bakır katıcam daha bakırlaştıracağım, inş güzel olur.

ayrıca evet iki tüpün tamamını karıştırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…