- Emoji Skoru
- 596
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi KadinlarKulubu
Eski Türk Sinemasının yıldızı salako , hanzo, salak milyoner, Şaşkın Damat ve bunun gibi bir çok filmiyle de tanıdığımı Meral Zeren şimdilerde borç batağının içerisinde ünlü sinema oyuncusu Meral Zeren kaloriferi yanmyan örümcek ağı bağlamış evinde tek başına yaşıyor. Eski yıllarda ünü ve şöhreti olan bir çok filmleri gişe rekorları kıran ve hatta izlenen Meral zerenin dramı bizleri de çok üzdü zamanla şöhretini ve parasını kaybeden günden güne de borç batağına giren Meral Zeren şu anda ne şöhreti nede parası olan ve geçmişteki hayatından eser kalmamış birisi. Şimdi ise Meral Zeren borç batağından zamanla kurtulabileceği iş istiyorum ve hayatımda ilk kez ev evlenmeyi düşünüyorum dedi.
Saba Tümer in CNNTURK teki programına konuk olan Meral zeren ekranlardaki görüntüsüyle herkesi şaşırttı. Programa maddi durumlarda sıkıntı çeken biri değil son derece bakımlı ve şık bir şekilde güzelliğini korumuş bir haliyle karşımza çıkan Meral Zeren maddi anlamda zorluklar yaşasada o kadarda kötü durumda olmadığını belirtti ufak tefek borçları olduğunu söyledi. Meral Zeren emekli maaşı ile geçindiğini arada ufak tefek işlerden çıkan paralarında katkısı olduğunu ancak tekrardan istikrarlı bir başlangıç yapmak istediğini anlattı. Biraz bir şeyler biriktireyim ki yaşlılığımda rahat edeyim diyorum. Evimi satmayı şimdilik düşünmüyorum. Şimdi kendimi çalışabilecek kadar güçlü kuvvetli hissediyorum. Çok şükür sağlık durumumda bir sorun yok dedi.
Saba Tümer in CNNTURK teki programına konuk olan Meral zeren ekranlardaki görüntüsüyle herkesi şaşırttı. Programa maddi durumlarda sıkıntı çeken biri değil son derece bakımlı ve şık bir şekilde güzelliğini korumuş bir haliyle karşımza çıkan Meral Zeren maddi anlamda zorluklar yaşasada o kadarda kötü durumda olmadığını belirtti ufak tefek borçları olduğunu söyledi. Meral Zeren emekli maaşı ile geçindiğini arada ufak tefek işlerden çıkan paralarında katkısı olduğunu ancak tekrardan istikrarlı bir başlangıç yapmak istediğini anlattı. Biraz bir şeyler biriktireyim ki yaşlılığımda rahat edeyim diyorum. Evimi satmayı şimdilik düşünmüyorum. Şimdi kendimi çalışabilecek kadar güçlü kuvvetli hissediyorum. Çok şükür sağlık durumumda bir sorun yok dedi.