Öyle bir çıkmazdayım ki tek bir umudum yok ....

Aşk hikayenden etkilendim, kendini ve pişmanlıklarını çok güzel ifade etmişsin. Bence bunları bir hata olarak görme; sen birini çok sevmişsin sadece...Hiçbir şey düşünmeden daha doğrusu düşünemeden birlikte olmuşsun. Karşındaki kişi belki seni çok seviyordu belki de herşey planlıydı; seninle birlikte olduktan sonra terk edecekti daha başından aklındaydı. Öyle yada böyle biz sadece kendimizden mesuluz; sen seviyordun ve birlikte oldun...Bu konuda pişman olma...Sadece ben olayı basit algılamana üzüldüm; çünkü ilk birliktelik çok önemlidir, tüm cinsel yaşamını etkileyebilir. Oldu bittiye gelmiş...Sen sonrasında seni olduğun gibi kabul ettiğini düşündüğün birini görmüşsün ve mutlu olmak istemişsin...Hepsi bu; keşke eşin dünyanın en iyi insanı olsaydı...Umarım doğru karar verirsin, herşey gönlünce olsun...

Allah yardımcınız olsun. Cok yakin bir arkadaşımın evliligine benziyor evliliğiniz. Kendisi evlenmeden once baska biriyle biseyler yaşamıştı bunu da esine anlatti insan sanıp her bosanacagim dediginde tehditler havada uçuyordu. Sonra bosandi esi de dedigi gibi yapacagini yaptı 1 2 gun cok zorlu geçti ama simdi fıstık gibi bir hayati var cocuguyla ve arkadasimin babasi imamdı. Eyleme gecin evet kimse ailesini uzmek istemez ama bir sekilde üzüyoruz hayatta hata yapa yapa öğreniyoruz. Kendimize ömür biçeriz bazen hesaplar tutmaz hayat cok kısa evet aileniz üzülecek ama sadece bir süre

Tesekkur ederım yorumunuz ıcın kendıme cıkarım yaptım bende zor ya cıkmazda olmak sonunu bılememek kendinden cok elalemı aılemı düşünmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…