meraba aranıza yeni katıldım..herkese günaydın . Bana gün aymayalı o kadar uzun zaman oluyo ki.
hergün burda yuzlerce konu okuyup yazmamak için kendimi tutum.. ama artık işin içinden çıkmıyorum hoş yazsamda ne değişicek ki .. yinede düşüncelerinizi alma istedim belki bi yol vardır. başından sonuna kadar ayrıntılı anlatıcam size.
4 sene önce biriyle tanıştım ..birbirimize aşıktık, en azından ben.. kaptandı, yaşadıgım yere 2.kaptanlıga yukselmek için sınava girmeye gelmişti. sahilde oturuodum yanıma geldi liman'ı sordu belge vermesi falan gerekiyomuş. tarif ettim laf lafı açtı telefonlar fln alındı .. öyle yılışık bi tip degildi oturaklıydı zarar gelecegini dusunmedim.
görüşmeye basladık bulustuk vs vs. arada yasadıgım yere geliyodu beraber gezıyoduk bı kez bile sırnaşmadı bana buda ona daha cok guvenmemı baglanmamı sagladı.. beni çocukmusum gibi tasıdı hep yanında baba şefkati gibiydi daha çok.. ben artık kör olmuştum.. o sefere giderdi 8ay ben özümü kırpmadan beklerdim 1.5 sene geçti böyle..
durmadan bana ek kart cıkarmaktan hediye almaktan alısverise gtmekten bahsediodu ama asla kabul etmedim defalarca ısrar etti ama her seferinde azarladım..bi zaman sonra evlenmek istedigini söyledi çok sasırdım ve sevindim .. hıc beklemedigim bi anda evlenme teklif etti..son gelişinde annemle tanıştırdım 2 hafta kaldı yasadıgım yerde..beni çok kıskanırdı 8ay boyunca o gemide kafayı yerdi uydudan aramadı gün yoktu..son seferine çıkıcaktı 7 ay sonra geldiginde düğün yapıcaktın bunları kendı ailesiylede konuştum annemede anlattım oda açtı konuyu herşey netleşmişti diyebilirim. ailelerin bi araya gelip tarih kararlaştırması kalmıştı sadece.
yasadıgım sehırde oturan bi akrabasıvardı annemle tanıstıktan sonra beni goturup o aileyle tanıstırdı..allah var çok iyi insanlardı.. bi gun yine onlara gittik kadın bebeği sağlıkocagına götürücekmiş siz durun ben 2 3saate gelirim yicek bişeyler hazırlayın dedi. bende o kdr benimsemiştim ki MUSTAKBEL EŞİMİN ailesini..
ben bişeyler hazırlarken yanıma geldi gel konusalım dedi.oturdum karsısına bana söyledikleri :'' ben senin hayalını 1.5 senedir kuruyorum şimdi gelinim olucaksın sen benim ömrümü seninle geçiricem her gun uyandıgımda yanmda görücem senin gibi bi insanla evlenecegim için o kdr grur duyuyorum ki sadıksın gözünü benle açtın(ilk sevgilimdi,ilk onun elini tuttum ben ilk ona seviyorum dedim) şimdi ben gidicem 7 ay daha buyuk korkularla. hiç kurmadıgım kadar buyuk hayallerle gidicem ya döndüğümde gitmiş olursan benden ?? benim ol sadece bi kez ki aklım kalmasın bunu senden istedigim için utanıyorum ama biliyosun kuruntularımı''....
o an sadece korktum tekbi kelime bile diyemedim olmaz olur hiç bişey.. aklıma geldikce kendime lanet ediyorum neden tepkı vermedin diye niye sustun niye inandın salakmıyın be kızım aptalmıydın? sevismemiz bile solmadı saniye surmeye bişeydi sanki saçındaki tokayı ver saklıyım gibi bişey oldu . zevk almak amaçlı bişey degildi resmi bi görev gibiydi ikimiz içinde.
sonra benim ayaklarıma kapanmalar etrafımda fır donmeler..arsa aldı ev yaptırıodu bana kaba inşaat bitene kadar istedigim dizaynı dekoru kafanda kur hatta bi mimar bul dondugumde yaptıralım diye konuştu..anneside aynı sekılde, hersey o kdr ciddiydikı 1 ay sonra gemiye çıktı hersey harikaydı ..gemiye cıktıntan 2 ay sonra 2 gunde arayan adam 3 gunde aramaya basladı sonra 4 sonra 5 gun sonra 1 hafta.. dayanamdım co ısrar ettim sorunu sordum söylemedi saatlece ugrastım sonunda döküldü..
''ben seni haketmiyorum yuzune bakamıyorum sen 19 yasındasın tam sevılme cagındasın ama ben o askı sana veremem artık sana hıc haketmıycegın seyler yapıyorum ben..her limana girdigimizde seni aldatıyorum .. sen beni boyle severken bana böyle guvenırken ben sana ihanet ediorum hiç haketmıyosun o yuzden bitsin elif.. herşey için özür dilerim umarım beni affedersin'' tek bi söz bile söylemedim . sadece baktım webcamden yuzune dakıkalarca.
sonra kapattım. gunlerce azıma tek lokma girmedi .aylar geçti.. midemde reflü vardı iyce arttı stresle. neredeyse butun yemek borum yandı. hastaneye yattım. cıktıgımda resmen benden eser yoktu çökmüş çöp gibi olmuş herseyden vazgecmiş bi insan.
çok uzun zaman geçmişti arkadasım aracılıgıyla biriyle tanıştım önce arkadaş olduk cok ıyı arkadaş sonra hikayemi anlattım ona beni çok iyi anladı aramızdaki arkadaslık sevgiye donusmeye baslamıstı. ben artık deli gibi asık olmayı beklemiyodum zaten bana saygı duysun yeter dusuncesindeydim. evlenme teklıf etti uzun uzun konustum bu yasadıklarımı yuzume vurmıycaksın bunu bılerek yola cık diye..
lafımı tamamlamadan sen nediosun boylemı tandın benı dıe azarladı. peki dedim tanıdıgıma ınanıodum hoş ONU çok tanımıştım ya. uzun süre nişanlı kaldık ve evlendik. babam kansere yakalandı ama çok sukur riski atlattı. bınlerce kez sukurler olsun çok çok iyi. allahım annecimle bana bagısladı onu.
evliligimizde herkeste oldugu gibi sorunlar bizdede cıkmaya başladı .. çok buyukte kavgalarımız oldu kuçukte . benim sıgıncagımbi tek babam var annem var baska kımse yok ..işin içinden cıkmaadıgım içinde anlatmak istedim babama sorunumuzu cozsun aramızı duzeltsın bıraz ögut versin die. ama her seferinde daha aramadan telefonu kaptı alımden ıkna etti aratmadı.. artık sorunlar çok buyudu hergun kavga bana vurmaları vs vs vs. bosanmak istedigimi söyledim yurmuyo dedim ailemin yanına donucam dedim beni tehtit etti eger öyle bisey yapmaya kalkarsan beni birakıp gidersen herkese anlatırım babana anlatırım yasadıklarını rezıl olursun ordada evın olmaz baban yeni iyileşti istermisin kotu olmasını ........... hicmi korkmuosun allahtan bu bana yaptıkların ıcın dedigimdede ''seni sevıorum gidersen ölürüm baska carem yok''diyo .. ne konussam bos..
şimdi her kavgada ''eger yansıtırsan gidersen bosanırsan söylerim anlatırım'' lafları.. babamı kaybetmeyi göze alamam ben.. cevremizdeki insanlar hep bi açıgımızı bekledi babam inanmasa bile yada inanıp sineye çekse bile cevredekiler akrabalar onların sozleri babamı kahredicek .daha yeni yeni iyileşiyo ona bunları yasatamam. ıstedıgı kadar umrumda degil desin yine içine atar benim babam kahrolur biliyorum.. o yuzden kendi hayatımı feda ediorum . benim belki yasıycak bi 30 40 senem daha var ama babama kalan 5 10 senedinide bu acıyla utançla yasatamam kimin önce gidecegini allah bilir elbet ama mantıken dusundugumde ortaya cıkan manzara bu..
işte bu yuzden kendimi bu eve kendi ayaklarımdan görunmez bi zincirle bagladım. bi gün melek bi gün seytan olan eşimle bu hayata mahkum oldum..
şimdi beni ister yerden yere vurun ister acıyın ister haklı bulun ister kızın ister haketmişşin diyin.. bunları anlatabılecegim sizden baska kimsem yoktu ve artık içimde tutamazdım sadece bilin istedim . hepinize şimdiden teşekkur ederim.