- 30 Ekim 2012
- 19
- 2
-
- Konu Sahibi nefarkederki
resmen kendin etmis kendin bulsun niye gelip burada agliyorsun hepsi senin sucun kendini bu duruma dusuren sensin
resmen kendin etmis kendin bulsun niye gelip burada agliyorsun hepsi senin sucun kendini bu duruma dusuren sensin
bebeği aldırmakmı(((( çok üzüldüm şimdi ya .ok iyi düşün...
burda kk da binlerce kadın bebeği olsun die çaba verirken bilmişyorum kendi fikrim ya duygulandım bir an
yarın aksam ailemyola cıkıo sabah burdalar beraber donucez orda kürtaj olucam. inşallah benım ıcın hayırlısı olur yeni bi hayat başlangıcı olur arkadasım .
yarın aksam ailemyola cıkıo sabah burdalar beraber donucez orda kürtaj olucam. inşallah benım ıcın hayırlısı olur yeni bi hayat başlangıcı olur arkadasım .
bende hıc aldırmak ıstemıorum ne kadar gunah bılıorum cok vıcdan azabı cekıcembılıorum ama baska carem yok hepınız ılk yazımı okuduysanız benı anlarsınız zaten konus basıdakı yazımı keske esım boyle bı ınsan olmsaydıda dogursaydım bende ıstemezdım boyle olmasını
belki saçma olacak yorumum ama aldırma o bebeği. Eşin olacak psikopata aldırdım de, bişey yap sakla ne biliyim ama aldırma lütfeno artık bir canlı . Lütfen yapma bunu
seni nedenrahatsız ettı gelıp burda aglamam evet kendım ettım kendım buldum ve burdakı arkadasların fıkırlerını ıstedım bana yardımcı olucaklarını dusundum paylastım bunca ınsan içinde sivrildin ordan ? fikrin yoksa yorum yapma konusmak ıcın konusma benım derdim bana yetıo zaten bıde senın gibi ınsanlarla ugrasamam su kadar ınsan yardımc olmak ıcın yorum yapmıs bi sen cıkmıssın ortadan ama pardon her köyün bi delisi olur dogru
illaki kendi buldu :) aksini söyledğini sanmıyorum arkadaşn..
sizi niye bu kadar rahatsız ediyo insanların dertleri?
büyük konuşmayın yarın bir gün kızınızın, kardeşinizn başına gelirse böyle birşey o zamnda aynısını söyleyin ama lütfenn..
sizin gibi insanların başına bi dert gelirde burda ağlarlarsa ben işte buna gülerim biliyomusun arkadaşım :)
aldırmak zorundayım mecburum baska crem yok evlılıgım duzelıcek gıbı deıl eşim hasta ruhlu bı ınsan aldırmazsam cocuguda kozolarak kullanıcak bana hıc kurtulamıycam.
9 haftalik hamile biri olarak icim sizladi icinde atan zeytin kadar bir kalp var ve sen kürtaja karar vermissin... Sadece günahi ve ilerki zamanlarda anne olmak istedigin de sürekli tasiyacagin vicdan azabini hatirlatmak istiyorum.
Yine de sen bilirsin...
arkadaşım tamam eğitim seviyesi yerlerdede insan bir oturup düşünmeli ben nerde yanlış yaptım hala yaptığım yanlışmı diye? Ben sinirlendiğim için öyle dedim ama hala konu sahibesi aynı kafada devam çocuk aldırıcakmış şimdi süper ya :)
konuşmaya gelince ben ne dertler yaşadım bilionmu ya gibi cevaplar gelir.Birde birgün sizin başınıza kızınıza olursa görürüzcüler var onlarıda anlamıyorum valla
ben artık şunu anladım buraya gelip dert yananların tek derdi içini dökmek değil kendilerini haklı çıkartmak.Şimdi bir insan hata yapıyorsa bunu kabul etmeli bir yapar iki yapar 150 kerede yapmaz ama böyle hayati konularda.Ki hala dediğim gibi yapıyor yani kısacası arkadaşın hayatı failure dan ibaret.
Böylelerinin suratına doğruyu söylemek gerek onların duymak istediklerini değil bunu öğrendim bu yaşıma dek.