- 5 Eylül 2011
- 458
- 315
-
- Konu Sahibi nefarkederki
çocugum yok su yaptıklarından sonra sevgıde yok içimde
yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teseekkur ederım iyiki varsıız sayenizde biraz daha kendime guvenıp arttı artık kessısında korktugumu bellı etmıycem dik durucam bakalım kım kıme zından edıcek hayatı kafaya koydum bosanmayı zaten ama onu tırstırıp oyle btrıcem . gorsun ondan korkmadıgımı !!
Seni tebrik ediyorum canım ..uğur mumcunun bir sözü bana yıllar evvel çok ışık tutmuştu.
""" cesur insan bir kez korkak insan bin kez Ölür " diye....
istediğini söylesin babana zaten kalkıp oyle bişey söylerse tamamen kopyamacakmısınız
bu ülkede hak hukuk var...dağ başı değil hiç korkma..Yaradandan kork sadece..
Asla çaresiz değilsin dimdik ayakda dur...güçlü ol o kadar hayatın başındasınkı daha...
zaman bırak kendinen soğut asla birlikte olma mesela...dene bişeyler ama sakın kendini ezdirme...
sayenızde actım gozumu . artık o benden korkucak . göstericrm bana hc bısey yapamıycanı, bende rest cekıcem hatta getırıp telefonu elıne verıcem hadı ara sımdı soyle dıye bakalım napıcak arayamaz dimi öyle bişey yaparsam ?
yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teseekkur ederım iyiki varsıız sayenizde biraz daha kendime guvenıp arttı artık kessısında korktugumu bellı etmıycem dik durucam bakalım kım kıme zından edıcek hayatı kafaya koydum bosanmayı zaten ama onu tırstırıp oyle btrıcem . gorsun ondan korkmadıgımı !!
3 gun sonra ınsallah bu beladan kurtuluyorum ailem gelip beni alıcaklar burdan ve hamile oldugumu ogrendım ailemın yanına dondugumde kurtaj olucam kesınlıkle kararlıyım eşimin bu durumdan haberı yok şok gecırıorum ana saglıga gıdıp kan verdım sonuc pozıtıf 2.5 haftalık mışım. keşke normal şartlar altında olsydıda dogursaydım cocgumu . ailemi aradım bosanmak ıstedıgımı soyledım ama benı bu sekılde tehtıt ettıgını soylemedım her turlu pıslıgı yapıcak gıbı baba camurda atar ıtırada kavgada cıkarır bellı dedım babamda cekınmenı gerektrıcek bısey yok kafasını koparırım onun hıc bısey yapamaz senı kurda kusa yem etmem dedi içim birazda olsa rahat. ama bu bebek mevzusunda çok burugum korumdugum halde oldu acaba allahın bir ısaretımı dıorum . ama anlattım eşimin nasıl bı ınsan oldugunu eger dogurursam hayatım dahada mahvolucak hamıle oldugumuda bılmıo zaten