oyle atara boyle gider!

eşin haketmiş.geri adım atmayın. çok düzen istiyorsa bi temizlikçi tutsun. kendinizi yormayın. bende bigün delirdim iş yapmıyorum kadın tut dedim. ısrar ettim. baktı kararlıyım kendisi temizliği yapmaya başladı.şimdi her işi yapıyor paşazade!

ben de ağır işler için tutmak istedim, para gideceğini duyunca eşimin aklı çıktı.
o gazla duvarları sildirdim, çelikleri ovdurdum..
iş yapmasına yapıyor ama çok söyleniyor.
bir iş iste bin ah işit. çekemiyorum doğrusu.

benimkide söyleniyor bütüngün çalışıyorum diyor. ben ne yapıyorum bende çalışıyorum diye lafı ağzına tıkıyorum. çoğu zamanda duymuyorum umrumda değil. konuşa konuşa yapsın işte :))

benimkinin soylenmesi o tarz olunca ben sen ağamsın paşamsın diye yaptırıyorum sorun yok sonucta ben çok az çalışıyordum (part tıme) o çok çalışıyordu.
ama soylenmesi şu şekilde;
bak mutfağı temizlemek çok uzun surdu, en iyisi kahvaltı hazırlama dağılmasın.
yemek yapıyorum diyelim, yaparken işte bu soydugun kabukları hemen atacaksın,
bak bunu burda bırakmışsın, hemen yıkaman lazım kurumasın.
yani sürekli akıl veriyor bana.

Çok sinir bozucu bir eşiniz var.
Sıkıntı sizde değil.
34 haftalık hamile birini boşuna peşinden koşturmak da neymiş?

O dağınıklığı siz tek başınıza yapmıyorsunuz ki
kendisi de pek ala toplayabilir
hele ki siz böyle bir durumdayken
çok daha anlayışlı olması ve yardım etmesi gerekir
iyi söylemişsiniz hep böyle alttan ala ala bu hale geliyorlar

Cok sinir bozucu cok.
Inat ve ego gosterisi icin yapmayacagi sey yok.
Benim eşim de düzen manyağı, eve gelir gelmez ilk işi perdenin pilelerini düzeltiyor. Başta çok kavga ediyorduk ama bıraktım hiç yapmadım çok istiyorsan kendin yap dedim. Şimdi elimden geleni yapıyorum, kalanı da ister yapsın ister yapmasın. Hayatımı sürekli dağılan bir evi toplayarak heba edemem, yazık ya çocuklara istedikleri gibi oynasınlar ne olur dağınıklıktan.

Kadın alın eve. Acımayın parasına falan da, kendi iş yapmayı hanımdan her türü düzeni bekleyen insanlara çok kılım.

Hiçbirşey bebeğinden ve senin sağlığından önemli değil .. O titizlik hastası egomatik kocan biraz silkelensinde kendine gelsin , ayıptır günahtır hamile kadına üstelik eşine bu derece bencilce davranamaz !!! Çok ama çok ayıp .. Sakın geri atma haddini bildirmeye devam et

oyy kaynana gibi maşallah ya aynen kuzenimin eşi gibi kuzenin kaynanası çok uzun zaman önce vefat etmiş kuzen hep kaynanam yok ama saolsun koca onu hiç artmıyor derdi :) misafirlerin yanında bile işte sofraya tuzluk getirmemişsin yok sen geldin bu eve benim bütün çiçeklerimi öldürdün bakmadın onlara ,banyoda saçların kalmış ,orda tırnak kesme :) bana fenalık geliyo oraya gidince be :)))))))

Esim sonunda geri adim atti. Normalde tartisma sonrasi tavri gunlerce surdurur. Bu sefer hicbir sey olmamis gibi hatta iyi bir sey olmus gibi iltifatlar, disarida yiyelim vs. ciktik disarda yedik. Sabah da ben uyurken opup oyle gitti ise. Bir daha umarim etmez boyle talihsiz laflar.
Ederse de cevabim belli.

Lafı gediğine koymuşsun... Geri adım atma... Bu arada ikinci bebişe şimdiden, uzun sağlıklı bir ömür dilerim.
Tesekkurler :)

Cesaret edebileceğini sanmıyorum...

Çok sevindim canım .. Yaptığı hem çok bencilce vede büyük günahtı yanlışını görmüş şükür ki .. Sen ve çocuklarınla ilgili tekrar bencilleşirse tavrın hep böyle olsun .. Demekki arada silkeleyip kendine getirmek gerekiyorki fabrika ayarlarına dönsün

Bencil deyince hemen darilir.
Valla bencillik yapana bencil, yalancilik yapana yalanci denir. Ne yapayim.
Yok fabrika ayarlarina donmesin, o ayarlarda bir sorun var. Daha anlayisli bi koca olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…