oyle atara boyle gider!

fahri konsolos

Ben giderim adım kalır mı acaba :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
8.367
5.411
zaten zorlanıyorum,
hamilelikte sık raslanmayan bir sorun yaşıyorum fazla iş yapamıyorum
eşimin dagınıklığa karşı antipatisi son hızla devam ediyor.
son zamanlarda bir dağınıklık gorse laf eder hale gelince, karşılığını da alıyor tabii.
(halden anlamıyorsun, elimden geleni yapıyorum, bencilsin vs gibisinden)
karşılık verdiğimde de ;
sen benimle nasıl yaşayacaksın?
sen benimle yaşayamazsın.
biz boyle bir ömürü nasıl geçirecez gibi laflar telafuz etti.
ben bir karşılık vermedim.
en sonunda bir yere gideceğiz,
dedim o taraftan değil bu taraftan, burası daha kısa yol.
fazla yürümek istemediğimden israr ettim, meğer benim dediğim yanlışmış.
sırf ispat etmek için benim dediğim yerden geri gidelim diye tutturdu.
dur diyorum dinlemiyor. beni peşinde koşturuyor.
5 dk hızlı yürüsem ağrı giriyor. şu an senin ego ispatınla uğraşamam,
yanlış yolsa beni götürme boşa, yanılmış olabilirim, yürüyecek halim yok dedim.
yine dedi "seninle nasıl yaşayacağız" biz diye.
artık patladım. sokak ortasında,
"yaşamak istemiyorsan buyur. zorlayan yok. evlenirken asla boşanmayacağız diye senet imzalatmadım, cocuk doğunca yoluna bakarsın dedim."
lafı boşanmaya niye getiriyorsun oldu?
Allah aşkına bunun kullandıkları lafı boşanmaya getirmek degil de, benim kullandıgım mı oyle?
boşanma dediğim için tavırlı bana hala.
geri adım atması gereken ben miyim?

Biz senle nasıl yaşayacağız , sen benle yaşıyamazsın diyebiliyor ama sen cevabını verince tavır yapıyor..
Geri adım atma bence nerde ne konuşacağını öğrensin..

Hamilesiniz hemde az kalmış doğumunuza. Bebeğinizi düşünün relax olun. Eşinizle de aranızı iyi tutun bence. Bugünlerde ve doğumdan sonra en büyük destekçiniz o olacak. Her aile de olur böyle şeyler büyütmeyin. Güzel hayaller kuracağınız yere küsmeyin.

Sen asıl dağınıklığı bebekten sonra görde aklın başına gelsin,yuh ya kadın hem bebeğinizi taşıyor,hemde iş güç bekliyorsun,köşe yastigimisin sen ev daginiksa sen topla,ananın karnından padişah olarak cikmadin ya...

Bebeğinizi düşünün, çok haklısınız, haklı olduğunuzu eşiniz de anlayacaktır. Bunları kafaya takmamaya çalışın bebeğinze masal filan okuyun, konuşun, onunla ilgilenerek bunları kafanızdan atmaya çalışın. Mesela aldığınız kıyafetler filan vardır mutlaka onlara bakın. Bebeğinizi düşünün üzmeyin kendinizi :)

zaten dağınıklığı n çoğunluğunu yapan da 2 yaşındaki oğlum.
2 tane olunca heralde daha da salmasın diye baştan mı korkutmaya calıstı nedir.

ona sorsam boşanmayı kastetmedim, seni "düzeltmek" istedim der.
ben demir miyim eğip bükecek, odun muyum yontacak

Boşvereceksin şekerim eşin böyle sinir bozucu şeyler söylediğinde dalga geçeceksin alttan lafı sokacaksın çekileceksin kenara o düşünecek duracak ne dedi şimdi bu diye :) Son derece umursamaz ol, kendinle ilgilen, hiç sinirlerini bozma bebişine zarar gelmesin

zaten dağınıklığı n çoğunluğunu yapan da 2 yaşındaki oğlum.
2 tane olunca heralde daha da salmasın diye baştan mı korkutmaya calıstı nedir.
Oy daha çok küçükmus annesi,nemin oğlum 5yasinda kizimda 14 aylık,yemin ederim ev timarhane gibi ikiside birbirinden beter...Ama ben çok tez canlıyım sürekli ama sürekli topluyorum evi,bi iğne bile göremezsin yerde dağınık..sende bir düzen sağla kendine şimdiden,insallah akıllı bi minigin olurda çok zorlanmaz

iste eşim senin gibi sürekli arkalarından toplamamı istiyor.
bana da imkansız geliyor bu
eşim gelmeden once sağlıgım el verirse toplamaya calışıyorum etrafı.

Ya ne dediğini bilmiyo ya da "bak ben demedim o didi haci o bosanalim didi" ye getirmeye çalışıyo durumu. Her istediğini soylersen istemedigini duyarsın demişler. Geri adım atma. Hayret yani deli mi ne. Döverim valla artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…