• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oylamalar için kategori açılabilir

0lumsuzluk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2014
29
5
13
34
Merhabalar,
Daha önce bilmeyerek açtığım bir konu ile sitedeki birazdan bahsedeceğim kuralı öğrenmiş oldum. Sitede, anladığım kadarıyla, oy toplamak için link vermek (sadece oy toplama linki mi ya da başka hangi şartlarda link verebiliyoruz emin değilim) ve oy desteği istemek için yöneticiler ile iletişime geçip onlardan izin istemem gerekiyormuş. Yetkili kişilerden birinden aldığım link ile yöneticilere bu durumu belirtip yeniden konuyu açıp açamayacağımı da sordum, cevap henüz gelmedi... Her yerde bir kural olması gerektiğine; aksi takdirde kargaşanın, kaosun baş göstereceğine inanan birisi olarak bu kural gereksiz falan diye düşünmüyorum. Ama sebebini de merak ettim. Sitede alışveriş siteleri başta olmak üzere link verildiğini gördüm. Demekki o sitelere izin var, ki bunlar ticari kuruluşlar, yani bir nevi reklamları da yapılmış oluyor. Kesinlikle karşı da değilim, site yönetimi izin veriyorsa niye olmasın. Eğer oy toplamak için bir sürü kişi link verirse forum çöplüğe döner diye düşünülüp de izin verilmiyorsa, sırf bu işler için özel kategori ya da alt kategori (tam olarak forumlarda kategoriler nasıl düzenleniyor bilmiyorum) gibi bir şey ayrılabilir. Bilmiyorum nerede yanlış ya da eksik düşünüyorum. İyi çalışmalar

Back