• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oygar Aytekin :Göğüs Büyütme Ameliyatı

Sesna123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
1
0
1
38
Merhaba kızlar;

16 Aralık 2014 Salı günü sabah 09.00 da meme estetiği ameliyatı oldum.Ameliyat olmaya karar vermeden önce ve sonra meme estetiği ile ilgili hemen hemen tüm forumları okudum.İstanbul'un en iyi doktorunu bulmaktan ziyade ameliyat sonrası yaşananları ,heyecanı ,acıyı hepsini takip ettim.internetten bulmuş olduğum doktorum Oygar Aytekin ile ilk muayene günümzden sonra silikon ameliyatı olmaya karar verdim.Klasik olan ameliyata girmeden önce korku,heyecan,merak bütün duyguları yaşadım hatta bir kaç gün uyuyamadım.Ataşehir acıbadem hastanesinde gerçekleştirilen ameliyatım saat 09.00 da başladı.Öncesinde damar yolu açtılar.Tek hissettiğim şey iğnenin acısıydı ki o bile acımadı.Anestezi verdiler mışıl mışıl uyudum uyandığımda herşey bitmişti.Hiç ağrım yoktu.Göğüslerim kocaman olmuştu,1 gün boyunca hastanede yattım ,hemşireler 6 saate 1 ağrı kesici verdiler.Kollarımı rahatça kaldırabiliyor tuvalete bile kendim gidebilşyordum.Hastaneden ertesi sabah saat 11 gibi ayrıldıktan sonra nişantaşına gittim ufak bir işim vardı sonra da evime gittim dinlendim 2 gün sonra flasterlerimi çıkardı yani bugün,göğüslerim okadar güzel görünüyor ki...Acı hissetmeden herşeyin bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim.Mesleğim hostes yarın da uçuşuma katılacam .Aklında göğüs ameliyatı olmak isteyen tüm bayanlara sesleniyorum ,İstanbuldaysanız ya da İstanbul'a yakınındaysanız hiç durmadan,düşünmeden Oygar Bey e görünün ,işini muhteşem titizlikle,profosyonel şekilde kişiye ,bedenine uygun ,olması gerektiği gibi başarılı bir şekilde gerçekleştiriyor..Asla ve asla pişmanlık duymazsınız, fiyatı da çok pahalı değil..

Hepinize Kolay gelsin..:KK3::KK54::KK73:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back