Oya Aydoğan'ın cenazesinde büyük ayıp!

meredithgrey

2013-2022’de vivelamour ve 2022’deki felidaee’yim.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
13.435
31.575
Yeşilçam bir yıldızını daha sonsuzluğa uğurladı. Aort yırtılması nedeniyle hastaneye kaldırılan Oya Aydoğan, bir hafta süren yaşam mücadelesini kaybetti. Ünlü oyuncu, Cemal Reşit Rey salonunda düzenlenen törenin ardından vasiyet ettiği gibi Ulus Mezarlığı'nda toprağa verildi. Ünlüler tarafından yoğun katılımın gerçekleştiği törende bunu fırsat bilenler ise ünlülerle fotoğraf ve selfie çektirmek için sıraya girdi. HT Magazin'den Esin Övet, 'Çok ayıp, yapmayın. Az biraz utanın, sıkılın, saygılı olun' diyerek cenazede yaşanan bu anları köşesine taşıdı.

Tamam bizim normal insana saygımız yok ama cenazeye, ölüye, hayatını kaybedene de yok. Bir kadın gelip Sibel Bilgiç'e 'Hülya Avşar ne zaman gelecek?' diye sordu. Bir adam Polat Yağcı'nın eline telefon tutuşturmaya çalışıyordu. Nedeni de taziyeleri kabul eden Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur'la fotoğraf çektirmek istemesi. Hatta birkaç kişi Gurur Aydoğan ile selfie yapmaya çalışıyordu. Ciddi bir selfie yarışı vardı.

Bir ara Cenk Eren, Safiye Soyman ve Ceylan bir köşede duruyorduk. Birkaç yaşını başını almış kadın ellerindeki cep telefonlarıyla görüntü alıyorlardı. Hatta video çekiyorlardı. Gelen çiçekleri dahi çekiyorlardı. Gazeteciler bu kadar kapsamlı çalışmıyor. Cenk Eren’in yanına gelip defalarca 'Fotoğraf çektirebilir miyiz?' diye soranlar oldu. Ben bir ara Oktay Kaynarca ve Pelin Akat’la sohbet ediyordum. Karşımızda kocaman üç adam ellerinde telefonla Oktay Kaynarca’yı görüntülemeye uğraşıyordu.
Hatta bir kadın küçücük çocuğunu ünlülerle fotoğraf çektirmek için itiyordu. O kadını daha sonra Ulus Mezarlığı’nda mezar başında gördüm. Çocuk en öndeydi. Kadir İnanır gelince derinlerden 'Koş koş Kadir İnanır geldi' diye bir erkek sesi duydum. Ben gazeteciler sandım ama hiç öyle değildi. Fotoğraf çekmek için ünlü kollayan bir hayrandı.

Tamam bizim normal insana saygımız yok ama cenazeye, ölüye, hayatını kaybedene de yok. Ne tuhaf insanlarız. Benim aklım almıyor. Almayacak. Hayır ünlüler de haklı olarak sıkılıyor, bunalıyor. Biri o sinirle kötü bir şey yapsa herkes 'Vay şımarık ünlüler' diye söylemediğini bırakmaz.

Kaynak .http://www.cnnturk.com/yasam/oya-aydoganin-cenazesinde-buyuk-ayip?page=5

Yalnız bu çocuğunu her kalabalıkta öne atan anne tipinden fenalık geldi bana. Metrobüs mi binicez salıyor çocukları ayaklarımızın altından yer kapım diye. Bir mağazada sıra mı var hop salıyor çocuğu en öne. Sanki çocuğu bu amaç için yapmış !

Hayır yani utanmadan bir de o fotoları sosyal medyaya koyup cenazede ünlülerle selfie diye mi paylaşçaksın? Bir de bunu insanlar (!) beğenecek mi?

Yahu bunu yapan adamın kendine saygısı yok, cenazeye mi olacak?

Dün akşam haberlerinde bir şey dikkatimi çekti; Gazi mahallesinde evvelki akşam çıkan çatışmada, balkonda duran bir kadına kurşun isabet etmiş ve hayatını kaybetmişti, izlemişsinizdir. Hemen konu komşuya haber verilip hastaneye götürmüşler kadını, işte tam o sıralarda, merdivenlerden falan inerlerken biri de kaydetmiş o anları. Ya bir insanın aklına, o durumda nasıl çekim yapmak gelir, gazeteci değilse eğer! Aklım almıyor ya aklım almıyor artık bu tuhaf tuhaf hareketleri. Ne şey (uygun tabir de bulamadım) manyağı olduk be arkadaş.

Cevresine gösterecek dikkat cekecek. Aklima baska bir sey gelmiyor. Gösteris delisi olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…