• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama OXXO daki kızın rengi ?

HANNNDE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2010
20
0
86
Malatya
şu sayfanın yukarısında solunda fln çıkan reklamda ki kızın bakır saç rengi ne acaba tam olarak bilen var mı bir de ben resmini ekleyemedim ekleyblrmısınız ... okullar acılmadan yaptrmam lazım ...

ben de aynı rengi ' merak ettiğiniz saç rengi..' konusunda sormuştum resmi var orda

cnm bende sende alıntı yaparak sormuştum rengi cevabı bulamayınca yeni konu açmayı uygun buldum, daha çok fikir sahibi olabilirz belki ...

$imgad.jpg
bu renk heralde

evt cnm bu ... mix sanırım bu renk ... ama bir bilen olsada yapsak ... loreal majirel 7.40 en yakını gibi gözüküyor ama içine ne katmalı ? :)

tarçın bakırla 8.77- 8.00 tonları karışırsa sanki olabilir gibi ama emin değilim, bu renk açık bir ton. bakırlığı ön planda sarı tonlarıyla karışmış gibi geldi..

tarçın bakırla 8.77- 8.00 tonları karışırsa sanki olabilir gibi ama emin değilim, bu renk açık bir ton. bakırlığı ön planda sarı tonlarıyla karışmış gibi geldi..

benim altta sarı ağırlıklı bakır var yani bakır sarı ... üstüne tarçın bakır yapsam tutar mı ki acaba ??? yoksa daha bakır katmalımıyım ??? küllü mango bi baksa buraya ya da mesaj hakkı olan yazabilir mi nolurrr :(((

9.43 çok açık altın bakır . lakme de 9.34 var .

Allahımmm gözlerime inanamıyorum yoksa bu bir rüya mı ? :) küllü mangoya ulaşabilmek nihayet ... benim özel mesajım dolmadğndan atamıyorum ve ulaşabileceğimi , sesimi duyacağınızı sanmıyordum ve bu gün gittim tarçın bakır aldım ... şu an zeminde tarçın bakırdan açma loreal çok acık sarı acıcıyla açılma parlak yoğun sarı bakır bi renk var ... bi önce ki açılmadada zemin bu renkti üstüne tarçın bakır yapmıştım gören soruyordu harika bir saç renginiz var diyordu her gören bayılıyordu ... ama bende ki akıl işte güzellik battı :D ve bu üçüncü aynı şeyi yapışım :61: gittim daha sarı olsun dedim ama daha solgun ve olgun oldum :) bu sefer rengimden şaşmıycam umarım yine harika bir renk çıkacak ... çok tşk ederim küllü mangocum ... bakırlar için özel önerilerin varsa bakımla parlaklıkla ilgili ya da öyle bir koınu varsa bilgilendirebilrsen çok sevinirim ... mucuk ...

Back