• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OwO Marka, Bitkisel Ayak Bakım Kremi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
ürünü bu gün aldım..acayip memnun kaldım..yumuşacık yaptı ayaklarımı,bitkisel olmasıda cezbetti beni,sürdüğünüz andan itibaren ayakta ferahlama,ve yumuşacıklık hissediyorsunuzkaydirigubbakcemile2
fiyatıda 15TL
el ve ayaklarıma krem sürmekten hiç hoşlanmam..:umursamaz:rahatsız eder beni,ama bu yapışıklık hissi vermiyo,gayet memnun kaldım..sizlerede tavsiye ediyorumkaydirigubbakcemile5

kankacmm yeni topikin hayrlı olsun kaydirigubbakcemile2

bakımlı hatunsun hee zemuszemus
kanka ayagıma krem sürmem ama ben.duştan çıkarken vücuduma nemlndrici sürerkene azcuk ayagımada sürüyom kadr :)))

bende avonun ayak peelingini kullanıyorum gayet memnunum ölü derileri atıyor özellikle taban kısmındakileri ama bunuda kullanabilirim ....CADIARZU

kankacmm yeni topikin hayrlı olsun kaydirigubbakcemile2

bakımlı hatunsun hee zemuszemus
kanka ayagıma krem sürmem ama ben.duştan çıkarken vücuduma nemlndrici sürerkene azcuk ayagımada sürüyom kadr :)))
yok kanka öle kremle falan bakım yapmam pek,sevmiyorum,ama bu krem çok güzel,anında emiyo:1shok:kremmi sürdüm ben oluyosun:uhm:kremli hissi vermiyo o yüzden çok hoşuma gitti
bende avonun ayak peelingini kullanıyorum gayet memnunum ölü derileri atıyor özellikle taban kısmındakileri ama bunuda kullanabilirim ....CADIARZU

tavsiye ederim canım,bir çok ayak kremi denedim,ama en fazla 3 kere kullanmışımdır..hiç birinden memnun kalmadım..birde bitkisel olması çok hoşuma gitti..doğal ürünleri çok beğenirim..ayak krem istiyo neticede..ellerde öle..mutlaka kullanmak lazım krem

yaa bu ayak kremini çok duyar oldum artık almak far oldu ben güzel bişeyse pahalıdır die düşünüyodum 15 miş iyimiş

yaa bu ayak kremini çok duyar oldum artık almak far oldu ben güzel bişeyse pahalıdır die düşünüyodum 15 miş iyimiş
ezgicim aldığımdan beri kullanıyorum,gece yatarken azcık sürüyorum,inan yumuşacık oldu ayaklarımzemuszemuskrem varmış gibide hissettirmiyo,üstelik nane kokuyo,ayak kokusu sorunu olanlarada birebiryerimsenibenal canım,paranı çöpe atmassın inan

hemşom bu markette mi eczanede mi yoksa kozmetikçide mi satılıyo merak ettim

hemşom bu markette mi eczanede mi yoksa kozmetikçide mi satılıyo merak ettim

çileğim ben bunu aktardan aldım,markette olması imkansız ama eczanelerde varmıdır onu bilmiyorum..bitkisel bi ürün çünkü..

aktar mı ay hiç aklıma gelmedi canım kaydirigubbakcemile3
bakarım bu hafta

kremler falan yataga bulasır hem ben ayagıma krem suremeyecek kadar tembelım :) oyuzden kokuyu tamamen yok eden tabanlık kullanmak daha pratık ve ucuz gelıyor bu tabanlıkta aynı fıyat ama 5-6 ay gıdıyor hemde tamamne yok edıyor sahııbnden .comda satılıyor ılan no 17948183

Back