- 25 Aralık 2023
- 157
- 17
- 18
- 24
- Konu Sahibi aspenyaaaaa
Kızlar dün öğlen 12.30 gibi ovitrelle vuruldum bugün kaç gibi ilişki olsun doktorum akşam dedi ama sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bildiğim 36 saat sonrasını tavsiye ediyorlarKızlar dün öğlen 12.30 gibi ovitrelle vuruldum bugün kaç gibi ilişki olsun doktorum akşam dedi ama sizce
O zaman sabaha karşıya falan denk geliyor galiba dimiBenim bildiğim 36 saat sonrasını tavsiye ediyorlar
Peki atıyorum 20 de yA da 10 gibi yapsak ne olur KİSalı öğlen 12.30da yapıldıysa çarşamba yani bu gece 00.30a denk geliyor
Doktorun dediği saatte ilişki olsun bence akşam 9 10 gibi yumurta büyüklüğüne göre söylüyor çünkü 36 saat sonrası için söylenenlerin yumurtası tam büyümemiştir yeterli büyüklükte olabilir yumurtanız doktorunuzu dinleyinKızlar dün öğlen 12.30 gibi ovitrelle vuruldum bugün kaç gibi ilişki olsun doktorum akşam dedi ama sizce
Ayni gun vurulmusuz doktorum vurulduktan 36 saat sonra demistiKızlar dün öğlen 12.30 gibi ovitrelle vuruldum bugün kaç gibi ilişki olsun doktorum akşam dedi ama sizce
Yumurtam 20 milimmiş akşam yapın dedi dahada büyümesi mi lazım yumurtanınDoktorun dediği saatte ilişki olsun bence akşam 9 10 gibi yumurta büyüklüğüne göre söylüyor çünkü 36 saat sonrası için söylenenlerin yumurtası tam büyümemiştir yeterli büyüklükte olabilir yumurtanız doktorunuzu dinleyin
Ya bana çarşamba perşembe akşam dedi 20milimmiş yumurtamAyni gun vurulmusuz doktorum vurulduktan 36 saat sonra demisti
Anladim canim benimki 18milimdi banada persembe ve cuma sabah iliski olsun demistiYa bana çarşamba perşembe akşam dedi 20milimmiş yumurtam
Yazdım doktora bi daha emin olmak için ne yapıcam bilemedim yaAnladim canim benimki 18milimdi banada persembe ve cuma sabah iliski olsun demisti
Hayır iyi bence yumurtan bu akşam veya yarın çatlar bu akşam ve yarın akşamı değerlendirin bence.Ya bana çarşamba perşembe akşam dedi 20milimmiş yumurtam
Aynen emin olmak icin bi sor canimYazdım doktora bi daha emin olmak için ne yapıcam bilemedim ya
Evet doktorumda öyle dedi bugün ve yarın akşamHayır iyi bence yumurtan bu akşam veya yarın çatlar bu akşam ve yarın akşamı değerlendirin bence.
Çatlaması için kaç milim olması lazım acabaHayır iyi bence yumurtan bu akşam veya yarın çatlar bu akşam ve yarın akşamı değerlendirin bence.
18 ve yukarısı 20 22 mm de çatlıyor genelde siz iki gün değerlendirin bir gün ara diğer gün tekrar değerlendirinÇatlaması için kaç milim olması lazım acaba
İnşallah tutar ben 4 kere çatlatma tedavisi gördüm oyuzden yanıtlamak istedim d.r o şekilde söylemişti bana.Evet doktorumda öyle dedi bugün ve yarın akşam
İnşallahİnşallah tutar ben 4 kere çatlatma tedavisi gördüm oyuzden yanıtlamak istedim d.r o şekilde söylemişti bana.
Merhaba nasıl gidiyor herhangi b belirti bir şey var mı acabaAyni gun vurulmusuz doktorum vurulduktan 36 saat sonra demisti