- 12 Şubat 2018
- 107
- 59
- 18
- Konu Sahibi mirandaaaa
-
canım benim iki ay oyle oldu aynı bu durum birinde ıkıncı gun sılıklestı 20 ekimde adet olmam gerekirken pik oldu tekrar 21 de silikleşit diğer ayda 10 gun falan hep koyu kaldı https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ovulasyon-testi-hep-pozitif.1089500/ bu sayfada bana yapılan yorumlar varBugünkü yaptığım test bu. Geçtiğimiz haftasonuda test aynı koyulukta olmuştu. Bu koyuluk yumurtlama için yeterli midir?
Teşekkür ederim yorumunuz için.sizin konunuzu da okudum neden olduğunu netlestirememissin siz de saniirm. Benim testlerim sürekli koyu olmadi aslında iki gün sonra siliklesmisti aradan 5 gün geçti yine koyulasti.canım benim iki ay oyle oldu aynı bu durum birinde ıkıncı gun sılıklestı 20 ekimde adet olmam gerekirken pik oldu tekrar 21 de silikleşit diğer ayda 10 gun falan hep koyu kaldı https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ovulasyon-testi-hep-pozitif.1089500/ bu sayfada bana yapılan yorumlar var
bende bu testi kullanıyorum, fakat daha kırmızlığı göremedim bugün yum. günüm olması gerekirken 28 günde bir döngüm, fakat halen daha silik , ilk defıa takipteyim ve yum. baya hissediyorum bugün bir ağrıda yok.canım benim iki ay oyle oldu aynı bu durum birinde ıkıncı gun sılıklestı 20 ekimde adet olmam gerekirken pik oldu tekrar 21 de silikleşit diğer ayda 10 gun falan hep koyu kaldı https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ovulasyon-testi-hep-pozitif.1089500/ bu sayfada bana yapılan yorumlar var
Teşekkürler inşallah.iki kez yumurtluyorsunuz gibi geldi bana. ikisi de döllenirse ikiz olurinşallah tutar
Hayır değişiyor bazen siz test yapmaya devam edin. Bir de aynı saatte yapmaya dikkat edin. O testten bende kullandim bir türlü pozitif göremedim. Bu ay da laboguick aldim gayet net cıktı bunda.umarim siz pozitifi yakalarsınız.bende bu testi kullanıyorum, fakat daha kırmızlığı göremedim bugün yum. günüm olması gerekirken 28 günde bir döngüm, fakat halen daha silik , ilk defıa takipteyim ve yum. baya hissediyorum bugün bir ağrıda yok.
28 günde bir ise döngü mutlaka 14. günmü yum. olmak zorunda.
İkiz bu şekilde de olabiliyor işte iki kez yumurtlama iki kez döllenme. Gelişimleri arasında da birkaç günlük fark oluyor. Tabi ikisi de döllenirse.
Arkadaşlar merhaba. Ben yumurtlama dönemini yakalayabilmek icin yumurtlama testi kullaniyorum. Bundan 7 gün önce kasiklarimda ağrı hissedince yumurtlama testi yaptim ve iki gün süren iki kırmızı gördüm testi soluklasana kadar devam ettirdim. Aradan 5gun gecti. Bugün yine kasiklarimda yoğun ağrı hissedince tekrar yumurtlama testi yaptim ve bugünde kirmizi iki çizgi gördüm. Bu nedemek oluyor fikriniz var mı??
Aralığın 9u 10 u gibi bekliyordum beklenen adet tarihiniBat ne zaman? benim hamilelik oluştuğunda ovulasyon testim çift çizgi çıkmıştı
Anladım çok tesekkurler yorumunuz için.İkiz bu şekilde de olabiliyor işte iki kez yumurtlama iki kez döllenme. Gelişimleri arasında da birkaç günlük fark oluyor. Tabi ikisi de döllenirse.
Pik yaptığında baya net kırmızı oluyor .pik yapmadan önce günden güne koyulaşıyor. Birde testin 5dakika sonraki halini dikkate alın. Hatta fotoğraflayın. Uzun zaman geçtikçe test kendi kendine koyulasabiluyor veya siliklesebiliyor.bu test yeşil işaretli oklar var hani oraya kadar batırıyorsunuz 10 sn kadar bekleyip 10 dk kadar sonucu bekledim. normalda yarın yum. olması gerekir ama yok şu anada kadar , belirgin hissediyorum ben o günü, anlamadığım belirgin kırmızılık direkt mi olur gün gün mü devam eder hafif silik gibi sanki. tam kırmızılık yok
Aslında sabah saatlerindede yapılabilir ben 10 10 buçuk arası yapıyorum. Ama ilk idrara yapılmaması gerekir.12 ile 4 arası daha iyi diyorlar.ben hep 7de yapmaya çalıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?