• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülsyon testi takibi

• Konu Sahibi Konu Sahibi sryzgn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sryzgn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2024
27
15
3
23
Arkadaşlar merhaba ben ovülasyon testiyle bi kere gebe kaldım şuan tekrardan hamile kalmak istiyorum de laboquick markasını kullanıyorum fakat reglm 24 şubattan 28 şubata kadar sürdü ve ben o gün bugündür sabah akşam test yapıyorum adet günümle beraber 21 günde bi adet oluyorum bu zamana kadar yumurtlamam gerekmez miydi internette 21 günde bi adet öğren kişilerin 7-13.günler yumurtladığını söylüyor reglimin bitmesinin 5. Günü ilk gün silik çizgi gördük değerlendirdik ama sonra hep tek çizgi oldu yardımcı olur musunuz

Şuan ovülasyon testini yaptım silik çizgi ama dikkatli bakınca yani yumurtluyor muyum yardımcı olur musunuz

Şuan ovülasyon testini yaptım silik çizgi ama dikkatli bakınca yani yumurtluyor muyum yardımcı olur musunuz
Canım bazen yumurtlama olmayabiliyor. Siz yine de değerlendirin belki testlerde problem vardır. Bana doktor 3 günde bir demişti adet bitiminden hemen sonra

Canım bazen yumurtlama olmayabiliyor. Siz yine de değerlendirin belki testlerde problem vardır. Bana doktor 3 günde bir demişti adet bitiminden hemen sonra
2 saat önce yaptım çift çizgi çıktı ama soluk bu sefer belli oluyor ama hayalet değil yarın bi daha deniycem testi peki çift çizgi çıkarsa direkt o gün mü beraberlik olması mı gerekiyor

IMG_5324.webp

Back