• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulosyon testime bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Meryeemmm_

Küçük civcivimmm 🐣🐣👼💕 Oğlum 🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2019
1.272
6.837
108
Hanımlar merhaba sonuncu teste yumurtlama var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim

Eklentiler

• DF006D78-331F-4285-9723-8905CEB31C39.jpeg
    DF006D78-331F-4285-9723-8905CEB31C39.jpeg
    79,1 KB · Görüntüleme: 59
Yok tatlim uzgunum c nin oldugu yer de koyu olmasi lazim t deoyle olmasi lazim 2 de koyu olcak gebeliktesti gibi dusun cift cizgi varsa yumurta var yok yumurta yok

Hanımlar merhaba sonuncu teste yumurtlama var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim
Canım C çizgisi hep vardır o testin doğru çalıştığını gösterir. T çizginde en geç yarına koyulaşır sen bugünden değerlendirmeye başla. Bu testlerin en iyi sonuç verdiğü saatler 12-4 ve akşam 8_10 arasıdır. 🙏🏽 Testi yapmadan 2 saat önce çay kahve su gibi sıvı alımlarını kesmelisin🙏🏽☕✔️

Canım C çizgisi hep vardır o testin doğru çalıştığını gösterir. T çizginde en geç yarına koyulaşır sen bugünden değerlendirmeye başla. Bu testlerin en iyi sonuç verdiğü saatler 12-4 ve akşam 8_10 arasıdır. 🙏🏽 Testi yapmadan 2 saat önce çay kahve su gibi sıvı alımlarını kesmelisin🙏🏽☕
aynen öyle taştım yumurtlamayı gördüm çok şükür 🙏🏻😍

Yok tatlim uzgunum c nin oldugu yer de koyu olmasi lazim t deoyle olmasi lazim 2 de koyu olcak gebeliktesti gibi dusun cift cizgi varsa yumurta var yok yumurta yok
Aynen canım gördüm şükür ilk yaptığım için panik yaptım 🙈😍

Back