Yardım edecek bilgisi olan kimse yok muuuuuuEki Görüntüle 3498473 merhabalar bayanlar, 1 yıllık evliyim 4 Aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz ama çocuk olmuyor, adet düzensizliğim başladı 3 aydır, çikolata kisti vardı sag kistte 4 cm büyüklüğünde, ama küçülmüş baya 16 mm kalmış. Doktor yumurtalıkların yavaş çalışıyor dedi ve bu ilacı yazdı, kullanan var mı acaba
Teşekkür ederim, ben tam pcos değilim, pcos başlangıcı dedi doktor. Suanki kullandığım işe yaramazsa bunu sorarım doktoruma ona göre alırımYüksek fiyatlar ödemeye gerek yok ben burada pcos icin gordugum her konuya kendi takviyemi oneriyorum iceriklerin hepsi ayni
Benim aldigim ilac daha uygun ve 60 kapsül
2 ay kullanip kendiliginden hamile kaldim amh cok iyi olup yumurtlama yasayamiyormusum ben de
Trendyoldan satin almistim
Aldigin ilaci doktor kendi mi onerdi? Yani kendi önünde olan kagittan mi su ilaci al dedi?Teşekkür ederim, ben tam pcos değilim, pcos başlangıcı dedi doktor. Suanki kullandığım işe yaramazsa bunu sorarım doktoruma ona göre alırım
Evet bunu doktor yazdı, vajinal ultrason sonucunda yazdı bunu. İnşallah canım çok sağol, bakalım bu ay tutacak mı, normalde yarın adet günüm ama düzensiz olduğu için nasıl olur bilemiyorum. Göğüs ağrısı var ve dün ovulasyon testi yaptım baya koyu çıktı, dünü değerlendirdik bakalım ne olacak çok heyecanlıyızAldigin ilaci doktor kendi mi onerdi? Yani kendi önünde olan kagittan mi su ilaci al dedi?
Faydasi olsun insallah canim
Benim doktorum da bana 1,500 tl olan bir ilac onermisti ben onu surekli alamazdim icerikleri aynı olan attigim takviyeyi aldim zaten inositolde en onemli etken madde miyostol mu ne oyle bisey var o bizde fayda sagliyor
Ay hadi hayirlisi inşallahEvet bunu doktor yazdı, vajinal ultrason sonucunda yazdı bunu. İnşallah canım çok sağol, bakalım bu ay tutacak mı, normalde yarın adet günüm ama düzensiz olduğu için nasıl olur bilemiyorum. Göğüs ağrısı var ve dün ovulasyon testi yaptım baya koyu çıktı, dünü değerlendirdik bakalım ne olacak çok heyecanlıyız
İnşallah canımmmAy hadi hayirlisi inşallah
Rabbim duani yasattirsin
Evet,benim sebepsiz infertiliteydi ilk dusugum vardi 2 sene olmadi neler denedik tup bebek disindaİnşallah canımmmsen şuan gebe misin
Ayyy maşallah çok sevindimmmEvet,benim sebepsiz infertiliteydi ilk dusugum vardi 2 sene olmadi neler denedik tup bebek disinda
Attigim inositolu,hayit otu kestre ilaci,sogan kuru,yuruyus,yeme sekli degistirip tup bebek raporu icin hazirlanirken beklenmedik sekilde hamile kaldim kafamda tamamen bitirmistim tup bebege gececegiz diye Rabbim ol derse oluyor iste nasip
Sagol canım Allah razi olsunAyyy maşallah çok sevindimmmsağlıkla kucağına al inşallah canımmn ben de uzun araştırmalar sonucunda hayıt otu tohumu aldım bir ay düzenli kullandım ve çikolata kistim 4 cm iken şuan 16 mm kaldı, muhtemelen hayıttsn olduğunu düşünüyorum. Doktorun yazdığı bu ilacın içinde de hayıt varmış
İnşallah canım inşallahSagol canım Allah razi olsun
Super, çikolata kisti de pcos kadar zor maalesef
Allahim inşallah bu ay senin ayin olsun pozitifleri gor
Canım sen şimdi aldığın ilacı önerince ben kendi ilacımla karşılaştırdım. İçeriği aynı sanki, bunda da inositol var, sanırım yumurtlamaya yardımcı bir şey bu.İnşallah canım inşallah