Gebeliğe Hazırlık Ovülasyonu adete yakın olan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

demirss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2020
9
2
1
30
Kızlar selamm ovülasyonu adete yakın öğrenen varmı ben ovülasyon testi ile 8 gün kala yumurtlamam oldu şidmi geç döllenme felan mı olur acaba

Kızlar selamm ovülasyonu adete yakın öğrenen varmı ben ovülasyon testi ile 8 gün kala yumurtlamam oldu şidmi geç döllenme felan mı olur acaba
ne zaman yumurtlarsan o zaman dollenme olur. 1 hafta kadar gec ogrenırsın hamılelık olusursa .dolayısıyla eger dollenme olmazsa da adetın 1 hafta kadar gec gelıcek :)

ne zaman yumurtlarsan o zaman dollenme olur. 1 hafta kadar gec ogrenırsın hamılelık olusursa .dolayısıyla eger dollenme olmazsa da adetın 1 hafta kadar gec gelıcek :)
Döllenme olursa kanamayacak .döllenme olmazsa bir hafta gecikmeli kanama olacak dimi ?

Döllenme olursa kanamayacak .döllenme olmazsa bir hafta sonra kanama olacak dimi ?
genelde yumurtlamadan kac gun sonra adet oluyorsan ona gore oluyo. mısal benım 15. gun gelır. bazı kısılerın 14 gun:) gec yumurtladıgında gec adet oluyorsun o kesın. ovulasyonun ustunden kac gun gectı?

genelde yumurtlamadan kac gun sonra adet oluyorsan ona gore oluyo. mısal benım 15. gun gelır. bazı kısılerın 14 gun:) gec yumurtladıgında gec adet oluyorsun o kesın. ovulasyonun ustunden kac gun gectı?
Ovulasyon testi yapmıyorum gebelik düşünmüyorum ama düşüneceğim zaman ovulasyon testine ihtiyacım olacak sanırım çünkü pkosluyum.

Ama 32 günde bir adet olurum

Doktor 21-35 gün arası normal
Pkosun adet dongunu etkilemiyor diyor
Ama yumurtlama günümü etkiliyordurrr muhakkak

pco olup hıc anlamayan da var nasıl oluyosa :) bazen yumurtlama olmayabılıyo . genelde sekteye ugramadan adet olunca aynı gunlere denk gelıyo yumurtlama 32. gun adet oluyosan mısal 18. gun ovulasyon olur ya 15 ı 20 sı arası test yapsan yetısır yakalarsın aslında sana benım dengesız olunca bastan sona yapıyorum:) . test yaparken de catlama yanı sılıklestıgı gunden ıtıbaren 11 gun sayıp gebelık testı yapıyorum :)

Ovulasyon programları var sağlıklı insanlar için geçerlidir tabi o programlar .
Ben oradan bı bakayım dedim
Ovulasyon tarihine 2-3-4-5-6-7 yazmış ne alaka nasıl olabilir .

Sadece programın mantığıni anlamadım? güvenip kullanmazdım zaten de.

Bat her ayın ya 23 u ya 24 u diyeyim

adet duzenlı olunca haftası yaklasık tutuyo aslında . o gunler hamıle kalınabılen hafta hanı olası yumurtlama o gunler ıcınde gerceklescek sperm de ıcerde yasarsa hamıle kalırsın o 5 6 gun ıcınde demek oluyo :) 23456 dıyor ya hanı 5 de yumurtlama olursa 2 dekı ılıskı de ıcerde sperm yasayarak 5 dekı yumurtlamada hamıle bırakabılır hesabına :) yumurtlamadan sonra da 1 gun hayatta kalcak yumurta 6 da ondan var. baska zaman olmaz gıbı:) ama 1 2 gun ılerı hgerı oynuyor illa

Ne kadar zormuş ay integral çözüyoruz sanki
Üf

Ama benim adetim çok düzenli yıllardır 28 günde bir oluyorum ve bu yumurtlamam zaten hep böyle oluyordu demekki döllenmeden 14 gün sonra adet olunmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…