• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyontestleri

pipilioglum35

Guru
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
297
101
303
İzmir
iyi aksamlar bir aydir ovulasyonla hamile kalmaya calisiyorum ve adetime 10.gun kaldi ama sut kivaminda bir akintim var ama ne yanma ne koku var akintimda ve ovuslasyonlarim 4 gundur hep bole koyu aceba ben hamilemiyimde bole koyu cikior ovalasyonlarim youtube kadinin bir paylasmis ovulada belli.olurmu gebelik diye bilgi verirseniz sevinirim tskler

Eklentiler

• 20210429_214001.webp
    20210429_214001.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 27
iyi aksamlar bir aydir ovulasyonla hamile kalmaya calisiyorum ve adetime 10.gun kaldi ama sut kivaminda bir akintim var ama ne yanma ne koku var akintimda ve ovuslasyonlarim 4 gundur hep bole koyu aceba ben hamilemiyimde bole koyu cikior ovalasyonlarim youtube kadinin bir paylasmis ovulada belli.olurmu gebelik diye bilgi verirseniz sevinirim tskler
Daha önce yumurtlama oldu mu canm

hayir olmadi sadece 10cu gunu adetimin tuvalette gittimde pecete acik pembe renginde akinti geldi ve nette arastirdim yerlesme kanamasi olabiliryormus o renkte ve 3 gun sonra bole ovulasyonlar kizarmaya basladi

Back
X